Scalp Brothers Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht bereikbaar! Ik heb meerdere mails gestuurd nadat ik mijn product geannuleerd had. Was toch opgestuurd, kan gebeuren en heb ik bij de deur geweigerd. Vervolgens 1x reactie tussendoor gehad... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De blades uiteindelijk wel gekregen maar heb diverse keren geprobeerd contact te leggen via site, mail en telefoon en chatbot. Dit is helemaal niet gelukt helaas. Jammer want ik ben verder wel tevred... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Na mijn bestelling kreeg ik zeer snel de bevestiging in de mail. Daarna gebeurde er een lange tijd niets. Ik kreeg het gevoel belazerd te zijn, maar gelukkig bleek dit niet het verhaal. Zonder antwoor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Telefonisch bereikbaar voor vragen. Abonnement kon alleen met een creditcard betaald worden en die heb ik niet.1 telefoontje en er werd uitgelegd wat de reden was en ik kreeg het advies om een scheer... Näytä lisää

1. Asusteet

Yrityksen kirjoittama

Ontdek onze innovatieve en gebruiksvriendelijke scheerapparaat die zorgt voor een ongeëvenaarde scheerervaring. Bespaar tijd door te scheren op een droge huid, met water of zelfs onder de douche. Ervaar een zijdezachte scheerbeurt in slechts 90 seconden, zonder wondjes, huidirritatie of ingroeiende haartjes.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Product niet ontvangen

Na een maand nog steeds geen product ontvangen. Gisteren werd beloofd ter compensatie een hele kit op te sturen. Ik zou daar nog een track en trace code van krijgen per mail. Maar tot nu toe niks ontvangen en ik heb er weinig vertrouwen in dat dit nog komt.

28. maaliskuuta 2024

Wat ging er wel goed!

Wat ging er goed kan je beter vragen!
Heb mijn bestelling nog niet binnen.

Ik heb mijn bestelling in december gedaan en ik heb het dus nog niet.
Een keer mijn geld teruggestort gekregen. Een nieuwe bestelling geplaatst. Ik zou een korting code krijgen maar die is nergens in te vullen!

Dit is voor mij de laatste keer geweest dat ik hier besteld heb!

22. maaliskuuta 2024
Scalp Brothers-logo

Vastaus yritykseltä Scalp Brothers

Beste Jacco,

Wat jammer dat u zo negatief bent, ondanks we alles gedaan hebben om u tevreden te stellen.

U heeft uw bestelling niet gekregen omdat u als post adres een postbus adres heeft opgegeven. Wij hebben door uw fout de verzendkosten op ons genomen en uw geld gewoon netjes terug gestort.

Daarna wilde u toch nog eens bestelling plaatsen en bij het plaatsen bent u vergeten kortingscode in te vullen die we aan u aangeboden hebben. Ondanks dit alles, heb ik de korting toch achteraf nog eens aan u terug betaald. Nu schrijft u een beoordeling dat u kortingscode nergens in kon vullen. Vind het heel jammer.

Wij hebben in ieder geval alles geprobeerd om u tevreden te stellen maar blijkbaar bent u vastberaden ons niet te mogen, ondanks we alles gedaan hebben.

Alex van Scalp Brothers

Saanut 2/5 tähteä

Kwaliteit matig

Levering is snel, maar wel jammer dat de messen snel bot worden. In okt 2023 hele set gekocht en nu feb 2024 nog geen half jaar later al nieuw mes moeten aanschaffen omdat deze niet meer goed scheert. Verwacht toch wel dat hij langer mee zou gaan.

4. maaliskuuta 2024
Scalp Brothers-logo

Vastaus yritykseltä Scalp Brothers

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling.
Op onze site informeren we onze klanten dat het geadviseerd is om mesjes tussen 1 en 3 maanden te vervangen. Het hangt natuurlijk af van hoe vaak u scheert.

Mijn excuses als u de info gemist heeft.

Alex van Scalp Brothers

Saanut 4/5 tähteä

Door drukte niet op tijd feedback

Levertijd van een dag haalden ze niet, was eerder 1 week. Scheren ging op zich prima. Maar de tijd van de accu werd verkeerd weergegeven, nog 20 minuten gaf de display aan toen die stopte.. Half hoofd geschoren.
Scheerkop: 1 kopje blijft niet goed dicht zitten. Mist wellicht een pinnetje (zeer fragiel). Er staat dat je zonder opgaaf van reden binnen 30 dgn kunt retourneren. Maar als je verder leest, moet je het wel eerst melden. 2x per mail gemeld en inmiddels 8x gebeld maar er is geen contact mee te krijgen. Nemen niet op, bellen niet terug(ook niet na voicemail) en mailen niet terug. Ben bang dat ik er in gestonken ben, dit ruikt naar oplichting.
edit 31-1-24. Inmiddels op 30-1 teruggebeld. Na uitleg, kreeg ik keurig mijn geld terug(hoefde artikel niet te retourneren)

30. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Mooi apparaat

Scheert niet zo glad als een mes maar komt dichterbij zeer tevreden met het apparaat voelt degelijk aan
Goed bezig jongens 👍🏻

10. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Heb er maar even van genoten!

Maar na een defect apparaat reageert er helemaal niemand meer op mail , bellen , app enz. Levenslange garantie staat er op de site , maar daar heb je niets aan als men het niet oplost. Waardeloos bedrijf met een nog beroerde klantenservice. Ik ben bang dat ik mijn verlies moet nemen

16. tammikuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin