SEGES Innovation P/S Arvostelua 11

TrustScore 3/5 tähteä

2,9

SEGES Innovation er en uafhængig forsknings- og innovationsvirksomhed, der arbejder for en bæredygtig og konkurrencedygtig landbrugs- og fødevareproduktion. Vi kobler faglige indsigter med digitale teknologier, så ny viden kommer ud at virke i stalden, i marken og i hele værdikæden fra jord til bord. Læs mere her: https://segesinnovation.dk/om-os/vores-virksomhed/

2,9

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Elendigt system

Elendigt system. Langsomt, ikke tilpasset mobil og har betalt uden at modtage kvittering. Ved personlig henvendelse oplyste en syr medarbejder at hun ikke kunne se ordren (jeg tog heldigvis billede af meddelelsen om at ordrenr var betalt og jeg ville modtage kvittering) og at så måtte jeg bare vente og se om der kom en kvittering. Mega dårligt system og lige så dårlig service! Selv den ene stjerne jeg har givet, er ikke fortjent. De sidder på al registrering af heste ifm Dansk Rideforbund og stævner og er defor tilsyneladende fuldstændig ligeglade og ikke sevicemindede og langsomme. Mon det er fordi de vil tving en til at betale yderliger 350 kr for hurtig ekspedition?

14. helmikuuta 2025

Elendig service

Elendig service, blokere hele tiden farmtracking, og vil ikke hjælpe med at få det op og køre igen, skønt prisen er extremt høj....

28. marraskuuta 2024

Ren pengemaskine.

Ren pengemaskine.
Vanvittige priser i forbindelse med pas udstedelse uden om SEGES. Skyhøje priser hos deres samarbejds partner, som de henviser til ( dna)
Håber på konkurrence. Fremtidige føl registreres i Tyskland, som er langt billigere og hurtigere.

8. marraskuuta 2023

Alt for dyre fragtpriser

Fornuftige produkter og fin service. 84 kr. for levering til pakkeshop er til gengæld ikke tidssvarende. Jeg ville foretrække, at der ikke blev givet diverse rabatter, og at fragtprisen til gengæld var mere tidssvarende.

2. maaliskuuta 2023

Jeg har i dag mailet frem og tilbage…

Jeg har i dag mailet frem og tilbage med en rigtig sød medarbejder i SEGES. Som ny i avlerfaget er der 100 spørgsmål man gerne vil have svar på og Pernille fra SEGES var både hurtigt og ekstremt behjælpelig på alle punkter, mange tak :)

17. tammikuuta 2023

Vanvittige priser på erstatning af pas

Vanvittige priser på erstatning af pas, der i forvejen er registret i jeres system. Forstår ikke første gangs registrering er billigere end allerede registret pas. Da i allerede har alle oplysninger.
Generelt synes jeg hesteafdelingen mangler interesse i at hjælpe kunderne, og lytte til dem.

25. huhtikuuta 2022

Talt med presset medarbejder i Seges

Jeg ringer ind for at høre om mine oplysninger er modtaget, det er mere end end måned siden jeg sendte dem, og da jeg intet havde hørt var jeg bekymret for at de var blevet væk i posten, og fristen nærmerede sig. Jeg blev mødt af en medarbejder der første fortalte mig at der var så mange der ringede til dem, så de fik jo aldrig udført noget arbejde. Jeg skyndte mig selvfølgelig at afklare om hun var sur på mig fordi jeg ringede, men det var så ikke lige mig hun var sur på.
Min pointe er, send kvittering ud når i modtager noget, så havde i undgået mit kald.
Hjælp jeres medarbejdede til en bedre arbejdslyst, hende jeg talte med havde ikke meget god arbejdslyst.

20. tammikuuta 2022

Vanvittig portopris

Skulle købe jagtbog der. Her er en kode 10% rabat, nice? Nææ for med 119kr i porto for GLS for 2 bøger? ja den rabat blev hurtigt slugt.

19. tammikuuta 2022

Den mest ringe og dårligste kunde…

Den mest ringe og dårligste kunde Servic man kan forestille sig
De er ikke intraseret i at hjælpe dig med dit problem ved en forkert bestilt vare du kan bare sende varen retur og fragt gebyr skal stadig betales
Jeg bestilte 2 bøger finder ud af 2 min efter at jeg har lavet en fejl skriver med det samme med ordre nr og alt info om at annullere ordren men får en tør mail retur
“Varen er pakket og sendt vi kan ikke hjælpe dig”
Jeg ringer derefter og kan ikke få dem til at gøre noget
“Returner varen bestil igen “
Servic er IKKE deres varemærke !!
Find en anden udbyder

11. helmikuuta 2021