Saanut 5/5 tähteä

Ik heb deelgenomen aan het 7-daagse Fatburning Program. De reden hiervan was dat ik een betere conditie, meer energie en een platte buik wilde krijgen. Ik werd vooraf goed geïnstrueerd wat me te wacht... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

In 2020 gestart met ScKIN Super Greens. Last van diverse hormonale uitdagingen (lees: uitblijven menstruatie en veel acne rondom de kin), met dit product daar weer bovenop gekomen! Ook enorme fan van... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Dure, maar fijne producten. Alleen was het niet duidelijk hoe de korting werkte: dit stond heel groot op de website, maar je moest helemaal naar beneden scrollen om te lezen dat dit vanaf een bepaald... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snel ontvangen. Ik werd geappt omdat ik zelf iets verkeerds had ingevuld. Reactie en bezorging dus superrrrrr maar nog veel belangrijker: de supplementen doen het goed bij mij. Supergreens: ik voel m... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

Een mooie huid begint van binnenuit. Met het gebruik van de natuurlijke huidsupplementen van Sckin ondersteun je problemen met de huid, doormiddel van bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica en immuunsysteem ondersteunde stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De producten helpen hydratatie en versteviging van de huid, verbetert haarvolume en heeft een anti-aging formule. Vind de juiste oplossing door de producten van Sckin Nutrition in te zetten voor jouw huid en vitaliteit.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Goede producten

Goede producten, betrouwbare levering. Prima!

17. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä ScKIN Nutrition

Dankjewel Hanneke voor je fijne woorden en review!

Warme groet, Annefloor

Gewoon TOP

Snelle levering en goede producten.
Echt een aanrader

27. helmikuuta 2026

Hi Patrick, dankjewel voor je fijne review. Warme groet, Caroline

Top product

Top product! Het enige wat ik zo zonde vindt is dat je geen navulling van de blikken hebt. Iedere keer gooi je het blik weer weg.. slecht voor milieu en het kan goedkoper dan.

2. helmikuuta 2026

Beste Roos,

Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over het product, dankjewel!
We begrijpen je gedachte over de blikken. Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn volledig recyclebaar. Zie het als een glazen pot: na gebruik gaat deze naar de glasbak. Duurzaamheid blijft voor ons een belangrijk thema en we kijken continu naar mogelijkheden om hierin verder te verbeteren.

Saanut 4/5 tähteä

Na een week gebruik van Skin Nutrition…

Na een week gebruik van Skin Nutrition Collageen merk ik echt verschil! Mijn huid ziet er stralender uit en mijn haar voelt voller en gezonder aan. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik zo snel resultaat zou zien.

De smaak is wel even wennen als je het alleen met water inneemt, is het best vies. Maar het is het zeker waard, want de werking is echt goed. Ik neem het nu meestal met sap of in een smoothie, dan proef je het bijna niet meer.

Kortom: de smaak is niet mijn favoriet, maar het resultaat spreekt voor zich. Mijn haar glanst meer, mijn huid voelt steviger aan en ik voel me beter in mijn vel. Zeker een aanrader!

10. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben meer dan tevreden over de…

Ik ben meer dan tevreden over de producten die ik besteld heb.
De Argan olie is echt heerlijk en de Super Greens zijn ook prima.

19. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä ScKIN Nutrition

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Onze Argan Oil en bestseller Super Greens+ zijn een krachtige combinatie voor zowel huid als energie. Dank voor je mooie review! - Team ScKIN

Saanut 5/5 tähteä

Es war eine schnelle und reibungslose…

Es war eine schnelle und reibungslose Bestellung und Lieferung, auch über 2 Sprachen.
Bei der Lieferung muss das Paket Druck bekommen haben. Die beigelegte Birne war nur noch in kleinen Stücken vorhanden. Der Salzblock hat oben einen kleinen Riß. Aber es geht noch. Die Birne habe ich so erneuert. Vielleicht dem DHL und Co. nochmal sagen, das es nicht geworfen werden darf. Aber alles gut!

12. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä ScKIN Nutrition

Vielen Dank für Ihr tolles Feedback und die 5 Sterne! Es freut uns sehr, dass Sie mit der Bestellung und Lieferung insgesamt zufrieden sind. Schade zu hören, dass die Birne und der Salzblock beim Transport etwas gelitten haben – wir werden Ihr Feedback an unseren Versanddienstleister weitergeben, damit Pakete noch sorgsamer behandelt werden. Danke, dass Sie sich die Mühe gemacht haben, uns darauf aufmerksam zu machen.

Wir wünschen Ihnen weiterhin viel Freude mit unseren Produkten und hoffen, Sie bald wieder bei ScKIN begrüßen zu dürfen! - Team ScKIN

Kwalitatief goede producten

Kwalitatief goede producten
De triple magnesium werkt direct en is effectief.

23. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä ScKIN Nutrition

Geweldig om te horen dat je de kwaliteit direct ervaart! Triple Magnesium+ is samengesteld voor optimale opname, dus het doet ons goed dat dit voor jou zo merkbaar is. Dank voor je mooie feedback! - Team ScKIN

Saanut 3/5 tähteä

9. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä ScKIN Nutrition

Dank voor je feedback! Fijn dat de levering naar wens was. We zijn benieuwd wat we in de toekomst nóg beter kunnen doen om je ervaring van 3 naar 5 sterren te tillen. - Team ScKIN

Alles geweldig

Weer snel ontvangen vit d en de triple magnesium. Snel binnen en mooi verpakt. Heel fijn spul. Aanrader dus

23. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä ScKIN Nutrition

Dankjewel voor je review Sabine. Fijn om te lezen dat de ScKIN supplementen goed bevallen! Warme groet, Caroline

snel geleverd

snel geleverd, geen issues

23. toukokuuta 2025

Dankjewel Frank voor je fijne review. warme groet, Caroline

Dure maar fijne producten

Dure, maar fijne producten. Alleen was het niet duidelijk hoe de korting werkte: dit stond heel groot op de website, maar je moest helemaal naar beneden scrollen om te lezen dat dit vanaf een bepaald bedrag gold.
De producten (Collagen en Super greens) ken ik al langer. Daarvan weet ik dat ze voor mij goed werken, dus geen klachten hierover.

28. toukokuuta 2025

Dankjewel Janneke voor je review, warme groet, Caroline

Saanut 5/5 tähteä

Supplementen doen echt wat ze moeten…

Supplementen doen echt wat ze moeten doen, en zuiver. En ze zijn altijd heel erg hulpzaam met vragen, en heel snel. Top!

28. toukokuuta 2025

Super Zakinci, bedankt voor je fijne review. Warme groet, Caroline

Saanut 5/5 tähteä

Een fijne snelle service met…

Een fijne snelle service met topproducten!

10. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä ScKIN Nutrition

Dankjewel voor je fijne review en fijn dat je zo tevreden bent met de producten. Warme groet, Team ScKIN Nutrition

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin