Gode produkter hurtig levering
Både t-shirts og mulepose er god kvalitet. T-shirten i damemodel er lidt tyndt bomuld der sidder godt.
Dansk drevet webshop med kærlighed til kvinder, og fokus på trivsel på tværs af køn. Tøj og plakater der styrker kvinder og hjælper dem til, at skabe dialog samt bevidsthed omkring female empowerment. Sassy produkter til personer der støtter kvinder. Lavet med hjertet.
Tværvejen 1 , 4900, Nakskov, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
I Jeg vil varmt anbefale Sassy Studio – ikke kun for deres flotte og kreative designs, men især for deres helt fantastiske kundeservice.
Jeg havde svært ved at vælge størrelse, da jeg ofte kan være udfordret over barmen, og skrev derfor til dem. Katrine svarede lynhurtigt og med en varme og hjælpsomhed, som man sjældent møder. Hun hjalp mig gennem valget af både T-shirt og sweatshirt, gav ærlige råd om pasform og skrev hele vejen med en nærværende og personlig tone, der gjorde det trygt at bestille.
Da mit utålmodige tracking-gen slog igennem og jeg så frygtelig gerne ville have varerne i hænderne, fulgte hun op med rolige forklaringer og forsikringer – og hun havde fuldstændig ret: Ventetiden var det hele værd og som forventet på 8-10 hverdage.
Kvaliteten er lækker, størrelserne passer perfekt, og designet er både sjovt og meningsfuldt.
Jeg nævnte, at teksten på min sweatshirt sad lidt lavere end forventet – ikke som klage, men som et lille æstetisk input. I stedet for at blive defensiv tog Katrine det så pænt, undersøgte det med det samme og fandt ud af, at trykkeriet havde placeret printet forkert. Hun insisterede på at sende mig en ny, selvom jeg allerede havde taget den i brug. Det er service i særklasse!
Man mærker virkelig, at der står en passioneret, ordentlig og dedikeret person bag brandet.
Jeg handler helt sikkert her igen ❤️✨
Jeg købte for et stykke tid siden en sweatshirt, og den lever helt sikkert op til forventningerne. Jeg har brugt og vasket den meget, men den holder stadig farven og faconen. Og den er meget behagelig at have på:)

Vastaus yritykseltä Sassy Studio
Super service, flotte produkter, god kvalitet
Skøn og god betjening - dejlig kvalitet af min nye hættetrøje.

Vastaus yritykseltä Sassy Studio