Sanisale.com Arvostelua

2 416
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf het eerste contact tot de oplevering ben ik ontzettend tevreden. Het team nam alle tijd om mee te denken, gaf eerlijk en deskundig advies en zorgde ervoor dat alles perfect aansloot bij onze w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben de badkamer gekocht in Leiderdorp bij SaniSale en werden keurig geholpen door Gerald. Vooral wil ik de monteurs complimenteren want het is echt heel mooi geworden qua tegels en afwerking!... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik voelde me heel goed behandeld door Sanisale Tilburg. Mensen die meedenken, ter plekke een inschatting geven van de prijs en goed advies geven. Kortom , helemaal tevreden!

Saanut 5/5 tähteä

Voor onze nieuwe badkamer heeft Frank van filiaal Alphen aan den Rijn ons ontzettend goed geholpen. Hij had goeie ideeën, dacht mee in oplossingen en bovenal een hele vriendelijke en leuke man (met hu... Näytä lisää

1. Kylpyhuoneen remontointi

Yrityksen kirjoittama

Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.

Sanisale.com sanitair- & tegeloutlet

Yrityksen kirjoittama

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service
Sanisale is een landelijke franchiseformule.
A-merken voor bodemprijzen
Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.
Bezorging en installatie mogelijk
Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.
Complete en verzorgde showrooms
Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Onze prijzen zijn lager dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!
Persoonlijk contact
Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

Erinomainen

(2 416)

212 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Alessandro, je bent een topper!

Alessandro heeft ons uitstekend geholpen! Scherpe prijzen voor goede A-merken en hij heeft kennis van zaken. Wij hebben voor twee badkamers meubilair besteld en zijn ontzettend tevreden. Volgende keer gaan we weer naar Sanisale.

31. toukokuuta 2026

Beste Marleen,

Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te lezen dat Alessandro jullie zo goed heeft geholpen bij Sanisale Leiderdorp. Mooi dat jullie tevreden zijn over het advies, de scherpe prijzen en de kwaliteit van de producten. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe badkamers!

Saanut 1/5 tähteä

Klantonvriendelijk

Wij zijn net het bij het filiaal in Westpoort geweest. We kwamen binnen en er waren minstens 4 medewerkers aanwezig. Er werd niet gegroet en namen geen moment de tijd om ons te verwelkomen. Meneer was zogenaamd druk achter zijn laptop. Er zat verder geen klant. Na lang wachten voor zijn neus ben ik maar zelf gaan vragen of ik even mocht storten. Hij wees mij de weg en ging verder zonder ons te begeleiden of een collega aan te wijzen die eventueel kon helpen. Ook niet aangeboden of wij even konden wachten tot er iemand beschikbaar was. Ik vond deze ervaring zeer slecht en onvriendelijk!

31. toukokuuta 2026

Beste Layma,

Dank voor het delen van uw ervaring.

Wat vervelend om te lezen dat uw bezoek niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dat is uiteraard niet de indruk die wij onze bezoekers willen meegeven.

Wij kunnen de door u beschreven situatie op dit moment niet volledig herleiden, maar nemen uw feedback wel serieus. Op drukke momenten kan het voorkomen dat medewerkers bezig zijn met andere werkzaamheden of klanten, maar ook dan streven wij ernaar iedere bezoeker vriendelijk te ontvangen en te woord te staan.

Dank voor uw feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen voor nieuw toilet

Wij zijn keurig geholpen door Aaron in het filiaal in Leiderdorp. Samen hebben we mooie tegels en accessories uitgezocht voor een nieuw toilet. Erg aan te bevelen!

17. toukokuuta 2026

Beste Michel,

Wat fijn om te lezen dat Aaron jullie zo goed heeft geholpen bij Sanisale Leiderdorp. Mooi dat jullie samen de juiste tegels en accessoires hebben gevonden voor jullie nieuwe toilet. Bedankt voor de aanbeveling!

Saanut 5/5 tähteä

Super fijne ervaring bij SaniSale…

Super fijne ervaring bij SaniSale Roosendaal. Wesley heeft ons geweldig geholpen. Hij was vriendelijk, professioneel en dacht echt met ons mee. Geen verkooppraatjes, maar eerlijk advies en veel kennis. We zijn heel blij met het eindresultaat en zouden hier zeker terugkomen. Bedankt Wesley!”

27. toukokuuta 2026

Beste klant,

Wat een mooie review, bedankt! Fantastisch om te lezen dat Wesley jullie zo goed heeft geholpen bij Sanisale Roosendaal. Fijn dat jullie het eerlijke advies, het meedenken en de professionele begeleiding zo hebben gewaardeerd. Veel plezier gewenst met het prachtige eindresultaat!

Echt een top bedrijf

Echt een top bedrijf

We zijn bij meerdere bedrijven geweest ter inspiratie voor onze toilet ruimte. Wanneer ik er niet uit kom om een bepaalde sfeer te creëren heb ik behoefte aan iemand die me ook echt adviseert en meedenkt.

Je merkt aan alle kanten dat ze passie hebben voor het werk. Dat blijkt ook wel, want we hebben we de materialen meteen bij ze gekocht.

Natuurlijk wil iedereen verkopen, maar je ervaart de oprechtheid en interesse in wat je wilt naar jou als klant en zorgt al voor een gun-factor. Plus het allemaal goede kwaliteit materialen zijn.

De bezorging was echt top! Je word zelfs
geholpen met de materialen naar binnen brengen. Dat is tegenwoordig zeldzaam.

Kortom echt helemaal
Top!

Beste Bas,

Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te lezen dat jullie de passie, het meedenken en de service zo hebben ervaren. Geweldig dat jullie zo tevreden zijn over het hele traject én de levering. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe toiletruimte!

Saanut 1/5 tähteä

Onprofessioneel

Complete badkamer aangeschaft. Op het einde bleek dat de aannemer nog een schroef van 18 euro nodig had. Niks van gezien dus ja het zal, of we dit zsm willen overmaken. Na navraag bij sanisale, zeer onprofessionele reactie gekregen van sanisale. 18 euro op een complete badkamer en dan zo reageren, erg zuur.
Dan nu wel professioneel willen overkomen in de reacties erg frappant, of eigenlijk ook niet.

Beste An,

Dank voor het delen van uw ervaring.
Wij vinden het vervelend dat dit voor frustratie heeft gezorgd. Voor zover bij ons bekend ging het om een nageleverd onderdeel dat bij de oorspronkelijke bestelling ontbrak. De hiervoor verzonden factuur betreft een onderdeel dat ook onderdeel van de oorspronkelijke order zou zijn geweest wanneer dit direct was meegeleverd.

Wij begrijpen dat dit als vervelend kan zijn ervaren. Tegelijkertijd hadden wij het op prijs gesteld als we hierover op een rustige manier met elkaar in gesprek hadden kunnen gaan, zodat eventuele vragen direct toegelicht konden worden. Mocht u hierover nog in gesprek willen gaan, dan staan wij uiteraard open voor contact.

Team Sanisale.com

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig fijn en betrouwbaar bedrijf! (Eindhoven)

Een nieuwe badkamer laten plaatsen door Sanisale Eindhoven. Dit zou 2.5 weken duren, maar dankzij Martin duurde dit 4.5 dagen! Deze man heeft passie voor zijn werk, werkt precies, en snel! Stijn verstaat zijn vak; hij is vriendelijk, altijd bereikbaar, en kundig. Aannemer Maarten is ook een topper, en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid, en checkt echt alles goed voordat het opgeleverd wordt. Mocht ik in de toekomst een defect zien, dan wordt dit netjes opgelost.
Belangrijk om te weten; Sanisale is een franchise bedrijf, dus elk filiaal heeft eigen beoordelingen. Sanisale Eindhoven is zeer goed beoordeeld, begrijpelijk, omdat hier mensen werken met passie. Mijn volgende project is een nieuw toilet, welke ik weer laat uitvoeren door Sanisale Eindhoven!

Beste Christel,

Wat een prachtige review, bedankt! Fantastisch om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het hele traject bij Sanisale Eindhoven. Mooi dat Martin, Stijn en Maarten jullie zo goed hebben geholpen en dat alles zelfs sneller dan verwacht gerealiseerd kon worden. Veel plezier gewenst met jullie prachtige nieuwe badkamer!

Saanut 5/5 tähteä

Blij met onze nieuwe douche!

Onze douche gekocht en laten plaatsen door Sanisale Purmerend. Martin en Peter hebben ons keurig geholpen en geadviseerd. Ook de montage door Tony was zeer professioneel.
Wij zijn erg tevreden!

20. toukokuuta 2026

Beste Sylvia,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de service van Sanisale Purmerend. Mooi dat Martin en Peter jullie goed hebben geholpen en dat de montage door Tony professioneel is verlopen. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe douche!

Saanut 5/5 tähteä

Goed aanbod, goede service!

Erg goed geholpen door Michael en zijn collega's, mooi aanbod, makkelijk en snel een afspraak kunnen krijgen. Denken goed mee en in vergelijking met de concurrenten een hele scherpe prijs gekregen. Heel erg blij met het resultaat van badkamer, wc en bijkeuken. Zeer aan te raden!

30. huhtikuuta 2026

Beste Renate,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de service van Michael en zijn collega’s. Mooi dat jullie goed zijn geholpen en zo blij zijn met het eindresultaat van de badkamer, wc en bijkeuken.

Bedankt voor de mooie woorden en de aanbeveling!

Onze droom badkamer dankzij Marco bij Sanisale Katwijk

Onze ontmoeting met Sanisale Katwijk met verkoper Marco was erg prettig. Hij stelde ons meteen op ons gemak, had humor, zeer goede tips en dacht met ons mee. Samen zijn we tot een droombadkamer gekomen en heeft Marco ons door het proces met nieuwe keuken, badkamer en toilet begeleid samen met verkoper Omid ( keuken). Marco geeft zijn mening maar laat de keuze bij ons. En dat geeft een prettig gevoel. Het was gewoon een gezellig middag met een fantastisch resultaat. Dank je wel daarvoor! Vriendelijke groet Cees en Coby

9. toukokuuta 2026

Beste Cees en Coby,

Wat een prachtige review, dank daarvoor! Fantastisch om te lezen dat Marco en Omid jullie zo goed hebben begeleid tijdens het hele traject. Mooi dat jullie de sfeer, het meedenken en de persoonlijke aanpak zo hebben gewaardeerd. Veel plezier gewenst met jullie droombadkamer en keuken!

Saanut 4/5 tähteä

Mijn badkamer is fantastisch neergezet…

Mijn badkamer is fantastisch neergezet door van Beurden Bouw B.V.
Een aanrader om hun je badkamer te realiseren!

12. toukokuuta 2026

Beste Steffi,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het eindresultaat van de badkamer. Bedankt voor de mooie woorden!

Vakbekwaam en netjes gewerkt

Wij waren op zoek naar een badkamer en kwamen uit bij Sanisale Spijkenisse.
Daar zijn we snel en vakkundig geholpen door Wesley.
Hun aannemer Art-X Pro met Yusuf Karagun kwam langs om in te meten en hebben kleine dingetjes aangepast en konden snel aan de slag. Alles keurig afgedekt en netjes opgeruimd.
Zijn zeer vakbekwaam en werken heel netjes. Wij zijn uitermate tevreden over hem en het eind resultaat. Een echte aanrader.

15. huhtikuuta 2026

Beste John,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie ervaring bij Sanisale Spijkenisse. Mooi dat Wesley en Yusuf jullie zo goed hebben geholpen en dat alles netjes en vakkundig is uitgevoerd. Bedankt voor de mooie woorden en de aanbeveling!

Toilet

Erg tevreden over het nieuwe toilet, snelle levering en perfect geïnstalleerd door Ronny Kriekjes!

6. toukokuuta 2026

Beste Ina,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe toilet. Mooi dat alles snel geleverd en vakkundig geïnstalleerd is.

Bedankt voor de mooie woorden!

Saanut 5/5 tähteä

Enorm fijn en geduldig geholpen door…

Enorm fijn en geduldig geholpen door Peter bij Sanisale Purmerend. Het lukte ons niet om in één keer alles uit te zoeken maar dat maakte niet uit. Zelfs voorbeeld tegels meegekregen om thuis te bekijken. Daarnaast hebben ze een mooie samenwerking met andere professionals, een mooi netwerk van vakmensen. Tot de aflevering aan toe erg tevreden.

10. huhtikuuta 2026

Beste Remo,

Wat leuk om te lezen dat u zo prettig bent geholpen door Peter bij Sanisale Purmerend. Fijn dat u alle tijd heeft gekregen om de juiste keuzes te maken. Bedankt voor de mooie woorden!

Saanut 5/5 tähteä

Ook als je wat meer in detail gaat

Met twee bezoeken aan filiaal Leiderdorp heb ik een nieuwe badkamer gekocht (nadat ik daarvoor een nieuwe keuken bij KeukenSale had gekocht). Daarbij werd ik geholpen door Aaron. Met name in mijn tweede bezoek overspoelde ik Aaron met veel detailvragen, die niet iedere koper waarschijnlijk zou stellen. Met veel geduld werden alle vragen in de meer dan 4 uur durende sessie naar tevredenheid beantwoord. Een hele mooi badkamer en toilet inrichting gekocht. Nu is het wachten totdat alles geplaatst kan worden.

1. toukokuuta 2026

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Aaron bij Sanisale Leiderdorp. Mooi dat er alle tijd is genomen om alles naar wens samen te stellen. Bedankt voor de mooie woorden en alvast veel plezier met uw nieuwe badkamer!

Complete badkamers

Wij hebben onze badkamer(spullen) voor 2 complete badkamers gekocht bij Sanisale Katwijk. Wij kunnen deze vestiging zeer aanbevelen. Er werd alle tijd genomen, keuzes doorgenomen, alternatieven getoond, goede kwaliteit. Erg prettig.

4. huhtikuuta 2026

Beste Robin,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie ervaring bij Sanisale Katwijk. Mooi dat er alle tijd is genomen en dat jullie zo goed zijn begeleid in het maken van de juiste keuzes.

Bedankt voor de mooie woorden en de aanbeveling!

SaniSale Hoogeveen.

SaniSale Hoogeveen.
Werden deskundig geholpen door Michael bij de benodigdheden voor de verbouwing van ons toilet.
Er werd ons de mogelijkheid gegeven het te laten installeren door hun ZZPer Ronny.
Wat zijn we blij dat we Ronny als installateur hebben gehad. Hij heeft alle werkzaamheden zelf uitgevoerd en had al het materiaal dat nodig was voor de installatie bij zich in de bus. En het eind resultaat is geworden zoals we het hadden bedacht. Ik durf met een gerust hart Ronny aan te bevelen voor het installatie werk.

29. huhtikuuta 2026

Beste Johan & Nancy,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Michael bij Sanisale Hoogeveen. Mooi dat alles naar wens is gerealiseerd. Bedankt voor de mooie woorden!

Saanut 5/5 tähteä

Sanisale in Drachten uitstekend!

Wij hebben bij Sanisale in Drachten een volledige badkamer en toilet aangeschaft en zijn ontzettend blij met het eindresultaat.
Heel klantvriendelijk en deskundig geholpen de Raul, zelfs op een drukke zaterdag. De service was van begin tot eind uitstekend.
We zijn heel blij met het prachtige badmeubel en de complete inrichting.
Echt een aanrader, chapeau!

11. huhtikuuta 2026

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Raul bij Sanisale Drachten. Fijn dat alles van begin tot eind naar wens is verlopen. Bedankt voor de mooie woorden!

Speciaal benoem ik locatie Drachten

Speciaal benoem ik locatie Drachten! Enorm tevreden over de manier dat wij zijn geholpen en hoe klantvriendelijk en gespecialiseerd het personeel daar is. Top winkel, echt een aanrader!

23. huhtikuuta 2026

Beste Mauro,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de service en klantvriendelijkheid bij Sanisale Drachten. Bedankt voor de mooie woorden en de aanbeveling!

Groet, Team Sanisale.com

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin