‘T Schooltje is mijn #1 winkel omdat zij over de allerleukste en mooiste collectie beschikken voor baby’s en tieners. De website is zeer overzichtelijk en de snelle verzending is eveneens een pluspunt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mooie kleding , super snelle levering , vriendelijk personeel en artikelen in de sale die gewoon terug mogen is super fijn want je weet nooit hoe iets valt . Samengevat een hele fijne Winkel . gr uit... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb meer dan 2 weken geleden een bestelling geplaatst en heb tot heden nog niets ontvangen. Er werd mij verteld dat er een onderzoek is gestart omdat mij bestelling niet is aangekomen. We zijn inmi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Welkom bij ’t Schooltje kindermode. Als u online kinderkleding wilt bestellen bent u bij ons aan het juiste adres. Ieder seizoen doen wij ons uiterste best om de mooiste collectie voor u samen te stellen. Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment jongenskleding, meisjeskleding, schoenen, babykleertjes voor meisjes en jongens en winterjassen. Navigeer in onze webshop eenvoudig naar de artikelen waar u naar op zoek bent. Zodra u een bestelling bij ons plaatst gaan wij voor u aan de slag en zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd wordt. Wilt u liever even passen? Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben een winkel in hartje Amsterdam aan de Overtoom 87. Onze werknemers staan graag voor u klaar
Overtoom 87, 1054 HC, Amsterdam, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Slechte service pakketje nooit aangekomen

Vastaus yritykseltä Schooltje
Snelle levering en ook nog een telefoontje gekregen of het adres wel klopte
Mooie kleding , super snelle levering , vriendelijk personeel en artikelen in de sale die gewoon terug mogen is super fijn want je weet nooit hoe iets valt . Samengevat een hele fijne Winkel . gr uit Eindhoven

Vastaus yritykseltä Schooltje
Supernetjes verpakt en sneller kan gewoon niet! Perfect!

Vastaus yritykseltä Schooltje
De website is duidelijk en er staat leuke kleding op.

Vastaus yritykseltä Schooltje
Snelle levering en mooie kado verpakking
Zo is het leuk om iets kado te krijgen.

Vastaus yritykseltä Schooltje
Super winkel netjes verpakt en snel verzonden.

Waarom “ik”dat vind
Goede service”en behulpzaam ook aan de telefoon”zeer” vriendelijke medewerkers ! Snelle levering en ook met een retourtje heel snel geregeld echt top kinderzaak” beveel het “ schooltje” zeker verder aan mijn Familie en vrienden !!!👍

Vastaus yritykseltä Schooltje
3 weken geleden vanuit Groningen naar de winkel in Amsterdam geweest. Wat een lieve en gezellige dames staan er in de winkel. Denken met je mee en komen met leuke ideeën. Toen goed geslaagd voor mijn dochter en zojuist mijn eerste online bestelling geplaatst. Zal zeker niet de laatste zijn.

Vastaus yritykseltä Schooltje
Enorm aardige mensen of je nou in de winkel wordt bediend of even gebeld wordt ivm je online order. Denken ook met je mee! Enorm fijne winkel en mensen!

Vastaus yritykseltä Schooltje
Top winkel kwam er al voor me eigen kinderen en nu dus voor de kleinkinderen .

Vastaus yritykseltä Schooltje
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.