Eens je start kan je niet meer terug
Enkele jaren geleden lieten we een alarm plaatsen door Securitas. Magneetcontacten, deurbel, app,.. de eerste twee jaar moet je verplicht een abonnement nemen. Geen enkel probleem, de meldkamer werkt zeer efficiënt. Tussendoor hadden we regelmatig problemen, maar de werknemers losten dit wel steeds op. Na drie jaar besloten we om het abonnement stop te zetten, maar we wilden de app wel behouden omdat je zo gewoon bent om te werken, onze deurbel werkt hier immers ook op. Dit kan niet. Je bent verplicht maandelijks 20 euro te blijven betalen voor de app, anders verlies je alles. Wanneer ik vroeg hoe we onze codes dan konden beheren voor te werken via het paneel (zodat je de code ten alle tijde kan wijzigen) gaven ze het antwoord ook dit kan niet meer. Wanneer je dus beslist om niet meer te blijven betalen aan Securitas ben je alles kwijt en heb je enkel het paneel nog dat werkt, maar je kan je alarm niet meer beheren. Dit is ons bij verkoop nooit verteld geweest maar staat effectief in de kleine lettertjes. We voelen ons zwaar opgelicht want eigenlijk zijn alle jaren hiervoor 'huur' geweest dat we hebben betaald. We zijn uitermate ontevreden, investeer beter in een alarm dat je zelf in handen hebt dan met deze firma in zee te gaan.
5. elokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu