1. ATK-tuki ja -huolto

Yrityksen kirjoittama

Vindt u de digitale wereld soms ook een doolhof? U bent niet de enige. Mijn naam is Schir, en met SchirTechCoach help ik u graag om weer grip te krijgen op uw apparatuur. Of het nu gaat om een koppige iPad, een trage laptop of vragen over veilig internetbankieren: ik kom bij u langs en leg alles rustig uit, in uw eigen tempo. Geen moeilijke termen, maar heldere hulp aan uw eigen keukentafel.

3,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Shir de rust zelve en veel geduld.

Shir blijft onder alle omstandigheden kalm, legt goed uit en is pas tevreden als jij het begrijpt. Hij geeft je ook een blik in de IT wereld, die je niet in kranten of tijdschriften leest. En hij adviseert ook apparaten die niet duur hoeven te zijn omdat jij daar toch geen profijt van hebt met alle onnodige knoppen en mogelijkheden.

8. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Schir Tech Coach -logo

Vastaus yritykseltä Schir Tech Coach

Bedankt voor de mooie woorden!
Hartelijk dank voor dit geweldige compliment. Het doet me goed om te horen dat mijn geduld en uitleg gewaardeerd worden; ik help je met alle plezier om de weg te vinden in de IT-wereld.
Je kunt ook in de toekomst altijd op mij rekenen. Of het nu gaat om je mediaspelers, de TV en internetverbinding, of hulp bij je iPhone—ik sta voor je klaar om alles soepel te laten verlopen.
Tot de volgende keer!
Schir

Saanut 5/5 tähteä

Dit bedrijf is echt fantastisch

Dit bedrijf is echt fantastisch. Schir heeft veel ervaringen met computers en iPhones, hij heeft ons geholpen met ons iPhone en thuis wifi, nog zijn advies over applewatch is de best koop, ik ben zeer tevreden.
Onvoorstelbaar wat de mogelijkheden zijn en hoe Schir dit realiseert. Ik kan het iedereen aanbevelen. Deze man is echt uniek en zo integer.
Complimenten!

4. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Schir Tech Coach -logo

Vastaus yritykseltä Schir Tech Coach

Beste Corry,
Wat ontzettend lief van je om deze prachtige woorden achter te laten! We zijn er stil van.

Het was een plezier om jullie te helpen met de iPhone en de wifi. Ik vond het geweldig om zijn passie met jullie te delen en is blij dat jullie zo tevreden zijn met de Apple Watch. Jouw compliment over zijn integriteit betekent ontzettend veel voor ons.
Nogmaals heel erg bedankt voor je vertrouwen en de warme aanbeveling. Geniet van alle mooie techniek en we staan altijd met veel liefde weer voor jullie klaar!

Warme groet,
Schir

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin