Lätt att beställa och hitta det jag ville köpa. Ett problem bara är vilseledande . Det står 3 alternativ som är lätt att missa om det ingår däck slang som ex pel. Vilket bilden säger men om man ba... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag köpte något som inte fungerade,fick ett snabbt svar, fick ett presentkort till en ny vara och slapp skicka tillbaka. Skönt Koden finns på mail och inte per automatik vid utcheckning.
Yritys on vastannut
Det gick snabbt att beställa och betala. Hoppas bara att det inte skickas med CityMail. CityMail håller kvar paket en vecka extra på sin terminal.
Yritys on vastannut
Trist och oetiskt att man måste beblanda sig med Klarna för att betala med Swish. Ett företag min moral har svårt med. Annars gick det fort att betala, hoppas varorna kommer lika snabbt.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Det gick snabbt att beställa och betala.
Hoppas bara att det inte skickas med CityMail.
CityMail håller kvar paket en vecka extra på sin terminal.

Vastaus yritykseltä Se Grandado
Bra beskrivning av produkten med teknisk måttangivelser.

Vastaus yritykseltä Se Grandado
Ett företag min moral har svårt med.
Annars gick det fort att betala, hoppas varorna kommer lika snabbt.

Vastaus yritykseltä Se Grandado
Det var enkelt och fanns mycket att välja på.

Vastaus yritykseltä Se Grandado
Snabb och enkel betalrutin, det uppskattas

Vastaus yritykseltä Se Grandado
De hade den ovanliga produkten jag sökte.

Vastaus yritykseltä Se Grandado
Lätt att beställa och genomföra ett köp!
Bra pris.
Hoppas att leveransen går fort😜🤪