Heb hier paar maanden geleden gripsokken gehaald, zeer goeie kwaliteit en snelle verzending. Ben er ook beter van gaan voetballen, het is dus zeker een aanrader!
Ik heb meerdere keren producten van SCCR SOCKS gekocht. De kwaliteit is top! Snelle levering en een mooie verpakking. Daarnaast is de garantie ook nog eens goed geregeld
Ik heb al meerdere keren besteld bij SCCR Socks. Ik ben er erg tevreden over en blijf hier ook mijn gripsokken weghalen. De kwaliteit is goed en de levering was erg snel!! Echt le aanrader om dit prod... Näytä lisää
Super goede sokken! Vragen werden snel beantwoord en er werd goed meegedacht. Sokken zijn van goede kwaliteit en de snelle levering was ook top. Erg blij mee. Zeker een aanrader!
Yrityksen kirjoittama
De Gripsokken van SCCR Socks zijn speciale sportsokken waarbij de onderkant rubberen gripelementen bevat. Deze rubberen gripelementen, zorgen ervoor dat jouw voet en schoen één worden. Dit heeft meederen voordelen voor jou. Zo minimaliseer je de kans op blessures, ben je sneller & wendbaarder op de eerste meters en haal je het maximale uit jouw talent!
Raadhuisplein 190, 9203EC, Drachten, Hollanti
- info@sccrsocks.com
- sccrsocks.com
Snelle levering en kwaliteit
Tevreden over de kwaliteit
Tevreden over de kwaliteit van de gripsokken. Erg blij mee.
Erg tevreden over de gripsokken
Erg tevreden over de gripsokken. Vorige week voor het eerst met de gripsokken gevoetbald. Erg tevreden over de kwaliteit. Top!
Erg tevreden over de sokken
Erg tevreden over de sokken. Zitten erg fijn en voel een enorm positief verschil tijdens het sporten!
Topkwaliteit gripsokken
Goede sokken en een zeer snelle…
Goede sokken en een zeer snelle levering. Erg tevreden!
Goede sokken!
Erg blij met de sokken, goede kwaliteit. Zeker aan te raden!
Heb hier al eerder sokken besteld
Heb hier al eerder sokken besteld, was hier erg tevreden over en heb nog een bestelling geplaatst. Ook snel geleverd!
Mijn bestelling was snel geleverd en de…
Mijn bestelling was snel geleverd en de kwaliteit was goed. Erg tevreden!
Erg fijne sokken
Erg fijne sokken. De sokken zitten erg goed en de grip is ook erg lekker in je schoen!
Echt een aanrader!
Ik heb meerdere sokken besteld en deze bevallen erg goed! Ze blijven goed na het wassen en zijn van een goede kwaliteit.
De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed!!
Echt een aanrader!
Top product
Snelle levering en goeie kwaliteit. Ik blijf hier ook mijn gripsokken bestellen.
Snelle levering. Gister avond besteld vandaag binnen.
Goede kwaliteit en prijs verhouding!
Ik heb al meerdere keren besteld bij SCCR Socks. Ik ben er erg tevreden over en blijf hier ook mijn gripsokken weghalen. De kwaliteit is goed en de levering was erg snel!! Echt le aanrader om dit product te kopen.
Goeie grip sokken
Goeie grip sokken. Grip blijft na wassen. Zit er stevig om de voet en je kan makkelijk in je schoen. Echt een aanrader!
Sokken zitten erg fijn!
Gister besteld en vandaag al binnen gekregen! Sokken zitten erg fijn en zijn van goede kwaliteit!
Snel geleverd en goeie kwaliteit!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.