In Juni Ventilator besteld,levertijd 1 a 4 dagen werd eind juli geleverd bleek uit China te komen. Zeer slechte verpakking uitgepakt blek beschadigd. Overleg gepleegd we sturen een verzendlabel en kun... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Sedan vi började med Sedia har dom gett förslag och implementerat flera olika strategier vi kan använda oss av för tillväxt. Samtliga har varit gynnsamma! Letar du efter en marknadsföringsbyrå som du... Näytä lisää
Na op 3-11 een lamp besteld is deze op 10-12 eindelijk geleverd, op vragen waar de lamp bleef kreg ik tot een slechte revieuw weinig of geen reactie behalve de lamp is onderweg.ik vind de service naar... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Mastermind
Jeg har været med til Kasper Knudsen's mastermind i annoncering, og det var alle pengene værd.
Det har hjulpet mig med at få en bedre forståelse for det økonomiske grundlag bag annoncering, og hvordan skalering gøres på en ordenligt og stabil måde.
Jeg har fået vendt mit workflow på hovedet, og er nu langt mere produktiv end jeg var før når jeg kigger på mine kunders annoncering.
Hyggelig og produktiv weekend med Kasper.
Weekend mastermind, super fedt.
Jeg er lige kommet hjem fra en mastermind med Kasper, og er rigtig tilfreds med alt den information jeg fik!
Kasper er en utrolig energisk person, og der er ikke langt fra ide til handling.
Jeg fik gennemgået og organiseret min facebook annonce konto, som gør det meget nemmere for mig at oprette nye kampagner i fremtiden.
Derudover gennemgik vi hvilke typer content der skulle laves og testes, hvilke målgrupper og generelt hvordan kampagne opsætningen skulle være.
Alt i alt en hyggelig og lærerig weekend, og jeg har helt sikkert fået mig en ny ven i Kasper.
Frederik fra Totteland
Tak for et godt samarbejde!
Kære Kasper
Tak for du er så ligeud af poser og trykker i rigtig steder, selv om det kan gøre ondt at hører. (som far til det barn du skælder ud :D)
Du er altid dedikeret og fokuseret på mine opgaver og havde altid masse konstruktive ide’er og løsnings forslag på mine udfordringer.
Dit ambitiøst niveau og energiniveau er tornhøjt og kun til at tage hatten af for!
Du har leveret nogle fantasiske tal for min forretning!
Produktivt samarbejde med fokus på handling
Kasper og jeg (Meresalg ApS) begyndte at samarbejde i 2019 - først med sparing, derefter på konkrete cases.
Igennem hele perioden har jeg kun positive ord at sige om Kasper og ikke mindst vores samarbejde.
Hans høje faglige niveau, kombineret med et ambitiøst energiniveau sikrer eksekvering - der sker noget. Generelt er der en gensidig respekt og forståelse for hinandens arbejdsopgaver, der sikrer det bedste udgangspunkt for et godt resultat.
Positive anbefalinger herfra. 5 ud af 5.
/Lau
Har haft min første work shop hos…
Har haft min første work shop hos Kasper Knudsen, mit første indtryk af ham var hans fine energi og imødekommenhed.
han virkede meget dedikeret og fokuseret på min opgave og havde en masse konstruktive ide’er og løsnings forslag på mine udfordringer.
Jeg føler mig helt sikker på at min ide er i gode hænder og glæder mig til fortsat godt samarbejde med Kasper:)
Lotuz
Et firma der ikke hviler på laurbærrene!
Det har været en absolut fornøjelse at arbejde med Kasper Knudsen og hans team. Kasper er så utrolig positiv at man ikke kan undgå at blive smittet af hans "VI KAN GØRE DET HER" attitude. Man skal have et unikt mindset hvis man vil skille sig ud fra mængden i et efterhånden meget mættet e-commerce markede, og dét har Kasper.
Det har været spændende at diskutere med Kasper omkring hvordan han mener man skal reklamere sig online, hvad enten det er med Facebook eller Instagram reklamer, så har han bevist at han kan blive ved med at genopfinde success opskriften på hvad der virker. Mange folk stiller sig tilfreds når de har ramt plet med en reklame online, og forsøger sig at mælke den til det ikke virker længere.
Men Kasper ved at hvad der virkede igår, virker ikke nødvendigvis i dag, og bestemt ikke i morgen! Det har været en vigtig lektion jeg har lært ved at arbejde med Kasper og hans team.
Tak for godt samarbejde indtil nu, og jeg er spændt på at se hvad vi kan opnå resultater i fremtiden.
Mine varmeste anbefalinger til Sedia
Mine varmeste anbefalinger til Sedia. Jeg har været til workshop hos Kasper, og hvor kan jeg virkelig anbefale det til alle. Kasper lavede en marketingsanalyse for os, og sammen satte vi vores facebook og instagram annoncering op. Vi var simpelthen igennem alt sammen. Lige fra facebook annoncering, email marketing, optimering af billeder samt konvertingsoptimering. Han kom også med inputs til vores hjemmeside design, og hvad vi kunne gøre bedre. Han forstår virkelig at sætte kunden i fokus. Kasper er så arrangeret i sit arbejde og forstår virkelig at skabe resultater.
Du vil ikke fortryde......
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Kasper i et par år, i forbindelse med min webshop.
Kasper er en ambitiøs energibombe, og jeg kender ikke nogen i den her branche som har så meget blod på tanden som ham.
Han knokler igennem - altid - og han lægger en stor ære i at levere et - ikke bare godt et stykke arbejde - men det PERFEKTE stykke arbejde. Det aller vigtigste for ham er tilfredse kunder og han investerer utrolig meget personligt for at opnå de bedste resultater.
Kasper er meget organiseret, positiv og engageret. Han er løsningsorienteret og har altid ja-hatten på når han skal tackle de forskellige udfordringer. Han har en meget stor tørst for at videreudvikle sig selv og sine viden, og hans gejst smitter af på alle omkring ham.
Du vil ikke fortryde dit samarbejde med Kasper!
Superfin ungdommelig energi og service…
Superfin ungdommelig energi og service fra Sedias medarbejder Carl... fantastisk. Blev kontaktet på baggrund af et opslag på de sociale medier hvor jeg søgte hjælp, og helt uden nogen form for betaling eller andre bindende tilbud, modtog jeg gode råd i næsten en halv time. Som ny webshop ejer er dette guld værd, så TUSIND TAK til Sedia! Jeg vender tilbage en dag - med sikkerhed.
Sedia sætter barren højt!!
Ingen tvivl om Kasper lever og ånder for sine kunder, samt ligger en ære i sit arbejde. Vi har været meget glade for at arbejde sammen med Kasper og vi kan kun anbefale Sedia til andre.
SEDIA v/Kasper Knudsen
Kasper, som ejer SEDIA, er en ambitiøs, dynamisk og troværdig fyr, som går all in, når han siger ja til en opgave. Han tøver ikke, han giver ikke op, men ved sin grundighed og vedholdenhed leverer han. Hans ambition, om at gøre sin kunde stolt og tilfreds med samarbejdet, gør han alt for at levere.
Vil du udvikle din virksomhed indenfor SEDIA`s kompetencer kan du trygt kontakte SEDIA.
Sedia - hurtig med stor viden omkring Shoify webshops
Jeg fik kontakt med Kasper fra Sedia, da jeg skulle have sat min webshop op - squeasy.dk. Jeg har fået utrolig god vejledning og mange uvurderlige input fra Kasper, som er super tilgængelig og han svarer som regel hurtigere tibage end hvad der burde være muligt. Processen var langvarig, men undervejs havde vi gode diskussioner, hvor jeg blev udfordret på mine ideer. Resultatet af vores anstrengelser blev en webshop, som jeg er meget glad for og som jeg selv kan gå ind og opdatere etc. selvom jeg til at starte med overhovedet ikke havde nogen forudsætninger for det. Her har Kasper været utrolig tålmodig 😊
Jeg kan med glæde anbefale Kasper!
Fikser alle problemer.
Jeg havde pludselig opstået virusudfordringer på min hjemmeside, som blev opdaget fredag eftermiddag. Jeg skrev til Sedia og inden for 1 døgn var alt virus fjernet og sikkerheden optimeret fremadrettet!
Derudover opdagede Sedia også, at jeg kunne optimere og bespare min hosting, som førte til en markant besparelse hvert år!
Det er imponerende, hvordan Kasper fra Sedia altid træder til alle ugen dage og timer og tilmed opdager og optimere ekstra ting på vejen.
Hvad enten du skal have lavet markedsføring eller optimeret din sikkerhed er Kasper og Sedia den eneste rigtige partner.
Jeg har kun rosende ord for Kaspers personlighed og hans gode arbejde!
Rigtig fint resultat - med små bump på vejen......
Har fået lavet nogle småændringer på forsiden af laantildig.dk .
Produktet er afleveret som aftalt, opgaverne er løst som forventet - alt ok.
Jeg fik dog først oplyst Sedias betalingsbetingelser (betal det fulde beløb inden igangsætning af opgaven) efter jeg havde modtaget prisen og godkendt den. Betingelserne kunne jeg ikke acceptere og fik i samarbejde med Kasper dette ændret - lidt ærgerlig start.
Dele af min side (et WP-feed) gik ned samtidig med der blev arbejdet på siden. Efter ca. en uges korrespondance med Sedia og deres forsøg på fejlretning tog jeg selv fat i firmaet feedet kører igennem for at få dem til at fejlsøge og udbedre fejlen. Her havde det været rart hvis Sedia på egen hånd havde taget dialogen med firmaet mht. fejlsøgningen.
Det skal siges det pt. stadig ikke er klart om fejlen skyldes Sedias arbejde på siden eller andre faktorer.......
Vi har i samarbejde med SEDIA udviklet…
Vi har i samarbejde med SEDIA udviklet og publiceret en ny hjemmeside. Samarbejdet har på alle måder været fremragende og resultatet er blevet meget tilfredsstillende. Kasper og hans nye medarbejder Carl er begge meget kompetente og korrespondancen mellem dem og os har virket optimalt. Jeg kan kun anbefale firmaet til andre - de er unge men proffer!!
Fantastisk og hurtig service
Sedia.dk V/ Kasper har givet os en fantastisk service! - Jeg ringede til Kasper da jeg var blevet brændt af, af en anden udvikler. Kasper havde meget travlt på det pågældende tidspunkt, men alligevel fik han presset mig ind i kalenderen og fik klaret opgaven med det samme. Kasper er serviceminded, målrettet og fortjener stor ros.
På vegne af dkgolfbolde.dk vil jeg gerne have lov at sige stor tak for din store hjælp!
Fantastisk samarbejde med Sedia
Fantastisk samarbejde med Sedia
Har både brugt Sedia til min nye webshop, og til SEO & Facebook annoncering af siden. Har været fuldt ud tilfreds med Kaspers arbejde og det er rart at Kasper altid vender hurtigt tilbage med et svar om det er kl. 8 om morgenen eller 22 om aftenen!
Kan kun anbefales herfra!
Kasper fra SEDIA ved hvad der skal til
Kasper fra SEDIA ved hvad der skal til, for at få succes med din webshop!
Super god service!
Fedt samarbejde og super kundeservice! Vi havde et ønske om et bestillings modul til en webshop med lidt særlige krav - og SEDIA klarede opgaven!
Det er ikke sidste gang vi bruger SEDIA til de lidt mere krævende opgaver.
Tak fra studietøj.dk
Har Arbejdet med Kasper fra Sedia i en …
Har Arbejdet med Kasper fra Sedia i en længere periode, FULDT ud tilfreds med resultatet! Tusind tak her fra!
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.