Yritys on vastannut
Alltid lika korrekta, har haft ett par ärende vid självriskreducering och alltid möts av samma perfekta service och mottagande Snabba när alla uppgifter lämnats aldrig några långbänkar utan snabbt o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hade glömt att jag hade självriskförsäkringen, men när jag efteråt skickade in alla försäkringspapper och kvitton de ville ha var det inga problem att få igen pengarna.
Yritys on vastannut
Några ggr har jag begärt ersättning för bilskada. Jag har fått ersättning för bilförsäkringens självrisk. 3.000 sek. När all info finns hos SBM kommer beslut snabbt. Utbetalningen sker också snabb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
SBM Försäkring levererar trygghetslösningar via en mix av försäkringar och skadeförebyggande produkter för bil- och fordonsägare. Med vår egenutvecklade, enkla och beprövade metod har vi sedan 1994 hjälpt över 1 miljon bilägare att stöldskyddsmärka sina bilar. Stöldförebyggande fordonsmärkning rekommenderas av bland annat de svenska försäkringsbolagen, Trafikförsäkringsföreningen, Brottsförebyggande rådet, Svenska Stöldskyddsföreningen och andra stöldförebyggande organisationer samt polis och tull. SBM Försäkring ingår sen 2008 tillsammans med företaget mySafety Försäkringar AB i koncernen mySafety Group AB. Liksom SBM Försäkring arbetar mySafety med vardagssäkerhet, men bilägaren och bilägandet står inte i fokus utan individen - www.mysafety.se
Tegeluddsvägen 21, 115 41, Stockholm, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä SBM försäkring
Snabbt och enkelt - rekommenderas varmt!

Vastaus yritykseltä SBM försäkring
Snabb korrekt handläggning. Kan rekommenderas till alla som önskar försäkring avseende självrisk eliminering.

Vastaus yritykseltä SBM försäkring
Riktigt bra försäkring som förtjänar all kredd. Har aldrig tidigare använt försäkringen men nu blev det två gånger på kort tid. Först byte av framruta och sedan en rådjurskollision. Pengarna kom bara en till två dagar efter att försäkringsärendet var avslutat.
Supernöjd med denna försäkring och utökat till ytterligare fordon.

Vastaus yritykseltä SBM försäkring
Hanterade mitt ärende väldigt snabbt, när de hade fått in alla mina uppgifter.

Vastaus yritykseltä SBM försäkring
Snabba när alla uppgifter lämnats aldrig några långbänkar utan snabbt och raskt åtgärdat

Vastaus yritykseltä SBM försäkring
Företaget var snabbt på att svara på frågor samt att ange vad de behövde för att gå vidare med mitt ärende

Vastaus yritykseltä SBM försäkring
Grymt bra och smidig hantering när det händer något. Bra försäkring!

Vastaus yritykseltä SBM försäkring
Återbetalning av självrisken snabbt och enkelt in på kontot efter vi skickat in handlingarna.
G Svensson

Vastaus yritykseltä SBM försäkring
Mycket bra service och bemörande kan varmt rekommendera SBM

Vastaus yritykseltä SBM försäkring
Alltid lika snabb och smidig handläggning. Jag är en otroligt nöjd kund!

Vastaus yritykseltä SBM försäkring
Smidig o snabb hantering! Mycket nöjd med ert arbete.

Vastaus yritykseltä SBM försäkring
Hittills har funkat superbra, smidig och effektiv. Har inte märkt krångel.

Vastaus yritykseltä SBM försäkring
Efter att varit mina topp 10 rankade försäkrings bolag så har jag blivit tvungen att ändra mitt betyg till 1 stjärna för att dom vill inte lyssna på kunden och då väljer man att sabba det lilla man hade som ett bra företag nu är ni sämst i hela Sverige forsätt lite till så är ni strax borta från marknaden det finn andra som är villiga att ta över jätte tråkigt att behöva göra detta men ni tvingade mig att göra detta så det är hela felet till 110% det är ni som är problemet,nu tar det flera år innan ni kan komma igen som ett riktigt bolag men inte just nu tyvärr .tyvärr jag ändrar mig inte det är ni som måste ändra på eran rutiner och en mycket bättre kund syn när man anmäler en skada,som ni gör nu är knappt godkännd.....

Vastaus yritykseltä SBM försäkring
Helt suveränt försäkringsbolag, snabb behandling. Pengar på kontot inom 2 dagar.