Super goeie snelle service voor de custom grills van mijn vriendin en mij goeie communicatie en snel dingen afgerond kortom; top
Ik ben vanaf moment 1 tot het eindresultaat op te hoogte gehouden van alles, was ook interessant om te zien hoe het proces een beetje in mekaar zit. Echt een geweldig en vriendelijk persoon die mijn v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik denk dat ze bij Gaens niet beter konden doen. Mijn grillz zijn uniek en passen perfect bij hoe ik me aan de buitenwereld toon. Een eerste versie zag er schitterend uit en paste zeer goed aan de bo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben ontzettend goed geholpen door Dien met alles wat ik nodig had of elke vraag die ik had, hij heeft me ook geholpen bij het designen van me custom grillz en werd er persoonlijk voor mij de tij... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
GÆNS creëert unieke, op maat gemaakte sieraden met vakmanschap en passie. Gespecialiseerd in grillz en luxe accessoires, helpen we klanten hun stijl uit te drukken met exclusieve ontwerpen van topkwaliteit. Onze focus ligt op individualiteit, precisie en een uitzonderlijke klantbeleving. Met persoonlijke service en snelle levering zorgen we voor een perfecte match tussen sieraden en klant.
Otto-erf 18, 2743HG, Waddinxveen, Hollanti
- +31 6 29132974
- info@gaens.nl
- se7enstudio.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Top service.
Ik ben goed geholpen door Dinand, nam goed de tijd voor me. Eerste design pastte niet, heeft een gloednieuwe gemaakt en me beiden laten houden. Top service, houd je overal van op de hoogte!

Vastaus yritykseltä Gaens
Geweldige service
Ik ben zo goed geholpen en had het gevoel dat hij alle tijd nam om mijn design goed voor ogen te krijgen.
mn grillz zijn super vet geworden en zitten echt super goed. het ging snel en was allemaal netjes afgehandeld. als ik nog een grill wil ga ik ze zeker hier bestellen :)))!!!!

Vastaus yritykseltä Gaens