Mycket besviken på både produktkvaliteten och kundservicen. Produkten gick sönder efter mycket kort tids normal användning, vilket enligt min uppfattning tyder på dålig kvalitet. När jag reklam... Näytä lisää
Jag fick min beställning på två dagar , alla grejerna jag beställde det var högsta kvalitet . Är väldigt nöjd. Tack för ni finns SCREENS4YOU 😍
Är väldig nöjd har gjort 9 köp sedan första köpet i November! Har köpt bland annat skärmskydd, skal, mobil hållare, kameralins skydd och mm. Alla produkter har levt upp till mina förväntningar kanske... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Varje beställning vi har gjort har vi alltid varit nöjda. Super bra kvalité på produkter. Jätte billigt så slipper man lägga massa onödiga kostnader för mobil produkter. Bäst av allt fri frakt sl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
På Screens4You erbjuder vi prisvärda mobiltillbehör och smarta vardagsprodukter som förenklar din dag. Med fokus på kvalitet, snabba leveranser och personlig service strävar vi efter att ge dig en smidig köpupplevelse. Besök Screens4You.se för att hitta skärmskydd, mobilskal och mycket mer – alltid till rätt pris!
Ruotsi
- screens4you.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 73 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Snabb och enkel service
Snabb och enkel service. Enkel hemsida och bra priser för bra kvalitet.

Vastaus yritykseltä SCREENS 4 YOU
Älskar produkterna och priset var…
Älskar produkterna och priset var jättebra för kvaliteten på produkten 10/10

Lång väntetid på mail
Lång väntetid på mail
Det stod fel leverans adress (vilket är mitt fel) jag kontaktade kundtjänst med en gång men fick inte svar förens paketet hade kommit på retur till dom. Fick mail om att dom skulle skicka ut det igen men med rätt adress men det kom aldrig något utan fick bara en återbetalning

Vastaus yritykseltä SCREENS 4 YOU
Mycket bra beställde en söndag å de kom…
Mycket bra beställde en söndag å de kom tisdag bor också långt uppe i Norrland

Vastaus yritykseltä SCREENS 4 YOU
Snabb leverans super nöjd med…
Snabb leverans super nöjd med beställningen. Allt gick så lätt och snabbt 10-10

Faktiskt över förväntande
Faktiskt över förväntande, bra skick väldigt bra priser och bra grjer, rekommenderar faktiskt, men har ett negativt sak, det är att skärmskydden på sidan repas väldigt lätt, men annars bra

Jag blev väldigt nöjd
Jag blev väldigt nöjd. Priset var förvånade och kvalitén är på TOPP!!! Rekommenderar 😍

Vastaus yritykseltä SCREENS 4 YOU
Jätte bra kvalité och snabbt och…
Jätte bra kvalité och snabbt och smidigt leverans rekommenderar väldigt mycket

Skalen är dunder!
Skalen är dunder!! Servicen och leveransen är 10/10! 😍👌 Så låga priser men ändå grym kvalitet! Rekommenderar!

Vastaus yritykseltä SCREENS 4 YOU
Snabb leverans! Bra kundbemötande och mycket bra kvalité för det billiga priset! rekommenderar starkt

Vastaus yritykseltä SCREENS 4 YOU
Du får det du betalar för
Du får det du betalar för. För sådana låga priser kan man inte förvänta sig högre kvalitet. Är nöjd och rekommenderar👍

Vastaus yritykseltä SCREENS 4 YOU
Beställde en skärm från screens4you.se…
Beställde en skärm från screens4you.se för 5 dagar sedan, men har fortfarande inte fått den. Enligt deras hemsida ska leveransen ta 2-5 dagar, men det finns inget spårningssystem, så jag har ingen aning om var mitt paket är. Dessutom visar de inte ens sitt organisationsnummer någonstans, vilket jag tycker är väldigt konstigt. Känns inte som ett seriöst företag. Hade jag vetat detta innan hade jag valt en annan butik.

Vastaus yritykseltä SCREENS 4 YOU
skärmskyddet till telefonen är för…
skärmskyddet till telefonen är för litet för att de ska passa telefonen köpte rätt storlek till min telefon men fick rätt men det passade inte tack vare att man köpte via fyndiq fick jag en full återbetalning