Salon Bellissimo er gået hen og blevet min go-to frisør - fordi de gør et fabelagtigt stykke arbejde. Særligt vil jeg fremhæve den gode dialog der er mens man bliver klippet - så frisøren er sikke... Näytä lisää
Vi havde en virkelig god oplevelse hos Salonbelissimo! De var utroligt professionelle og især fantastiske i deres måde at håndtere min søn på, som normalt nægter at blive klippet. De skabte en rolig... Näytä lisää
Kundeservice ud over det sædvanlige 🥳 Da jeg ringede og bestilte tid til min teenage søn - forklarede jeg, at han havde bingo pladen fuld af diagnoser og at han ikke ville snakke. Jeg fik ful... Näytä lisää
Viste den mandlige frisør et billede af hvordan jeg ville have det. Det endte så langt fra resultatet at jeg lige så godt selv kunne have gjort det. Alle instrukser var givet, men det endte med at bli... Näytä lisää
Rigtig god frisør
Rigtig god frisør, fortæl mig bare hvilken model du vil have, det er virkelig en klipning nummer et, mange tak.
27 12 2023 👍👍👍
Begge mine drenge skulle klippes
Begge mine drenge skulle klippes, 14 år og 6 år. Men desværre havde den mandlige frisør mere travlt med at snakke med en anden mand i salonen, på et andet sprog end dansk. Han snakkede ikke på noget tidspunkt til mine drenge. Han klippe dem begge på under 15 min ialt! og det var så skævt. Ligeså snart han havde klippet dem færdig forlod han salonen med ham han havde stået og snakket med. Det havde han langt mere travlt med end at klippe mine børn..
offer for intern kamp om…
Frisøsalon City2:
jeg blev offer for en intern kamp om kunderne; igår den 18.12. gik jeg ind i salonen og aftalte en tid i dag hos den kvindelige frisør og forklarede overfor hende at jeg ikke ønsker maskinklipperen men en almindelig saks!
da jeg kommer idag den 19.12. som aftalt kan hun pludselig ikke klippe herrer; hun er simpelt hen så dårlig til herreklip og peger hen på maskinklipperen som om jeg nu må forstå at det er ham der er mit valg!
jeg er noget målløs og spørger hende hvorfor hun ikke igår var sååå dårlig til at klippe herrer men ja det er kommet pludselig gætter jeg
PS sjovt nok oplevede min hustru i går en totalt ødelagt farvning🤔
Hos Frisøren i City2 “salon…
Hos Frisøren i City2 “salon bellissismo” er priserne meget fornuftige og personalet er meget smilende, men hvis du er efter en smart haircut til dit barn så spring den salon over. Priserne, kan godt være, de er fornuftig, men kvaliteten til gengæld er meget ring. Dette hvad vi har oplevet med vores søns klipning.
Lad mig sige det sådant: hvis ham, som står for børnklipning var en læge, så har patienten fået den forkerte behandling. Heldigvis er det ikke sundhedsfarligt at blive dårligt hår klippet. Man blot risikere at komme hjem med et ked af det barn og meget skuffet forældre.
Mildt sagt har manden ødelagt vores barns hår til hans længe planlagt fødselsdagsfest. Han har bestemt ikke forstand på børneklipning. Jeg vil her fraråde alle at komme der, det vil jeg aldrig gøre igen heller aldrig anbefale den børn frisør til nogen.
Altså fem stjerner for butikkens indretning og NUL stjerner for kvaliteten☹️