Scalemodelsupplies Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Yritys on vastannut

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Duurde heel even doordat bestelling in behandeling werd genomen door storing maar daarna prima afgehandeld

1. Pienoismallikauppa

Yrityksen kirjoittama

Scalemodelsupplies levert modelbouw gerelateerde zaken zoals diorama ondergronden, lasergesneden diorama onderdelen en bouwdozen. De ondergronden zijn vanuit voorraad verkrijgbaar. De lasergesneden diorama's worden gefabriceerd na besteling.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kwaliteit en service

Al een aantal keren diorama materiaal besteld en daar zeer tevreden over. Je merkt nu dat ze zelf ook aan het perfectioneren van hun spullen denken. Vroeger was een diorama base soms samengesteld uit 2 stuks A4 op fotopapier. Nu is dat 1 stuks A3 formaat met een 3mm forex basis, perfect. Met een oude diorama base ging wat verkeerd (het foto materiaal ging los van de triplex, en ik verknalde het). Scale Model Supplies heeft het fantastisch opgelost. Verpakking van het bestelde diorama base materiaal is uitstekend. Ruime keuze, al met al een bedrijf wat ik echt kan aanbevelen.

10. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Product ziet er goed uit

Product ziet er goed uit. Levertijd is langer dan verwacht. Uitleg dat product pas geprint wordt wanneer het besteld is duidelijk maar misschien raadzaam om duidelijk te vermelden op de website dan is de reden dat het langer duurt duidelijker.

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Scalemodelsupplies

Hoi Peter, bedankt voor de review en de tip. Daar gaan we wat mee doen. Bedankt.

Saanut 2/5 tähteä

Betere communicatie

EdNa bestelling via site krijg je bevestiging daarna nog mee mail dat bestelling verwerkt wordt met melding dat het 3 tot 5 dagen kan duren voordat het verzonden wordt nadien hoor je dus niks meer als je er zelf niet achter zit postpakket 2 x verstuurd van winkel naar ontwerper dan pas naar klant ikzelf ga er goed over nadenken of ik mijn bases op 1:48 nog bestel en na proef met helicopter op BASE 1:72 staat achterste helicopter van BASE af krijg je mail terug met goede voorbeeld ja ben ik niks mee nu

10. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Scalemodelsupplies

Hoi Paul, ja als de wet van murphy toeslaat dan gaat het ook goed fout. Jammer dat je het zo ervaren hebt, qua communicatie. We zitten wat dat betreft altijd redelijk kort op de bal. Ik denk dat we het dan ook snel voor je opgelost hebben, maar helaas niet naar jouw wens. Hopelijk krijgen we een tweede kan om het goed te maken.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie aanbieding voor mooie ondergronden.

Gebruik gemaakt van een mooie aanbieding; 3 halen, 2 betalen. Had de ondergronden al eens gezien op de beurs in Houten maar had er nu ook ideeën bij. Ze hanteren een 'print to order' systeem, dus je wacht even een paar dagen tot je bestelling gemaakt en verzonden wordt, maar dan heb je echt een paar mooie ondergronden voor je diorama's in handen. Ben er heel erg tevreden over, daar gaan mijn modelvliegtuigen een heel mooi plekje op krijgen!

10. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Scalemodelsupplies

Hoi Herbert, bedankt voor de mooie review. Maak er wat moois van.

Prachtig product

Fijne, snelle en duidelijke communicatie, waarbij tot een mooi product is gekomen. Mooie prijs en het belangrijkste: een prachtig product!

10. kesäkuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin