Saanut 3/5 tähteä

Bestelling was geplaatst via webshop. Betaling ook gedaan. Allemaal goed verlopen. Helaas waren de producten niet op voorraad. Levering heeft op zich laten wachten. Hiervoor meermaals contact gezo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een product besteld, maar bij nader inzien was het voor mij als leek lastig in te stellen. Ik heb het product binnen 14 dagen terug gezonden en het geld is teruggestort. Alles verliep vlot.

Saanut 5/5 tähteä

Dankzij deze ondernemer heb ik nu de internet verbinding die ik nodig heb. Met eigen modem wat hij me heeft geleverd inclusief support na levering bij het nalopen van de configuratie. Heb nu helemaal... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben echt heel goed geholpen door schenk ict. Ik heb een SFP+ module besteld, en ik was vergeten een bepaalde patch kabel toe te voegen (APC > UPC) en heeft duidelijk uitgelegd waarom het belangrijk... Näytä lisää

4,5

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Onbereikbare boevenzaak

Onbereikbare boevenzaak.

Omdat ik een verkeerd product had besteld, de volgende ochtend per email contact gezocht dat ik wilde annuleren. Geen reactie.
2 dagen later wordt product door Schenk verzonden.
Ik heb geweigerd en PostNL heeft zending weer terug gebracht naar Schenk. Nu 10 dagen nadat het product weer terug bij Schenk is (18 dagen na annulering) en nog steeds geen geld retour of een reactie op mijn e-mails. Moet nu via creditcard gaan proberen geld terug te halen.

27. elokuuta 2025
Schenk ICT-logo

Vastaus yritykseltä Schenk ICT

Update:
Beste Tom,

Wij hebben onze mail server gescand en helaas zien we geen mail vanuit jou kant. Inmiddels hebben we je originele bestelling kunnen achterhalen en hieruit zien wij dat niet het juiste retour proces is gevolgd. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren.

Inmiddels hebben we de order retour geboekt en is het orginele bedrag inclusief verzendkosten teruggeboekt.

Wesley Schenk
Schenk ICT

Origineel bericht:
Beste Tom,

Dank voor uw bericht. Wij hebben helaas geen e-mail van u ontvangen en ook geen gemiste oproep die onbeantwoord is gebleven; alle gemiste telefoontjes worden door ons teruggebeld. Het spijt ons dat dit voor u de indruk heeft gewekt dat wij niet bereikbaar zouden zijn.

Wij willen dit uiteraard graag netjes voor u oplossen. Kunt u ons het ordernummer en het e-mailadres waarmee u contact heeft gezocht doorgeven via whatsapp op 0181-760043 of ons even bellen? Dan kunnen wij dit direct nakijken en de terugbetaling zo spoedig mogelijk in orde maken.

Wesley Schenk
Schenk ICT

Top Service

Als je een ONT of iets dergelijks wilt, dit is de GO-TO plek. Ik kreeg op een zaterdag zelfs nog support 10/10 top bedrijf!

10. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

SchenkICT is mijn vaste leverancier

SchenkICT is mijn vaste en vertrouwde leverancier. Voorzorg, heldere communicatie en de beste nazorg van alle webshops waar ik bij gekocht heb. Mijn glasvezelverbinding was binnen 10 minuten geregistreerd bij kpn en operationeel. Ongekend goede webshop!

30. heinäkuuta 2025

Geweldige service!

Geweldige service! Een fout van mijn kant werd zonder enige moeite rechtgezet. Hartelijk dank! Ik koop hier graag weer.

11. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Goede support

Goede support tegen een kostprijs. Ik had wat vragen en had in het weekend binnen een paar uur antwoord. Top!

30. kesäkuuta 2025

Prima service!

Ik wilde een artikel dat af en toe beschikbaar komt. Toen Schenk ICT weer zo’n ’open box’ artikel binnenkreeg kreeg ik bericht. Zelfs ‘s avonds werd ik goed geholpen toen de betaallink niet direct werkte. Inmiddels werkt het apparaatje naar behoren. Prima service dus!

30. toukokuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin