Sekant.dk Arvostelua 178

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Købte en lille tavle med tilhørende bakke i natur egetræ fra The Oak Men. Meget lækker kvalitet. Begge dele i ordentlige papkasser - lige til at pakke pænt ind. Og den samlede levering var også pakket... Näytä lisää

Fin hjemmeside, let og overskuelig. Jeg bestilte en julegave og var faktisk lidt nervøs for, om man kunne stole på leveringstiden. Det kunne man, og varen levede op til forventningerne. Plus, den var... Näytä lisää

hurtig ekspedition - personlig kort vedlagt og fin indpakning. Fik mail da jeg returnerede varen - men orientering om at jeg havde skrevet forkert husnummer på - til omdeling med GLS og at jeg selv... Näytä lisää

1. Kylpyhuonetarvikeliike
  2. Sisustusliike
  3. Kodintarvikeliike
  4. Sisustussuunnittelija
  5. Verkkokauppa
  6. Keittiökalusteet

Er du til dansk design i træ, messing og kernelæder? Klik ind og se vores udvalg i stilfuld, dansk design fra kreative designere. Du finder produkter fra bl.a. Andersen Furniture, by Wirth, Collect Furniture, dot aarhus, Hoptimist, House Doctor, Hübsch, Spring Copenhagen, og The Oak Men.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Fuldt ud tilfreds

Nu har jeg handlet hos Sekant et par gange. Det har hver gang været en god oplevelse! Lækre produkter, hurtig levering og fremragende service!

1. joulukuuta 2020

Lækre produkter og helt fantastisk…

Lækre produkter og helt fantastisk kundeservice!

2. marraskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Sekant.dk

Tusind tak for din gode anmeldelse - og også tak for din mail med de rosende ord :)

Hvor er jeg glad for at høre, du kan lide produkterne, og at du har oplevet min kundeservice som helt fantastisk :)

Mange tak for, at du ville tage dig tid til at skrive.

Sekant

Superhurtig levering af de ønskede…

Superhurtig levering af de ønskede varer - og disse var præcis som håbet :)

27. lokakuuta 2020

Kære Karina

Tusind tak for din gode anmeldelse.

Jeg er meget glad for at høre, at varerne var præcis, som du havde håbet, og at du hurtigt fik dem leveret :)

Mange tak for, at du ville tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Sekant

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Kan bestemt anbefales.

8. lokakuuta 2020

Kære Rasmus

Tusind tak for din gode anmeldelse.

Hvor er det skønt at høre :) Mange tak for din anbefaling - den er jeg meget stolt af :)

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, vil til enhver tid handle ved Mette igen. Og ikke mindst anbefale hendes hjemme side! Go service og priser!!

13. syyskuuta 2020

Kære Christina

Tusind tak for din gode anmeldelse!

Jeg er meget glad for at høre, at du har haft en dejlig oplevelse :)

Anbefalinger er skønne! Mange, mange tak :)

Fantastisk personlig service.

Man skal huske at rose, når man oplever god service. Jeg har sjældent oplevet en bedre og mere personlig service end hos Sekant. Fin mail med leveringsinfo og hurtig forsendelse. Da pakken kom var der sågar en håndskrevet julehilsen med. Der er stil over denne lille webshops, og jeg kommer helt sikkert tilbage og vil anbefale shoppen.
Keep up the good work

4. joulukuuta 2019

Kære Søren

Tusind tak for din gode anmeldelse!

Mange tak for, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse ved at handle hos mig/Sekant. Det gør mig så glad, at du skriver, at du har fået en god service.

Det er lige sådan en besked, der får mig til at blive ved :)

Hav en skøn dag :)

Sekant

Jeg bestilte en nøglering med lightning…

Jeg bestilte en nøglering med lightning oplader til iPhone og to dage efter lå den i postkassen. Det gik alt sammen hurtigt og fuldstændig gnidningsfrit og det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg benytter mig af Sekant.

Kh. Tarek

15. syyskuuta 2018

Kære Tarek

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Hvor er jeg glad for at høre, at du fik din pakke så hurtigt, og at det har været gnidningsfrit at handle på min webshop.

Jeg vil gøre mit ypperste for at give dig en lige så god service en anden gang :)

Mange tak for, at du ville tage dig tid til at skrive din anmeldelse - det sætter jeg stor pris på :)

Venlig hilsen

Kvalitet og hurtig levering

Jeg har bestilt flere ting gennem webshoppen.
Altid hurtig levering og tingene er i orden.
Dejligt med en forhandler der går op i kvalitet og ikke går på kompromis. Man får hvad man betaler for.
Kan varmt anbefales.

17. tammikuuta 2018

Kære Birgitte

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling!

Jeg er rigtig glad for at høre, at alt har været i orden med dine bestillinger fra min webshop.