Vanaf het eerste contact tot de oplevering ben ik ontzettend tevreden. Het team nam alle tijd om mee te denken, gaf eerlijk en deskundig advies en zorgde ervoor dat alles perfect aansloot bij onze w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij hebben de badkamer gekocht in Leiderdorp bij SaniSale en werden keurig geholpen door Gerald. Vooral wil ik de monteurs complimenteren want het is echt heel mooi geworden qua tegels en afwerking!... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik voelde me heel goed behandeld door Sanisale Tilburg. Mensen die meedenken, ter plekke een inschatting geven van de prijs en goed advies geven. Kortom , helemaal tevreden!
Yritys on vastannut
Voor onze nieuwe badkamer heeft Frank van filiaal Alphen aan den Rijn ons ontzettend goed geholpen. Hij had goeie ideeën, dacht mee in oplossingen en bovenal een hele vriendelijke en leuke man (met hu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.
Yrityksen kirjoittama

Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
In alle rust en in ontspannen sfeer hebben we de elementen van onze prachtige nieuwe badkamer uitgezocht. Michael dacht fijn mee, zowel qua inrichting als het bij elkaar zoeken van een mooie combinatie van kleuren en materialen.
De installatie is gedaan door de Oekraïense werknemers van Bielyi klussenbedrijf, ze waren prettig in contact en hebben super net werk geleverd.
Wij zijn blij en tevreden!!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Een mooie badkamer uitgezocht! We zijn erg fijn geholpen door Gerald! Denkt met je mee en weet waar hij het over heeft! Zouden zeker nog een keer terug komen.

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Denise heeft ons in filiaal Katwijk aan Zee goed geadviseerd en geholpen. Samen met Sander hebben ze de tijd genomen om ons te helpen en ook heel geduldig met alles steeds aanpassen. Na 2 uur wilde ik toch gewoon het eerste ontwerp - dit was gelukkig geen probleem. Bedankt Denise!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Dank je wel Stijn van Sanisale Ekkersrijt voor de last minute hulp hij het kopen van mijn super mooie badkamer ben er helemaal verliefd op. Je bent een topper!!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Vriendelijk personeel en een goede service!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Sanisale Alphen aan den Rijn!
We werden heel warm ontvangen door Maikel. Hij gaf ons een rondleiding door de winkel, dacht mee over onze wensen en samen hebben we uiteindelijk een prachtige tegelcombinatie gekozen. Er is echt meer dan genoeg keuze!
Maikel nam de hele ochtend de tijd om samen met ons een badkamer naar wens samen te stellen. Hij maakte meerdere 3D-ontwerpen paste deze steeds weer aan tot alles helemaal klopte. Ook kregen we duidelijke technische tekeningen mee, zodat onze aannemer precies wist hoe alles geïnstalleerd moest worden.
Later hadden we nog wat extra tegels nodig en zelfs dat werd binnen enkele dagen geregeld.
Snelle service, persoonlijke aandacht en prachtige producten. Wij zijn enorm blij!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Goede kwaliteit spullen voor een nette prijs, alles bij 1 aanbieder gekocht zodat er ook maar 1 aanspreekpunt is. Alles werd keurig op tijd afgeleverd, bij de wandtegels had de onderste doos op de pallet het niet overleefd, gebeld en de week erop lagen ze al klaar. We kwamen tegels te kort voor de vloer, toch meer snijverlies dan berekend, wel zelf moeten ophalen bij de leverancier omdat ik ze die dag nodig had maar met 1 belletje werd dat meteen geregeld. Prettig contact met SaniSale Den Helder. Minpuntje is dat er veel te veel voegmiddel en tegellijm werd geleverd, dit kan je wel terugbrengen en word weer gecrediteerd maar 100 kilo lijm extra is wel heel erg overbemeten. Verder alles gewoon keurig. Wat ons betreft een aanrader.

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Wesley van Sanisale Spijkenisse heeft creatieve en kostenbesparende elementen toegevoegd aan het ontwerp. Daardoor is onze badkamer zelfs mooier geworden dan wij hadden verwacht. De mensen van Alpine hebben hard gewerkt. Er is vakwerk geleverd. Kleine gebreken bij de oplevering zijn netjes opgelost. Nazorg kan nog wat meer aandacht krijgen.

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
SaniSale in Alphen aan den Rijn heeft voor de 3e keer een prachtige badkamer afgeleverd. Tijdens de prettige adviesgesprekken zijn wij zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden. In de showroom werden deze getoond. Tegels, kranen, badmeubels, spiegels e.d., alles is voldoende aanwezig. De plaatsing/ installatie is prettig en prima verlopen.

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Fijne eerste indruk al toen we kwamen oriënteren, goed geholpen met het maken van de keuzes en het vinden van een aannemer (Michael van Rosbergen is ook een topper, waar zij mee samen werken). Tweede afspraak alles definitief gemaakt. Reageerde snel op mail of telefoon bij vragen en alles in orde met levering. Waskom moest nog nageleverd worden, maar werd 1 dag later door een van hen zelf bezorgd. Al met al: fijne ervaring.

Vandaag Sanisale Tilburg bezocht
Wij zijn heel goed geholpen door Wendy rn Darren.
Goede uitleg - transparant - en vakbekwaam en nog belangrijker ze denken mee met je
Ga zo door zou ik zeggen
Echt een aanrader voor iedereen

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Anderhalf jaar na aankopen van nieuwe badkamer begint er wat aanslag op de deur te komen. Van Sanisale heel snel een mail met schoonmaakadvies ontvangen en zelfs een gratis flesje om nieuwe nano coating aan te brengen. Hele nette service

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Super goed geholpen door Dain van SaniSale Den Helder. Ze heeft me heel goed kunnen adviseren en dacht erg goed met me mee. Ik ben super blij met het resultaat van mijn toilet en bijkeuken. De service is top, reageren snel en houden je op de hoogte. Ook de vakmannen die ze aanbieden zijn top! Dank jullie wel 💪🏽

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Hele fijne service in de winkel. Nick denkt super mee en helpt goed met het samenstellen van de perfecte badkamer. Wij zijn heel blij met het eindresultaat.

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Goed geholpen door Will. De badkamer is super mooi geworden! Geen aanmerkingen. Bedankt sanisale!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Wij hebben een badkamer uitgezocht bij Sanisale Purmerend. Peter heeft ons erg goed geholpen bij de vele keuzes in de winkel. Ook de montage hebben we via hun laten doen en alles is zo soepel en kundig gegaan. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en hoe het hele proces gegaan is, dat hoor je wel is anders. Van ons krijgen ze een dikke 10!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Ik ben goed geholpen door verkoper Dennis. Hij denkt goed mee voor oplossingen qua budget, goed en vriendelijk geholpen. Echt een aanrader. Service is goed en de communicatie is duidelijk

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Eerder een douchekabine gekocht bij Sanisale, welke tot op heden altijd goed heeft gefunctioneerd. Recent was een onderdeel helaas kapot gegaan, waarna ik contact zocht.
Sanisale volgde al snel op met suggesties en hulp om dit probleem op te lossen, erg fijn! Na wat heen-en-weer en inclusie van de leverancier kon het onderdeel worden vervangen.
Erg tevreden over zowel de klantenservice dus! Met name Jetty, hartelijk bedankt!

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Peter van Sanisale Purmerend heeft ons erg goed geholpen met de keuze van de materialen en het ontwerp. Ook de tips van het uitvoerende team ESI installatietechniek en Stouwe kitwerken waren erg van toegevoegde waarde. Uiteindelijk binnen afgesproken tijd een prachtige badkamer opgeleverd. We zijn er erg blij mee.

Vastaus yritykseltä Sanisale.com
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.