SANDAIN Arvostelua

2 300
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt välgjorda och högkvalitativa produkter. Dessutom exceptionellt fin och omtänksam service. Hade jag kunnat ge 6 stjärnor i omdöme så hade jag gjort det utan att tveka!

Saanut 5/5 tähteä

Väldig snabb hantering av min order. Väskan (Marie) kom dagen efter (!!!!) beställning, omsorgsfullt förpackad. Väskan i sig är såå fin, har redan fått komplimanger. Marie är allt jag letat efter, och... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jag har köpt två väskor via webbutiken och jag är så nöjd med dem! Gediget hantverk som är omsorgsfullt arbetat. Jag fick också ett väldigt trevligt bemötande när jag hörde av mig via Instagramkontot... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag köpte en Britta handväska till min mor som en present till hennes 60-årsdag och jag är så nöjd med mitt val! Väskan är otroligt elegant och välgjord, och min mor älskade verkligen den. Materialen... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Nahkatavaramyymälä

Yrityksen kirjoittama

Prisvärda, hållbara och schysst tillverkade väskor som gör skillnad på riktigt.

Erinomainen

(2 300)

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fint väska

Fint väska. Leverans tog lite längre men kommunikationen var bra.

19. joulukuuta 2023

Stort tack 💕/Ellen

Service #1

Personlig service och det var bråda dagar, men allt löste sig perfekt.
Kan rekommenderas starkt!
Sen är jag kille så prisbilden kan man diskutera, men inte jag som brukar väskan heller..😉/Andreas

27. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä SANDAIN

Tack, och hoppas användaren blev nöjd och denna har nog full koll på vad man får för pengarna 😉 /Ellen

Kanonfin väska!

Kanonfin väska och mycket bra information om leverans etc.

Vastaus yritykseltä SANDAIN

Stort tack och vad roligt att du är nöjd med din väska 💕/Ellen

Mycket fin väska Norma

Mycket fin väska Norma och ett utmärkt bemötande.
Hustrun blev jätteglad för presenten på sin 75-årsdag!

Vastaus yritykseltä SANDAIN

Vilken perfekt present till frun 💕/Ellen

Saanut 5/5 tähteä

Så glad för min fina väska

Så glad för min fina väska, insidan är vacker och har de praktiska facken jag behöver. Den står stadigt när jag ställer ner den. Gillar färgen även om den hade kunnat vara ännu djupare i den bruna tonen. Kommer att bli en kär vän! Kontakten med företaget är alltid toppen.

Vastaus yritykseltä SANDAIN

Färgen kommer att bli mörkare med åren och ju mer du använder den, ha tålamod och ge den kärlek så ska du se att djupheten kommer 😘/Ellen

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt fin och välgjord produkt

Fantastiskt fin och välgjord produkt.
Engagerad kontakt från företaget och fantastiskt bemötande och kommunikation gällande leverans.

22. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä SANDAIN

Vi är ett engagerat gäng här på S/H 😉 Och fantastiskt roligt att du gillade din väska 💕/Ellen

Bra löpande information

Bra information från butiken då de hade högt tryck inför jul, men var väldigt måna om att kommunicera med mig som kund om leveranstider osv. Engagerat!

Tomteverkstaden jobbade hårt 😉 Hoppas du blev nöjd 💕/Ellen

Saanut 5/5 tähteä

Kvalitetsväskor med själ och hjärta

Personlig service som förstärker att det är ett litet företag som med själ och hjärta tillverkar kvalitetsprodukter som är tänkta att hålla en längre tid. Jag har varit så nöjd med min första väska så nu har jag investerat i en till i en annan färg.

Vastaus yritykseltä SANDAIN

Stort tack och kul med lite variation 😘/Ellen

Min tredje väska

Min tredje väska! Jag gillar dom skarpt!
Extra fint när man vet hur de tillverkas!

12. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä SANDAIN

Stort tack för att du är en trogen kund hos oss 💕/Ellen

Mycket bra service

Mycket bra service! Fick ändra gulmetallen på väskan till silver utan problem. Fin kvalitet på väskan!

12. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä SANDAIN

Vad roligt att du blev nöjd 💕/Ellen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin