SBM försäkring Arvostelua 977

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Alltid lika korrekta, har haft ett par ärende vid självriskreducering och alltid möts av samma perfekta service och mottagande Snabba när alla uppgifter lämnats aldrig några långbänkar utan snabbt o... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Hade glömt att jag hade självriskförsäkringen, men när jag efteråt skickade in alla försäkringspapper och kvitton de ville ha var det inga problem att få igen pengarna.

Saanut 5/5 tähteä

Några ggr har jag begärt ersättning för bilskada. Jag har fått ersättning för bilförsäkringens självrisk. 3.000 sek. När all info finns hos SBM kommer beslut snabbt. Utbetalningen sker också snabb... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Rahoitus & Vakuutus

Yrityksen kirjoittama

SBM Försäkring levererar trygghetslösningar via en mix av försäkringar och skadeförebyggande produkter för bil- och fordonsägare. Med vår egenutvecklade, enkla och beprövade metod har vi sedan 1994 hjälpt över 1 miljon bilägare att stöldskyddsmärka sina bilar. Stöldförebyggande fordonsmärkning rekommenderas av bland annat de svenska försäkringsbolagen, Trafikförsäkringsföreningen, Brottsförebyggande rådet, Svenska Stöldskyddsföreningen och andra stöldförebyggande organisationer samt polis och tull. SBM Försäkring ingår sen 2008 tillsammans med företaget mySafety Försäkringar AB i koncernen mySafety Group AB. Liksom SBM Försäkring arbetar mySafety med vardagssäkerhet, men bilägaren och bilägandet står inte i fokus utan individen - www.mysafety.se

4,7

Saanut 4/5 tähteä

Fick självrisken tillbaks

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SBM försäkring

Kul att höra det löste sig bra och tack för omdömet!

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt - rekommenderas varmt!

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SBM försäkring

Tack för ditt fina omdöme och väldigt kul att höra!

Snabb korrekt handläggning

Snabb korrekt handläggning. Kan rekommenderas till alla som önskar försäkring avseende självrisk eliminering.

12. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SBM försäkring

Härligt att höra, tack för ditt omdöme!

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt bra försäkring som förtjänar…

Riktigt bra försäkring som förtjänar all kredd. Har aldrig tidigare använt försäkringen men nu blev det två gånger på kort tid. Först byte av framruta och sedan en rådjurskollision. Pengarna kom bara en till två dagar efter att försäkringsärendet var avslutat.
Supernöjd med denna försäkring och utökat till ytterligare fordon.

12. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SBM försäkring

Tack för ditt fina omdöme, kul att du är nöjd!

Alltid lika korrekta

Snabba när alla uppgifter lämnats aldrig några långbänkar utan snabbt och raskt åtgärdat

9. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SBM försäkring

Tack för ditt fina omdöme, kul att höra!

Otroligt snabb handläggning tack

Alltid lika snabb och smidig handläggning. Jag är en otroligt nöjd kund!

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SBM försäkring

Superroligt att höra, tack för ett fint omdöme!

Lättsamt

Har alltid varit smidigt och fått betalt.

25. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SBM försäkring

Tack för ditt fina omdöme, superkul att höra!

Fick allt inom 24h.

Fick allt inom 24h.

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SBM försäkring

Kul att höra, tack för det fina omdömet!

Smidig o snabb hantering

Smidig o snabb hantering! Mycket nöjd med ert arbete.

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SBM försäkring

Kul att höra, tack för ditt fina omdöme!

Inget klabb

Det är viktigt smidigt

13. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SBM försäkring

Jättekul att höra, tack för omdömet!

Hittills har funkat superbra

Hittills har funkat superbra, smidig och effektiv. Har inte märkt krångel.

18. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SBM försäkring

Härligt att höra, tack för ditt omdöme!

Saanut 1/5 tähteä

Efter att varit mina topp 10 rankade…

Efter att varit mina topp 10 rankade försäkrings bolag så har jag blivit tvungen att ändra mitt betyg till 1 stjärna för att dom vill inte lyssna på kunden och då väljer man att sabba det lilla man hade som ett bra företag nu är ni sämst i hela Sverige forsätt lite till så är ni strax borta från marknaden det finn andra som är villiga att ta över jätte tråkigt att behöva göra detta men ni tvingade mig att göra detta så det är hela felet till 110% det är ni som är problemet,nu tar det flera år innan ni kan komma igen som ett riktigt bolag men inte just nu tyvärr .tyvärr jag ändrar mig inte det är ni som måste ändra på eran rutiner och en mycket bättre kund syn när man anmäler en skada,som ni gör nu är knappt godkännd.....

18. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SBM försäkring

Tråkigt att du känner så, du får gärna kontakta våran kundtjänst om du har några frågor kring ditt ärende så ska vi försöka hjälpa dig!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin