Jeg oplevede her i Solrød Center en vagt hjælpe en herre i kørestol med at komme helt ned i den anden side af centeret. Han tilbyd at skuppe ham hele vejen. Det sku god stil.

Oseriöst företag. Vi sökte nyligen deras hjälp med att kontrollera bilar som parkerar i flera veckor utan att flytta på dem på en gata i Tynnered område 2 där det gäller 24h parkeringmax. Kontrollan... Näytä lisää

Da jeg indtastede min bils nummerplade i Frederiksberg Centret app for at få de to gratis timer parkering, glemte jeg ved en fejl det sidste tal, og derfor blev jeg opkrævet. Jeg kontaktede dem og for... Näytä lisää

Jeg vil gerne rose en af jeres vagter i Hovedbanegården. Sagen er at min ældre far havde problemer med billetten og var forvirret, og der kom en af jeres vagter (tror han hed Karoon eller Karoan?) og... Näytä lisää

1. Turvajärjestelmien toimittaja
  2. Palohälytintoimittaja
  3. Vartijapalvelu
  4. Turvallisuuspalvelu

Securitas gør det nemt at føle sig tryg. Vi er en af Danmarks største sikkerhedsleverandører. Vi leverer til virksomheder og tilbyder samlede løsninger indenfor sikkerhed og brandsikkerhed.

2,7

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Forfærdelig vagt

Forfærdelig vagt - har aldrig oplevet så grænseoverskridende adfærd fra en vagt i forbindelse med en covid test! Hændelsen er anmeldt til Securitas som jeg forventer vil tage action herpå.

1. kesäkuuta 2021

Ulovligt at udskrive rykkergebyrer over 100 kr

Se oprindelig klage over dummebøde/administrationsgebyr på 250 kr. nederst.

Her er mit svar til securitas’s “svar”:
Det koster jo ikke 250 kr at sende den faktura ud til mig. Det kan godt være det står i jeres handelsbetingelser men det gør det jo ikke bedre.

Og når vi nu er ved det: hvorfor skriver i ikke bare i handelsbetingelser at det koster 5.000 kr. ikke at betale for sine 14 kr parkering?

Når formålet tydeligvis er at tjene penge vil det jo gå meget hurtigere med at øge indtjeningen.
Og skulle der komme nogen at klage over det, kan i jo svare det samme:

“Jamen det står i vores handelsbetingelser, har du ikke læst dem?

—————————————-
Oprindelig:
Jeg har parkeret for 14 kr. i Frederiksberg Centeret.
3 dage senere udskrives der et administrationsgebyr på 250 kr. Er det overhovedet lovligt at udskrive dummebøder/ rykkergebyrer på over 100 kr?

24. huhtikuuta 2021

Hej Jacob

Tak for din henvendelse vedr. parkering i Frederiksberg Centret.

Betales der ikke for parkeringen i Frederiksberg Centret, får du tilsendt en betalingspåmindelse på det beløb, som du mangler at betale, tillagt et administrationgebyr for at fremsende denne til dig per brev.

Du kan læse betingelserne for parkering hos Frederiksberg Centret her:

Mia fra Securitas

Securitas har været vores…

Securitas har været vores Underleverandør på flere ydelser
Super godt selskab, Har fungeret rigtig fint som tilsynspatrulje og alarmudkald, har ikke haft nogle problemer !

29. maaliskuuta 2021

Hej Nicolai

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores patruljevagter og services :)
Jeg skynder mig at videresende roserne til vores dygtige medarbejdere.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Mia fra Securitas.

Føj for en opførelse!

Føj for en opførelse!
Arbejder i fields, og vi har haft problemer med tyveri i vores butik. Da vi kontaktede vagten nægtede de at hjælpe os, de hævder at de har travlt.. Selvom centeret er tomt for mennesker..

16. joulukuuta 2020

3 store mænd ligger på en hjælpeløs ung…

3 store mænd ligger på en hjælpeløs ung gut... Hvad er der ærligt galt med jer?! I syge i hovedet.... Er det når man ikke kom ind på politi skolen eller hvad? Så skal man rende rundt og lege betjent og være magt liderlig... Føj siger jeg bare... Usle mennesker alle sammen... Håber i bliver lukket ned permanent... Små tabere... 3 mod 1 .. Sikke en flok kørere!

3. joulukuuta 2020

Mage til useriøse magtliderlige…

Mage til useriøse magtliderlige selvbestaltede landbetjente skal man lede længe efter
Vagter herfra kan IKKE anbefales

8. lokakuuta 2020

Hej Anton

Tak for din feedback. Det lyder til, at du har haft en dårlig oplevelse med vores vagter. Det er jeg ked af at høre. Som udgangspunkt er vores primære opgave at skabe sikkerhed og tryghed.

Mia fra Securitas

Det er simpelthen det KLAMMESTE jeg…

Det er simpelthen det KLAMMESTE jeg længe har oplevet.. var i frederiksberg centret og var der i under 2 timer, plejer at være 2 timer gratis , selv tavlen lyste et grønt ok" 2 uger senere uden nogen form for advarsel eller besked får jeg et brev ind af døren
14kr parkeringspris
250kr administrationsgebyr

sådan kan man også tjene penge

11. syyskuuta 2020

Hej Anorkhil

Tak for din feedback. Reglerne for gratis parkering i Frederiksberg centret har ændret sig, så der er kun 1 times gratis parkering. Du kan finde betingelserne via dette link https://frbc-shopping.dk/parkering/

Mia fra Securitas

Kenneth ville ikke hjælpe mig med at få…

Kenneth ville ikke hjælpe mig med at få min bil.. jeg stod i en rigtig kattepine, og havde akut brug for min bil, men Kenneth var ikke til at snakke med.

26. heinäkuuta 2020

Hej Mathilde

Tak for din feedback. Hjælpsomhed er en af vores grundværdier, så jeg er ked af at høre, at du ikke føler at have oplevet det fra en af mine kolleger

Altid hjælpsomme og imødkommende

Altid hjælpsomme og imødkommende. Vakse vagter, som tager deres job alvorligt. Skaber tryghed og sikkerhed i samfundet.

21. kesäkuuta 2020

Hej Alicia
Tak for din feedback. Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores vagter og den service, du oplever.
Jeg bringer straks dine rosende ord videre til vores dygtige medarbejdere.