Salg.nu er en nem og overskuelig platform, der hurtigt sætter dig i kontakt med relevante ejendomsmæglere. Processen er enkel, uforpligtende og giver et godt sammenligningsgrundlag. En rigtig fin hjæl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Efter 9 måneders håbløst forløb, hvor der manglede både engagement og faglig kompetance, var vi nødt til at vælge en anden ejendomsmægler. LokalBolig har fra dag et grebet sagen an på en helt anderl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hurtig og nem måde at få 3 vurderinger på. Blev kontakter af 3 seriøse mægler sammen dag. Alle kompetente, men alligevel forskellige. Synes de 3 vurderinger gav os et godt grundlag ift. at vælge, h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Den ejendomsmægler som jeg valgte, nem Estate, Skanderborg, har gjort et rigtigt godt og professionelt arbejde. Den manglende 5. stjerne skyldes andres mærkværdige reaktion på mit afslag. Hvis det kun... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Med salg.nu er det nemt at få et overblik over dine muligheder i omskifteligt boligmarked og vi hjælper dig med at finde den rigtige mægler 👩💻👍👨💼🏡 Få nemt, hurtigt og gratis op til 3-4 salgsvurderinger fra de aboslut bedste mæglere i branchen og dermed et godt overblik over dine muligheder i det nuværende boligmarked. Dermed er du klædt på, så du kan tage den bedste beslutning for dig og dit boligsalg 👌 Vi samarbejder med de største kæder og kun med de absolut bedste mæglere i Danmark som fx; home, Nybolig, danbolig, Estate, EDC, John Frandsen, LokalBolig, Realmæglerne mfl. 👩💻👍👨💼🏡 Det gør vi for at sikre dig som boligejer & sælger den bedste kundeoplevelse og optimale handel. ✍ Alle vores tilknyttede ejendomsmæglere ved, at du som boligsælger bliver kontaktet af flere mæglere, så de kommer med det store smil - i deres stiveste pus med de bedste betingelser og den optimale salgs & markedsføringsplan for netop DIT boligsalg👩💻👨💼👍🏡 Det betyder, at du altid får et revisende billede af muligheder, pris og betingelser for dit boligsalg, så du er sikret det bedste boligsalg og provenu. 💰💰💰 Hvis du vælger den forkerte mægler risikerer du, at din bolig ikke bliver solgt. Derfor er det altid en god ide at bruge salg.nu 💪 Vi holder øje med markedet og kører statistik på alle vores tilknyttede ejendomsmæglere, så vi kan sikre, at det kun er de allerbedste og flinkeste ejendomsmægler som er 100% til at stole på, som vi har samarbejde med og som kontakter dig. 🏨🤝 Det er gratis og du binder dig ikke til noget. Du bestemmer helt selv om du takker ja til et tilbud på at sælge din bolig efter vores dygtige lokalt tilknyttede mæglere har været ude og vurderer din bolig og tage en snak om muligheder for det optimale salg. 🤝🏡 ✍ Gå ind på på www.salg.nu og udfyld kontaktformularen, så bliver du hurtigst muligt kontaktet af op til 3-4 dygtige lokale mæglere fra dit lokalområde for en uforpligtende salgsvurdering af din ejerbolig 🏡
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä salg.nu
Har kun modtaget henvendelse for en mægler. Ønsket var at få fra mere end en

Vastaus yritykseltä salg.nu
Nogenlunde tilfredsstillende, blev nu ikke brugt så meget, da jeg på grund af sygdom måtte stoppe udbud.
Med venlig hilsen Werner Tage Jensen

Vastaus yritykseltä salg.nu
Hurtig og fin henvendelse fra mæglere. Der var dog kun 2 interesserede.

Flinke og omhyggelige medarbejdere

Vastaus yritykseltä salg.nu
Hurtig og nem måde at få 3 vurderinger på.
Synes de 3 vurderinger gav os et godt grundlag ift. at vælge, hvem der skal sælge vores lejlighed.

Vastaus yritykseltä salg.nu
Kun en mægler kontaktede mig.

Vastaus yritykseltä salg.nu
Rigtig fint med 3 tilbud.
Valgte ejendomsmægler med det tilbud der tiltalte os bedst.

Vastaus yritykseltä salg.nu
Vi fik kun to henvendelser fra mælgere, en som overhoved ikke kender området og en relevant

Det fungerer rigtig fint
Fik hurtig tilbagemelding fra 3 ejendomsmæglere og valgte Danbolig, hvilket vi har været meget tilfredse med.

Vastaus yritykseltä salg.nu
Hurtig tilbagemelding, venlig og imødekommende kommunikation ..
Skulle have kontakt igen, da der i første omgang kun meldte sig 1 ejendomsmægler. Dette også med hurtig handling, samme dag.
Kan kun anbefale Ejendomsmægler.nu
Mvh Karen

Vastaus yritykseltä salg.nu
Mægleren var seriøs, og efter at huset kom på nettet i går onsdag, så er der 2 fremvisninger i morgen fredag.

Vastaus yritykseltä salg.nu
Der var kun en mægler som henvendte sig

Vastaus yritykseltä salg.nu
Fik hurtigt 2 henvendelser.
Hvor jeg valgte 1 af dem til videre samarbejde.

Vastaus yritykseltä salg.nu
Det gav mulighed for atvælge en ejendomsmægler der kender området og som har kontakt til købere der er interesseret i netop det område.

Vastaus yritykseltä salg.nu
Mine indtastninger på ejendomsmægler.nu gav hurtigt resultat. To dage efter havde jeg aftalt møde med tre lokale mæglere. Huset blev solgt meget hurtigt. Tak

Vastaus yritykseltä salg.nu
Fik 2 gode kontakter hvor vi har valgt den ene.

Vastaus yritykseltä salg.nu
Har ikke hørt fra nogen ejendomsmægler!

Vastaus yritykseltä salg.nu
Flink og hjælpsom medhjælper. Glad for Nybolig Skibhus :)

Vastaus yritykseltä salg.nu
Fik fat i den helt rigtige ejendomsmælger, firmaet er super til at følge op på tingene, så 5 stjerner herfra

Vastaus yritykseltä salg.nu
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.