VARNING!!!KÖP INGET FRÅN SARANDO!!!! HAR FORTFARANDE INTE FÅTT MINA VAROR OCH DET HAR GÅTT 3 VECKOR!!! DOM SVARAR HELLER INTE PÅ MINA MAIL. HAR ANMÄLT TILL BANKEN OCH TILL ARN!!
Produkten var som förväntat och levererades enligt utlovad tid.
Beställde en dörrmatta den 15 februari och har fortfarande inte fått leverans 3 veckor senare. Fått regelbundna uppdateringar via mejl om att varan är på väg. När jag spårar beställningen står det ”De... Näytä lisää
katastrof!!!
katastrof!!!
Jag beställde för nästan två månader sedan och har fortfarande inte fått produkten!
ALDRIG MER!
VARNING!!!KÖP INGET FRÅN SARANDO!!!
Produkten var som förväntat och…
Produkten var som förväntat och levererades enligt utlovad tid.
Väldigt dåligt jag hade beställt för…
Väldigt dåligt jag hade beställt för över en månad sedan har än idag inte fått min beställning
Bra kundkontakt med bra uppdatering av…
Bra kundkontakt med bra uppdatering av beställda varor
Extremt lång leveranstid
Extremt lång leveranstid, ingen information om förväntad leverans
Inget svar när man kontaktar föraget
I am trying to get a feed back on…
I am trying to get a feed back on delivery date for an order ..and no answers .. tried e-mail, phone call …
And still waiting…
Rather annoying!
Sämsta företag jag någonsin beställt…
Sämsta företag jag någonsin beställt från. Beställ inte från dem!!!!!
Hörlurarna var av riktigt dålig kvalité att de inte ens satt på huvudet. Retur går inte, då behöver man betala 500kr i frakt själv.
Beställde
Beställde, fick aldrig beställningen men fick betala för varan.
Bluff!!
Great experience and good product…
Great experience and good product quality.
China-Dropshipping - vom schlimmsten
Ich habe bei sarando.ch bestellt, weil die Seite den Eindruck eines Schweizer Shops vermittelte – inklusive europäischer Geschäftsadresse. Erst nach Erhalt der Ware stellte sich heraus, dass es sich um Dropshipping aus China handelt. Das war fürmich während des Bestellprozesses nicht transparent ersichtlich.
Als ich eine Rücksendung veranlassen wollte, wurde mir eine chinesische Rücksendeadresse genannt. Eine Rücksendung auf eigene Kosten nach China ist für mich nicht akzeptabel, insbesondere wenn der Shop mit einer europäischen Adresse auftritt.
Für mich ist dieses Vorgehen intransparent und kundenunfreundlich. Ich hätte den Kauf nicht getätigt, wenn die wahren Versand- und Rücksendewege klar ersichtlich gewesen wären.
Lång leveranstid
Lång leveranstid
Min beställning var bröllopspresent. Beställde 3 veckor innan bröllop. Lovad leveranstid 6-11 dagar. Leveransen kom efter 6 VECKOR. ALDRIG MER SARANDO. Bluff
Reliable service and good product…
Reliable service and good product quality.
Den är värsta företag sarando som finns…
Den är värsta företag sarando som finns dem tar pengar utan att skicka våren produkt.
Everything went perfectly with my order.
Simple ordering and great overall…
Simple ordering and great overall experience.
Betrug
Schade, dass man nicht 0 Sterne geben kann. Die Bestellung wird erst beim CHINESISCHEN Lieferanten aus CHINA ausgelöst, wenn man mit dem Anwalt droht und nicht wenn man normal auf die Bestellung wartet. In diesem Fall hätten sie diese einfach ignoriert. Da es sich hier um einen billigen sehr schlechten Dropshipping Lieferanten handelt, wird die Bestellung gezahlt das Geld genommen und dann ein ganz kleiner Betrag dafür verwendet die Ware für den Kunden dann aus China zu bestellen. Der Shop selbst scheint nichts auf Lager zu haben und bestellt erst mit unserem Geld und Drohungen - die Ware aus China, die dann direkt an den Kunden geht, an sich gängige Praxis. Aber hier wurde ein sehr schlechter Lieferant gewählt mit den reudigsten Produkten überhaupt.
Bluff företag
Bluff företag! Fruktansvärt uselt. Beställde ett hundhalsband 3 mars, har fortfarande inte kommit, dessutom är det redan betalt så de pengarna får man väl aldrig igen!
Beställ aldrig från Sarando!
Beställde en lampa 7 December som var…
Beställde en lampa 7 December som var en julklapp till min dotter. Nu 11 Mars har den fortfarande inte kommit.
Köp ingenting från Sarando. Bluff-företag !!
Jag gjorde misstaget att tro att…
Jag gjorde misstaget att tro att Sarando var en seriös svensk näthandel. Sarando är drop shipping som inte kommunicerar med sina kunder. Endast efter påtryckning från Visa svarade Sarando. Mitt råd är att inte köpa något via dom.