Saanut 2/5 tähteä

Mooie badkamer spiegel met kast en ledverlichting gekocht. Het meubel is prima maar de ledverlichting in de spiegel is echt bedroevend. Er komt weinig tot geen licht vanaf.

Saanut 5/5 tähteä

Een van de infra rood lampen van Brynja Rustica Infrarood en Stoomcabine is helaas stuk gegaan. Ondanks dat dit buiten de garantie periode is voorgevallen en we de infra rood minimaal hadden gebruikt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fantastisch bedrijf, goede service, wij hadden een verkeerde zijwand besteld, gebeld werden erg vriendelijk geholpen, belde na onze vraag binnen 1 uur terug. Kregen zonder enige kosten een and... Näytä lisää

1. Kylpyhuonetarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Wilt u binnenkort een nieuw toilet, een bijpassende kraan, een onderhoudsvriendelijke douche, praktische badkamermeubels of een accessoire aanschaffen? Dat is zo geregeld. Of toch niet? Vandaag de dag is het aanbod in sanitair erg uitgebreid en divers; zoveel soorten wastafels, radiatoren, spiegels en baden. Uw keuzes hangen niet alleen af van de stijl van uw badkamer, maar u dient ook rekening te houden met de verschillende maten, materialen en de kwaliteit van een product. Wij realiseren ons dat dit proces niet voor iedereen even makkelijk is. Om keuze- en aankoopstress te voorkomen willen wij u middels alle mogelijke wegen ondersteunen. Wij denken graag met u mee en willen u producten aanbieden tegen betaalbare prijzen.

4,0

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Ledverlichting is spiegel zeer laag.

17. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sanexo

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het meubel in orde is. We lezen dat u niet tevreden bent over de verlichting. Mocht de verlichting niet (goed) functioneren dan helpen wij u hier graag mee. Graag ontvangen wij daarvoor beeldmateriaal (foto/video) van de verlichting, dit kunt u sturen naar klantenservice@sanexo.nl onder vermelding van uw order en/of factuurnummer. mvg Team Sanexo

Garantie verlopen maar naar 4 jaar toch een hele fijne oplossing

In dec. 2021 heb ik een kwartronde douchecabine gekocht bij Sanexo. Door omstandigheden was het er nog niet van gekomen om de cabine te plaatsen (de doos heeft een paar jaar in de gang gestaan) Eind nov. 2025 hebben we hem geplaatst. Maar tijdens het plaatsen van de de laatste deur kwamen we erachter dat de deur niet goed was. Hij had gespiegeld moeten zijn aan de andere (het zijn glazen deuren die erin gehangen worden). We konden hem er wel inhangen maar geen handgreep bevestigen.
Ik heb toen contact gezocht met Sanexo via mail en kreeg snel een prettige reactie. Ze zouden gaan kijken wat ze voor ons zouden kunnen doen.
Als oplossing kwam tenslotte het voorstel dat zij een nieuwe deur voor mij kunnen bestellen bij de fabrikant (moet speciaal gemaakt worden en duurt wat langer)en dat ik hiervoor alleen de verzendkosten hoef te vergoeden.
Ik was aangenaam verrrast door de prettige manier van reageren van Sanexo en ook met voorstel wat ze hebben gedaan en waar ik mee akkoord ben gegaan.
Ben nu in afwachting van de bestelde deur.

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sanexo

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Zodra er meer bekend is over de levering van het glas krijgt u van ons uiteraard een update. mvg Team Sanexo

Fijne en eerlijke communicatie

Fijne en eerlijke communicatie! Geen problemen ondervonden en kwalitatief sterk

15. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sanexo

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst nogmaals als klant te kunnen verwelkomen. mvg Team Sanexo

Saanut 5/5 tähteä

Super coulante service omdat ik een…

Super coulante service omdat ik een product wou terugsturen wat ik achteraf niet nodig had, omdat de retourtermijn al verstreken was hebben ze mij toch het product laten retourneren, zodat ik mijn geld terug kon krijgen, bedankt!

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sanexo

Beste klant, omdat in uw geval de retourtermijn nog niet lang verstreken was en het artikel retour is gekomen in nieuw-staat zijn we blij dat we hierin een uitzondering voor u konden maken. Dankuwel en we hopen u in de toekomst nogmaals als klant te kunnen verwelkomen! Mvg Team Sanexo

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en vriendelijke reactie met het…

Snelle en vriendelijke reactie met het nasturen van een onderdeel

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sanexo

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat dit naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst nogmaals als klant te kunnen verwelkomen. mvg Team Sanexo

Saanut 1/5 tähteä

Douchecabine van Sanexo lekt na…

Douchecabine van Sanexo lekt na montage!

Via Sanexo, een vierkant Peony hoekinstap douchecabine met openslaande deuren, besteld. Deze is door een vak bekwame monteur gemonteerd. Dat er door de deurkieren water doorheen zou lopen had ik een beetje kunnen verwachten maar dat er ook door de vaste wanden zou lekken door het kitwerk heen had ik niet verwacht. Je zou denken het komt misschien door een slecht kitwerk maar het lekt aan beiden vaste wanden!. Foto's, video's opgenomen en verstuurd naar klantenservice maar zonder goed resultaat, want Sanexo neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Het ligt aan de manier hoe je doucht en aan de slechte montage, of aan de waterkeringen die niet eens goed plakten.
De aangeboden oplossing was; we kunnen het niet retour nemen, kies een andere douchecabine met korting. Omdat meer klanten dezelfde problemen aangeven, durf ik nu geen douchecabine meer van Sanexo te kopen.
Denk goed na dus voordat je via Sanexo een douchecabine bestelt!

21. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sanexo

Beste klant, graag reageren wij op uw review. De installatie is namelijk niet uitgevoerd zoals deze behoort te worden uitgevoerd, niet alle onderdelen zijn geplaatst. De waterkering is een onderdeel van de cabine die met zelf aan te brengen kit kan worden bevestigd aan de douchebak. Wanneer een cabine volledig is geïnstalleerd en in gebruik is genomen, kunnen wij deze niet meer retour nemen. Wanneer er een onderdeel defect was geweest hadden wij hiervoor uiteraard vervanging geregeld voor u. Onder coulance hebben we u een andere cabine aangeboden met korting. Het spijt ons dat we u in deze situatie niet verder van dienst konden zijn. mvg Team Sanexo

Saanut 5/5 tähteä

Snelle service bij defect artikel tijdens verzending

Direct zonder enige discussie nieuw apparaat gestuurd toen bleek dat de eerder toegezonden kapot was. Prima service.

5. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sanexo

Bedankt voor uw review! In dit geval was reparatie niet mogelijk en het sturen van een nieuw artikel dus direct de (enige en) beste optie. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst nogmaals als klant te kunnen verwelkomen. mvg Team Sanexo

Helaas geen goede ervaring

Sinds enkele weken onze zwarte douchecabine in huis, maar we hebben nog niet 1 keer kunnen douchen zonder de boel te moeten droog dweilen buiten de cabine. Mijn man heeft alles drie keer opnieuw gekit, zelfs de hele cabine is opnieuw geplaatst en gekit. Zowel binnen- als buitenkant, maar hier valt niet meer tegenop te kitten. Zelfs de meest vreemde plaatsen heeft hij dicht moeten kitten en nog steeds is de cabine zo lek als een mandje! Het komt gewoon uit de profielen.
Als we dat hadden gewild hadden we net zo goed voor een douchegordijn kunnen kiezen.

We hebben al contact gehad maar ze vragen doodleuk 'hoe wij dan douchen'. En 'waar we de douchestang hebben hangen' en zelfs 'welk merk siliconenkit we dan gebruiken'. Ondanks de filmpjes die we hebben verstuurd. Alsof het aan de manier van douchen en de indeling ligt of zelfs de kit, en niet aan de cabine zelf. Onze vorige cabine was alleen aan de buitenkant gekit en heeft in tien jaar tijd niet één druppel laten lekken! Heel jammer dat ze niet met een oplossing komen, want hier balen we stevig van.

Edit 1 november 2025: Intussen hebben we een aangetekende brief verstuurd maar die hebben we retour ontvangen onder het mom verhuisd'! Ook hebben we dit weekend een nieuwe douchecabine van een ander edrijf geplaatst en gekit en DEZE lekt dus NIETI Voor ons het bewijs dat het wel degelijk aan hun cabine lag en niet aan de installatie of manier van kitten f douchen. Nu nog ons geld terug zien e krijgen! We gaan juridische stappen ondernemen!

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sanexo

Beste klant, we hebben uw melding per e-mail op een maandagavond 22:08 ontvangen, op dat moment zijn wij helaas gesloten. We hebben uw melding de volgende dag (dinsdag) opgepakt, de procedure is dat wij eerst proberen te onderzoeken aan welk onderdeel het eventueel kan liggen, om uit te sluiten dat er tijdens de installatie onverhoopt iets over het hoofd is gezien. Telefonisch hebben we u ook aangegeven dat door drukte het 2 werkdagen kan duren voor u een reactie ontvangt, u gaf aan dat deze reactietijd veel te lang is voor uw situatie. Op de volgende dag (woensdag) hebben we u een reactie gestuurd, naar aanleiding van op basis van de door u gestuurde foto’s van plasjes water op de vloer, of u ons ook nog video materiaal kon sturen van de binnen- en buitenzijde van de cabine terwijl de douche aanstaat. De volgende dag (donderdag) heeft u nogmaals beeldmateriaal gestuurd van de buitenzijde van de cabine wat wij aan de leverancier hebben doorgezet. Zij hebben de dag erna (vrijdagmiddag) een reactie aan ons gestuurd die wij de eersvolgende maandagochtend aan u hebben doorgezet dat er een kitrand mistte aan de buitenzijde van de cabine. Tot op heden hebben wij nog geen beeldmateriaal (video/foto) ontvangen van de binnenzijde van de cabine of bevestiging dat u de missende kitbaan nog heeft toegevoegd. We vinden het jammer dat u onze vragen als zodanig hebt ervaren, deze vragen zijn bedoeld om juist het probleem vast te kunnen stellen zodat wij hiermee een duidelijke oplossing kunnen formuleren. Wij kunnen helaas niet verklaren waarom de PostNL uw aangetekende brief als ‘verhuisd’ heeft gemarkeerd. We hopen u alsnog een oplossing te kunnen aanbieden.

Saanut 5/5 tähteä

Graag wil ik mijn waardering uitspreken…

Graag wil ik mijn waardering uitspreken voor de uitstekende service van Sanexo. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de afronding ben ik op een zeer klantvriendelijke en professionele manier geholpen. Het viel mij op hoe betrokken de medewerkers zijn: ze namen echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgden ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld werd. Deze persoonlijke benadering en deskundige hulp maken duidelijk dat klanttevredenheid bij Sanexo hoog in het vaandel staat. Ik wil het team hartelijk bedanken voor de inspanning en het plezierige contact. Zulke service kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen, en dat verdient zeker een compliment.

13. lokakuuta 2025

Snelle reacties en bezorging

Snelle reacties en bezorging
Goede service aardig te woord gestaan

9. lokakuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Goede (pendel)douchedeur besteld en…

Goede (pendel)douchedeur besteld en laten installeren door een gerenommeerd klussenbedrijf. Een afdekdopje paste niet helemaal goed. Na contact met de klantenservice hebben ze me 2 dopjes toegestuurd. Goed geregeld Sanexo!

17. elokuuta 2025

Top!

Mooie spiegels top service!

7. kesäkuuta 2025

Saanut 4/5 tähteä

de levering van alle onderdelen was niet compleet

de levering van alle onderdelen was niet compleet. Jammer, ik kon de douchedeur wel gebruiken. Snel en goed opgelost door Sanexo.

1. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sanexo

Bedankt voor uw review! Wat een pech dat niet alle onderdelen aanwezig waren in de verpakking maar gelukkig is dit alsnog snel opgelost. We hopen u in de toekomst nogmaals als klant te kunnen verwelkomen. mvg Team Sanexo

Saanut 5/5 tähteä

De service bij Sanexo is geweldig .

De service bij Sanexo is geweldig de badkamerspiegelsl die we gekocht hadden werkte niet naar behoren en na overleg werd de spiegel gewoon bij ons thuis omgeruild .Echt een prachtige ervaring

20. kesäkuuta 2025

Saanut 3/5 tähteä

I bought poppy douche duer

I bought poppy douche duer. The customor service was great. The door is also nice. But the instruction manuel could be designed much better for easy installation.

I am very sad that the delivery is quite poor. Althought it was timely, it was not delivered in my house. The driver just left it outside the main gate amd called me to collect. I guess youbwill make the delivery much more customer friendly.

3. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sanexo

Dear customer, thank you for your advise about the manual and the comment about the delivery. We keep on trying to improve on all parts of our business (including our suppliers, transport and others). We hope to see you again as a Sanexo customer in the future! Kind regards, Team Sanexo

Top service!!!!

Ik had mijn spiegel te groot gekocht. Gebeld top geholpen medewerkster dacht alleen in oplossingen. IK heb ook meerdere dingen gekocht super kwaliteit ben echt blij me Sanexo.

5. kesäkuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Wat een geweldige service !!!

Wat een geweldige service !!!
Ik heb 2 keer gebeld 1st om wat te vragen
Zij hebben te tijd genomen om te luisteren
En goed advies gegeven.
2de keer dat ik heb gebeld onlangs het feit dat ik heb een fout gemaakt waren ze echt professioneel een super beleefd….
100% geweldig .

2. kesäkuuta 2025

Prima service

Wand besteld die me toch te klein uitviel, zonder problemen omgeruild en gratis opgehaald. Prima service! Wel de tip om de precieze maten van glas en staanders bij het product te schrijven.

22. toukokuuta 2025

Goede prijs en kwaliteit

2. toukokuuta 2025

Saanut 1/5 tähteä

Hopelijk leren ze wat van deze review

Mijn ervaring met Sanexo is zeer slecht!
De dag van de levering gebeld hoelaat de specifieke bezorgtijd was (zoals zij dat zo mooi beschrijven)Dat zou tussen 17 en 18u. (Dat was al later dan wat er in eerste instantie werd gezegt. Echt geen probleem. Ik weet ook wel dat dingen kunnen veranderen. Als ik het maar optijd weet.)
Half uur langer gewacht en niemand gezien of gehoord.
De volgende dag een mail gestuurd dat ik hier niet zo blij mee was.
Nou de mevrouw van de planning is zeer bijdehand en totaal niet correct!
Prima, dat de levering uitloopt. Maar dan zou het ze sieren als de chauffeur of de mevrouw van de planning dit al eerder door zou geven en te bellen in de tijd frame die is doorgegeven. En niet 1,5uur later (Ik nam niet op,lag al te slapen. Moet er snachts weer om 3u uit!) en dat er een douchedeur van 300 euro voor een huis word gezet waar je duidelijk van kon zien dat er nog niemand woont!
En dan ook geen mail of appje sturen, dat hij is geleverd!
En mevrouw gaat je uit lachen aan de telefoon en vind de gang van zaken heel normaal! En ook nog raar vinden, dat ik het daar dan liet bezorgen.
Sorry, dat ik een douchedeur niet in mijn auto gepropt krijg of überhaupt opgetild krijg!

Ik bestel hier nooit meer .
Ik was en ben nog steeds heel boos hoe alles is gelopen en helemaal hoe er op gereageerd is.

Hij belde 1,5uur later dan de afgesproken tijd en ofdat nou 30min voor komst is of niet. Gaat het totaal niet om.
Een bezorger gaat ook geen 1,5uur wachten tot iemand thuis komt.
En het is niet goed gekomen. De deur is ook nog eens beschadigd .
Heb ik gemeld.
Dat is nog onder behandeling.

15. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sanexo

Beste klant, wat vervelend dat u de service als zodanig heeft ervaren. Wij informeren onze klanten altijd per mail tevoren met in bijlage onze levervoorwaarden, het is natuurlijk altijd mogelijk dat er tijdens het rijden van de route iets onderweg gebeurd waardoor de chauffeur vertraging oploopt, daarom laten we de chauffeur altijd een 30 min. voor levering de klanten telefonisch op de hoogte brengen van de levering. Gelukkig is alles alsnog goed gekomen, we bieden u onze excuses aan voor het ervaren ongemak. mvg Team Sanexo

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin