2,4

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Dårlig levering

Forfærdelig levering. Jeg bestilte min pakke i fredags til Helsingør og de har leveret min pakke til Helsinge.

3. syyskuuta 2024

Chok!

Fredag middag tog jeg en løbetur. Da jeg kommer hjem går det op for mig, at jeg ikke har skiftet til løbestrømper, og der er derfor gået hul på mine sidste par bambusstrømper. Jeg bestiller nogle nye på Sanseliv, inden lørdag til frokost ligger de i pakkeboksen - under 24 timer fra bestilling til levering, og så i en weekend, vildt!

28. huhtikuuta 2023

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling!
Hurtig og god betjening. Susanne hjælper en rigtig godt på vej, hvis man har spørgsmål til noget eller har en efterspørgsel på en vare.
Tak for en god handel - jeg glæder mig til at modtage tøjet til mit puslingehold.
Susanne - du gør det godt ❤️ tak for din hjælp!

8. helmikuuta 2022

God kundeservice

Jeg bestille nogle BH toppe i forskellige farver på tilbud. De kontaktede mig omkring der var blevet kludret i deres lager, så noget af det var desværre udsolgt. (Det kan jo ske) De tilbød mig enten at sende dem, afsted de havde på lager, eller sende nogle andre farver til samme pris som jeg oprindeligt havde bestilt, til trods for de ellers ikke var på tilbud. Det takkede jeg ja til, og synes det var rigtig god service at tilbyde den mulighed.

3. helmikuuta 2022

Jeg modtog min pakke d

Jeg modtog min pakke d. 14/1, intet der.
Jeg havde dog købt sømløse sokker, hvilket jeg ikke fik.
Måtte åbne pakkerne og der fandt jeg ud af at de har søm.
Jeg ringer til jer og lægger en telefonsvare besked omkring kl. 16.14.
Der er stadig ikke ringet tilbage.
Der var ingen retur seddel med i posen, så kan ikke sende sokkerne retur.
Håber i vil vende retur til mig snarest.

15. tammikuuta 2021

Meget tilfreds med købsoplevelsen på…

Meget tilfreds med købsoplevelsen på sanseliv; bredt udvalg af strømper lavet af økologiske materialer og en meget hurtig levering. Derudover værdsatte jeg indpakningen, som var sød og personlig. Handler gerne her igen.

17. maaliskuuta 2020

Helt perfekt

Pakken blev sendt samme dag. Fine produkter til gode priser.
Sød personlig hilsen i pakken. Flot indpakning. 5 store stjerner Herfra

17. syyskuuta 2019

Super hurtig levering!

Jeg bestilte varer på Sanseliv.dk torsdag morgen og kunne hente mine varer på vej hjem fra arbejde fredag. Det kalder jeg hurtigt levering!!

2. marraskuuta 2018

Kan anbefales

Hurtig levering, fin lille indpakning, og med personlig besked på fakturaen. Har handlet der 4 gange nu. Altid samme gode oplevelse.

14. kesäkuuta 2016

Udsøgt personlig service

Har i flere omgang været i kontakt med Sanseliv inden min bestilling blev sendt af sted, da der var lidt tvivl om det bestilte. Meget sød og imødekommende indehaver, der har været en ren fornøjelse at handle på sanseliv.dk

20. tammikuuta 2015

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili