Jeg ændrer min første anmeldelse, der viste sig at være baseret på fejlslagen kommunikation. Jeg havde købt et produkt, der var defekt efter kort tids brug. Produktet blev erstattet af Salgsbiksen, me... Näytä lisää
Har købt 2 lommelygter ved Salgsbiksen.dk og extra batterier der til.. Valgte at afhente dem da det er i samme by. Lyn hurtigt svar tilbage fra Salgs biksen efter bestilling og kunne afhente... Näytä lisää
Jeg havde fået et forkert dashkamera tilsendt. Jeg skrev en mail og ringede 1 gang, dog med tlf.svarer. Men senere på dagen kom der en meget behagelig e-mail, hvor der blev undskyldt og et glimrende... Näytä lisää
Kundeservice og troværdighed. Hos Salgsbiksen er god kundeservice en selvfølge. Vi står derfor klar til at hjælpe, og bestræber os på altid at finde en tilfredsstillende løsning på alle henvendelser. Glade kunder kommer, som der siges, altid igen. Vi vil gerne se dig igen. Så derfor er nøgleordet gode produkter til gode priser og god service. Vi ses på www.salgsbiksen.dk til nem, god, hurtig og sikker online handel. Mvh Jan Helmut Jørgensen
Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Jeg har købt en GPS tracker i Salgsbiksen, jeg fik en god hjælp til at installere den for det var jeg ikke så god til. Jeg har fået god hjælp og support og kan varmt anbefale Salgsbiksen.

Vastaus yritykseltä Salgsbiksen
Har i flere år handlet hos Salgsbiksen. Jeg har altid fået en god og venlig service, hurtig levering, indehaveren har et par gange personligt leveret og instrueret mig i brugen af tingene. Er der ellers brug for hjælp til de købte produkter ringer eller skriver jeg bare, der er altid hjælp at få til mit problem er løst.
Jeg kan varmt anbefale Salgsbiksen.

Vastaus yritykseltä Salgsbiksen
Rigtig rar sælger og fantastisk service!!!
Købte mig et armbåndsur.
Det virker perfekt, og jeg er rigtig glad for det.
Fik det endda leveret af sælger.
Kan 100 % anbefale salgsbiksen

Vastaus yritykseltä Salgsbiksen
Købte en mini tlf. God service og support. Kan kun anbefales

Vastaus yritykseltä Salgsbiksen
Man køber et produkt som er defekt. Man gør opmærksom på det, derved blokere ejer en og vælger skrive folk fra ens venneliste man skal hilse dem.. skal tilføjes har mødt manden 1 gang, skrevet på tekst med ham.. hvad form for erhvervs drivende “voksen” mand. Hiver kunders venneliste til sig? Kalder kunder tøsefornærmet? Og blokere ? Åbentbart chefen for salgsbiksen.dk jovist han har tilbudt jeg kan retunere produktet og få penge retur, i selv samme bedsked kaldes man tøsefornærmet.. vil gerne advare alle om handle hos denne gamle mand da han ikke forstår kunde håndtering på selv det mindste plan.. har flere gange skrevet over messenger efter købet men fået svar at det ved han intet om, samtalen gik i stå sidst da jeg sendte et billede af hvad fejlen var på messenger, så hørte jeg underligt nok ikke mere.. nej er ikke tøsefornærmet som du jo så smukt kalder dine kunder nu 2 gange.. har ALLE messenger samtaler endnu og screenshots af hvordan du snakker til dine kunder og bringer min gamle svigerinde ind i at jeg har købt defekt produkt “ved stadig ikke hvorfor du blander mit privatliv ind i det andet en at det kan jo være så brokker han sig ikke da jeg kender en han kender” muligt derfor.??