sanse-liv.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg bestiller to ringe. Den ene er for stor og skriver for sent om den kan byttes. Det er Susanne helt forstående overfor og skal ned og bytte den i morgen. Rigtig god service. Opdatering: Da jeg ko... Näytä lisää

Jeg har en veldig sensitiv sønn, og sokker har vært et kjempeproblem helt til vi fant Sanse-liv. Vi kjøpte diverse sokker, og så langt er alle godkjent av lillegutt. Vi er så utrolig takknemlige for d... Näytä lisää

Hvis jeg kunne give 10 stjerner så gjorde jeg det! Jeg skrev til sanseliv angående hvilke strømper jeg skulle vælge til min sensitive pige og fik svar allerede efter kort tid samt en masse gode... Näytä lisää

Bestilte nogle varer, der blev pakket og sendt samme dag. Desværre var PostNord ikke så samarbejdsvillige og pakken kom ikke frem. Jeg skrev at desværre ikke kunne anmelde dem på Trustpilot, fordi va... Näytä lisää

1. Kauppa
  2. Alusvaatekauppa
  3. Lastenvaateliike
  4. Miestenvaateliike
  5. Naistenvaateliike
  6. Vaateliike

Webshop med fokus på særlige behov. Produkter til børn og voksne. Personlig service og rummelighed.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

82 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtig levering og fine underbukser

Hurtig levering og fine underbukser, desværre er de ikke lykken, da de kravler op og shortsene er for stramme, øv øv.
Men de er bløde og vores datter bruger dem mere end nogen anden underbuks vi har indkøbt, bare meget kort tid af gangen…

1. lokakuuta 2025

Kære Line
Tusind tak for de 5 flotte stjerner, på trods af, at det ikke lykkedes helt med underbukserne. Men dejligt at høre, at de trods alt er godkendte, lidt tid ad gangen.
Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har brug for vejledning :-)

Spændende legetøj

Spændende legetøj - hurtigt afsendt - super!

2. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä sanse-liv.dk

Tusind tak, Josefine, for både de 5 flotte stjerner og de pæne ord :-)
Det sætter jeg stor pris på.

De bedste hilsner fra Susanne

Har været fast kunde hos Sanse-liv.dk i…

Har været fast kunde hos Sanse-liv.dk i mange år. Jeg har altid fået rigtig god service, og varerne er af rigtig god kvalitet. De strømper som er særligt udviklet til sensitive fusser, har reddet vores vores morgener. Jeg kan varmt anbefale at handle her!

16. syyskuuta 2025

Kære Sara
Kæmpe tak for de rigtig flotte ord - det betyder meget at høre fra en fast kunde.
Også tak for de 5 flotte stjerner :-)
Kærligst Susanne

Produkter

Lidt dyre produkter, men igen det koster at få produkter uden kemikalier og så træls med udsolgte produkter, så skal have dem skal jeg betsle fragt igen.

15. syyskuuta 2025

Hej Connie

Produkter der er importeret fra UK, bliver desværre lidt dyre, da jeg betaler told for dem.
Hvis du oplever udsolgte produkter, og gerne vil samle din ordre, så er du altid velkommen til at skrive til mig - jeg er som regel til at lave en god aftale med :-D

Men tak for de 3 stjerner - dem er jeg glad for :-)
De bedste hilsner fra Susanne

Personlig service og hurtig levering

Altid fin og personlig service og hurtig levering. Virkelig gode produkter, skønne strømper og lækker hudpleje. Mine varmeste anbefalinger til Susanne og Sanse-liv.

8. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä sanse-liv.dk

Tusind tak, Vulle, for de meget flotte ord og 5 stjerner :-)
Dejligt at du er tilfreds hele vejen rundt - og tak for at handle hos mig ;-)

Elsker det.

Har mange gode oplevelser her fra, har købt ved dem flere gange. Det er bare godt, har ikke fundet noget der var ødelagt eller dårligt ved de ting de har sendt endnu.

22. elokuuta 2025

Kære Selma
Hvor er det skønt at du har haft lyst til at vende tilbage til min butik flere gange.
Tusind tak for de søde ord og 5 flotte stjerner :-)
Kærligst Susanne

Jeg købte 3 forskellige par strømper…

Jeg købte 3 forskellige par strømper uden syninger, for af prøve dem af. I forhold til prisen skal jeg jo lige være sikker på, om det nu også er en god investering. Det er det absolut.

28. elokuuta 2025

Hej Eva
Det er nemlig en god ide at prøve lidt forskelligt.
Tusind tak for din anmeldelse - det glæder mig, og også de 5 flotte stjerner :-)

Lækre økologiske børnesokker

Jeg købte nogle lækre økologiske børnesokker. Hjemmesiden var nem at finde rundt i. Forsendelsen var hurtig, og varerne ankom i god behold

25. elokuuta 2025

Hej Georgine
Tusind tak for den fine anmeldelse, og 5 flotte stjerner :-)
Dejligt at alt var i orden.

De bedste hilsner fra Susanne

Det produkt vi fik ind af døren

Det produkt vi fik ind af døren - strømper uden søm/med flad søm- levede op til beskrivelsen.

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä sanse-liv.dk

Tusind tak for stjernerne, Kenzie :-)
Dejligt at høre, at strømperne levede op til beskrivelsen, så håber jeg de faldt i smag. Ellers står jeg altid til rådighed.

God oplevelse

God kundeservice.
Lækre produkter.
Ikke sidste gang jeg handler der.

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä sanse-liv.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse og stjernerne, Christina :-)
Det er skønt at du er tilfreds hele vejen rundt.

Kan varmt anbefales

Super god kundeservice og hurtig levering.

23. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä sanse-liv.dk

Tusind tak for stjernerne, Hanako :-)
Jeg håber du bliver glad for bukserne.

Solskinshilsner fra Susanne

Rigtig god webshop der er nemt at finde…

Rigtig god webshop der er nemt at finde rundt i . God inspiration til særlige behov.

4. kesäkuuta 2025

Kære Henriette

Tusind tak for både de flotte ord, og de 5 stjerner - jeg er rigtig glad for at du er tilfreds hele vejen rundt :-)

Fin handel

Fin handel. Alt forløb som det skulle.

21. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä sanse-liv.dk

Tusind tak for stjernerne, Julie :-)
Jeg er glad for at du er tilfreds.