Schunselaar Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Fijne schilders, relaxed, denken graag mee en zijn flexible. Werken netjes en schilderwerk prima uitgevoerd. Verder geen op of aanmerkingen. Gewoon goed voor een naar mijn idee goede prijs.

Saanut 5/5 tähteä

Ze deden een schilderklus voor de woningbouw en ik vroeg of ik daarin mee kon doen ( ik heb een koophuis in dezelfde rij) . Dat mocht en de prijs was oké . De schilders waren altijd op tijd, vrie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij kregen vooraf een goed en uitgebreid advies hoe we de wanden in onze oude woning het beste konden laten renoveren. En het behangen met renovlies en het schilderen daarna, is erg netjes en vlot... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Werk aan mijn woning is prima verlopen. Afspraak stond al lang van te voren vast maar zijn prima nagekomen. Goede schilder ( Gert Jan ) die mijn woning geschilderd heeft, netjes en kwalitatief goe... Näytä lisää

1. Maalari

Yrityksen kirjoittama

Schunselaar is uw schilder in Dronten en omgeving. Met onze grote groep vakschilders onderhouden wij dagelijks vastgoed op Nederlandse bodem. Onze expertise zit hem niet alleen in alle voorkomende schilderwerken, ook proberen wij zoveel mogelijk mee te denken en een oplossing op maat te bieden. Of dit nu gaat om bijwerk-klussen of om meerjarige onderhoudsschema’s.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Schilderwerk is zeer goed gedaan

Schilderwerk is zeer goed gedaan. Het kan lang duren i.v.m. drukte maar ze komen hun afspraken goed na. Wat geoffreerd is doen ze ook. Schade wordt ook goed afgehandeld.

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Schunselaar

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het werk en de afhandeling. Bedankt voor de review en uw geduld!

Saanut 4/5 tähteä

Na een eerdere positieve ervaring…

Na een eerdere positieve ervaring opnieuw gekozen voor Schunselaar en opnieuw uiterst tevreden over het resultaat. TOP!

8. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Schunselaar

Wat super om te horen! Fijn dat u opnieuw voor ons heeft gekozen — en weer tevreden bent met het resultaat. Bedankt voor het vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

De hal en overloop laten behangen

De hal en overloop laten behangen. Wat een vakman! Echt prachtig gedaan.

8. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Schunselaar

Super om te horen! Bedankt voor de leuke reactie en het vertrouwen. Veel plezier van de nieuwe hal en overloop!

Het werk is goed gedaan

Het werk is goed gedaan. Bij het melden en vraag van ons een reparatie te doen aan een kleine muur ging het wat minder soepel. Maar uiteindelijk is het toch heel netjes opgelost en zijn wij heel blij met het resultaat.

18. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Schunselaar

Bedankt voor de eerlijke woorden! Soms loopt niet alles in één keer soepel, maar fijn dat het netjes is opgelost en u tevreden bent met het resultaat

Saanut 5/5 tähteä

We zijn zeer tevreden over de…

We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd en ook de communicatie is als prettig ervaren. Een aanrader vinden wij!

17. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Schunselaar

Wat leuk om te horen! Bedankt voor het vertrouwen — veel plezier van het mooie resultaat

Professioneel

Professioneel, vriendelijk ,goed benaderbaar.
Werken netjes . Doen wat ze afspreken.

27. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Schunselaar

Blij dat jullie zo tevreden zijn! Dank voor de reactie en veel plezier van het resultaat

Goed schilderwerk

De schilder was een vriendelijke jonge man. De kozijnen werden goed geschuurd en netjes gekit, in de grondverf gezet en afgeschilderd.

6. elokuuta 2025

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Houdt zich aan de afspraken.
Er wordt goed werk geleverd.
Alles ziet er tiptop uit

11. heinäkuuta 2025

Schadeherstel

Bij schade, werd er super snel geschakeld. Er werd vlot een noodvoorziening getroffen en daarna meegedacht in oplossingen.

14. toukokuuta 2025

Top schilders.

Fijne mannen over de vloer. Ze hielden erg rekening met ons zodat we er weinig van merkten dat ons huis werd geschilderd. Perfect afgewerkt. Fijne adviezen. Dus gewoon top!

9. toukokuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin