Bara en massa +++++ Jag hade beställt plånbokskal till min telefon, o upptäcker att det inte passar. Irriterad vände jag mig till Sedshop....men det visade sig sen att det var jag som beställt fel.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beställde ett skärmskydd och är mycket nöjd med köpet. Kvaliteten är utmärkt, och alla nödvändiga komponenter ingick i förpackningen. Leveransen var snabb och smidig. Har inga klagomål!
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Sedshop.se - Billigt, snabbt och enkelt.
Sankt Göransgatan 64A, 11233, Stocholm, Ruotsi
- 0790691223
- info@sedshop.se
- sedshop.se
On vastannut 37 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Muut katsoivat myös näitä
Bara en massa +++++
Bara en massa +++++
Jag hade beställt plånbokskal till min telefon, o upptäcker att det inte passar. Irriterad vände jag mig till Sedshop....men det visade sig sen att det var jag som beställt fel. Trots de skickade de ut ett nytt - kostnadsfritt . Superfin service!
Snabb leverans och bra kvalitet inget…
Snabb leverans och bra kvalitet inget att klaga på alls!
En oprofessionell och nedslående upplevelse/Unprofessional and disappointing experience
Levererade inte enligt överenskommelse. Kommunikationen var bristfällig och jag fick själv lägga mycket tid på att försöka rätta till det som saknades.
När det väl levererades så var varorna av låg kvalitet, en gick sönder efter 5 dagar, 1 vara var fel färg.
Eftersom att det är i princip omöjligt att få tag i kundtjänst så gav jag upp och beställde från ett seriöst företag istället med utmärkt kvalitet.
-Sammantaget gör detta att jag inte kan rekommendera företaget till andra.
EN: They did not delivered and did not meet the agreed expectations. Communication was poor, and I had to spend extra time to correcting what was missing.
When it was finally delivered, the items were of poor quality — one broke after 5 days, and one was the wrong colour.
Since it’s basically impossible to get in touch with customer service, I gave up and ordered from a reputable company instead, with excellent quality.
- Overall, I cannot recommend this comapany based on my experience.
Kanon snabb leverans
Kanon snabb leverans. Plånboksfodralet är helt ok för det pris jag gav.
Kundtjänst var toppen som frågade om…
Kundtjänst var toppen som frågade om jag vill byta varan till en annan färg eftersom den färgen som jag hade beställt var slut. Alternativet att makulera om jag så önskade. Inga problem. Jag bytte till en annan färg.
När varan kom var det en besvikelse. Inte vad jag trodde det skulle vara. Nåväl....

Vastaus yritykseltä SEDSHOP.se
Väntar fortfarande på min order efter 3…
Väntar fortfarande på min order efter 3 veckor. Inget svar på telefon.
Går inte att nå på varken telefon eller…
Går inte att nå på varken telefon eller elektronisk post. Avstår köp.
Mycket bra kvalité,Snabb leverans
Mycket bra kvalité,Snabb leverans
Smidigt och snabb leverans
Smidigt och snabb leverans! Rekommenderas starkt!
Mycket nöjd
Fick snabb och proffsig hjälp direkt, snabb leverans och produkter av kvalité.
Mycket nöjd! Rekommenderar.
Jättedålig service
Jättedålig service! Skal gick sönder direkt. Och de vägrar betala tillbaka pengarna trots att det rör sig om 39 kronor…. Aldrig mer
Undviker ansvar trots tydligt konsumenträttsligt fel
Köpte ett mobilskal som sprack vid normalt bruk efter kort tid. Reklamationen avslogs utan bevis, trots att Konsumentköplagen (23 §) ålägger säljaren bevisbördan inom sex månader. SEDSHOP brister både i ansvarstagande och rättslig förståelse. Rekommenderas inte.

Vastaus yritykseltä SEDSHOP.se
Rigid kundservice
Jag köpte en mobilladdare som gick sönder efter cirka tre veckor. Jag reklamerade till kundtjänst och är mycket besviken på bemötandet jag fick där. Jag hade på inget sätt behandlat laddaren på ett olämpligt sätt, men ändå gick den sönder efter väldigt kort tid. Kundtjänst hade bestämt sig för att det var mitt fel att laddaren gick sönder och ville inte lyssna på det jag sa om produktionsfel. Aldrig mer SED-shop för min del!
Sedshop svarar inte på reklamation
Företaget svarar inte på reklamation, trots flera e-mail. CDON tagit över supporten och återbetalar köpet. Dålig stil av företaget. Rekommenderas inte.
Snabbt och enkelt!
Bra kvalitet och snabb leverans.
Skärmskydd bra kvalité och snabb leverans.
Köpte skärmskydd till min IPhone. Kvalitén var lika bra som mina tidigare som var inköpt på Elgiganten för 249kr.
Snabb leverans!
Bra kvalitet och snabb leverans