Salariszaken Arvostelua

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Staan voor je klaar met hun expertise

De salariszaken is voor mij echt een zorg minder. Alles wordt correct, op tijd en professioneel geregeld, waardoor ik me volledig kan richten op waar ik goed in ben: mijn eigen werkzaamheden en het bedienen van mijn klanten. Het geeft veel rust om te weten dat de salarisadministratie in goede handen is. Een betrouwbare en prettige samenwerking die ik van harte aanbeveel.

5. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Salariszaken

Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat onze dienstverlening je werk uit handen neemt. Dank voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!

Super ondersteuning

De medewerkers van Salariszaken zijn altijd snel beschikbaar. de beloftes van reactietijd worden meer dan gehaald.
Altijd bereidt even mee te denken zodat zaken op de juiste wijze worden ingericht.

4. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Salariszaken

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat onze snelle reacties en het meedenken worden gewaardeerd. Dank voor de prettige samenwerking!

Saanut 5/5 tähteä

Zoals altijd is de hulp praktisch

Zoals altijd is de hulp praktisch, nuttig en volgt er op een vraag een snel antwoord. Waar nodig komt er direct een nadere verduidelijking of voorbeeld wat te doen

28. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Salariszaken

Dank voor deze review Willem. Fijn dat je zo snel geholpen bent!

Uitstekend werk

kundige administratie en altijd prompte en inhoudelijk goede reacties!

16. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Salariszaken

Fijn om te lezen John. Dank voor deze review!

Fijne samenwerking

Het lukt mij om bijna alles zelf te doen via salariszaken, maar als ik even vastloop of hulp nodig heb staan ze altijd direct voor mij klaar en lossen het op. Geweldig!

10. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Salariszaken

Bedankt voor deze mooie review Jeroen. Fijn om te lezen dat je zo snel en goed geholpen bent.

Saanut 4/5 tähteä

Goede service, echter wel uitsluitend per email. Soms is een telefoontje handiger. Vakkundige helpdesk.

7. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Salariszaken

Dank voor deze review Ed!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle service en goede hulp

Hebben een snelle service en goede hulp die geboden wordt.
Altijd correct geholpen

2. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Salariszaken

Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat onze snelle service en ondersteuning worden gewaardeerd.

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Salariszaken. Er wordt snel geschakeld, afspraken worden nagekomen en vragen worden altijd vlot opgepakt. De communicatie is helder en de werkwijze is gestructureerd, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Dat zorgt voor een prettige samenwerking en veel vertrouwen. Een professionele en betrokken partner die we zeker aanbevelen!

2. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Niet oplossingsgericht bedrijf

Al geruime tijd klant, maar helaas ontevreden over de afhandeling van een gemaakte fout. Salariszaken heeft een aantoonbare fout gemaakt in de berekening van het vitaliteitsverlof, waardoor er een aanzienlijk financieel verschil is ontstaan. Dit is door hen erkend, maar vervolgens niet opgelost.

Het enige wat wij ontvingen was een excuus, met het advies om de schade te verhalen op een medewerker. Dat vinden wij als werkgever onacceptabel, aangezien de fout niet bij de medewerker lag maar in de salarisverwerking.

Meerdere keren geprobeerd om samen tot een redelijke oplossing te komen, maar hier werd niet in meegegaan. Naar mijn mening hoort een dienstverlener verantwoordelijkheid te nemen voor eigen fouten. Op basis van deze ervaring kan ik Salariszaken niet aanbevelen.

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Salariszaken

Jammer om te lezen dat je onze afhandeling zo hebt ervaren. We hebben destijds de fout erkend en aangeboden deze in de salarisadministratie te corrigeren, waarmee het verschil zou worden rechtgetrokken. Helaas zijn we uiteindelijk niet tot een gezamenlijke oplossing gekomen.

Erg tevreden

Erg tevreden over de snelle en klantgerichte service en de goede prijs/kwaliteit, 100% aanbevolen!

9. kesäkuuta 2025

Top service!

Super vriendelijk, behulpzaam en vakkundig geholpen door Bas van Salariszaken. De onderlinge communicatie verliep daarbij duidelijk en de inrichting van mijn bedrijf, inclusief heldere uitleg, was zeer snel geregeld.

Absoluutveen aanrader in het geval je op zoek bent naar een goed en betaalbaar systeem dat van alle gemakken is voorzien om je salarisadministratie te vereenvoudigen.

3. marraskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Goed, betaalbaar salarispakket met topsupport

Sinds 2020 verwerk ik onze salarissen met de on line software van Salariszaken. Er zijn veel opties en rapportages, waarvan ik maar een beperkt aantal gebruik. Ik doe maandelijks de loonbelastingaangifte via dat pakket en medewerkers kunnen onder eigen login zelf ook hun salarisoverzichten downloaden. Ook maakt het systeem de loonposten voor de boekhouding.

Het werkt allemaal goed al is een aantal details wat minder logisch, maar de opmerkingen daarover worden serieus genomen en een belangrijke onhandigheid is vorig jaar opgelost.

De support is werkelijk uitmuntend en ook heel persoonlijk. Antwoorden komen snel, ik ontving zelfs onlangs laat in de avond een antwoord op een vraag van eerder die avond. De kosten zijn desondanks, ten opzichte van andere salarispakketten, vrij laag. Uitgebreidere werkzaamheden, zoals b.v. het (voor eerste gebruik) inrichten van je administratie kan tegen een uurprijs worden verzorgd en men houdt zich keurig aan daarover gemaakte afspraken.

Een ander detail: de facturen komen als PDF en XML bestand (UBL) dat wij met onze eigen geschreven financiële software direct kunnen inlezen, zodat de inkoopnota met 1 klik correct is geboekt. Dat is bij veel inkoopnota's van andere bedrijven nog lang niet het geval en een deel van die bedrijven mailt de facturen niet eens (je moet dan inloggen). Dat heeft dit bedrijf dus veel beter voor elkaar dan menig veel groter bedrijf.

3. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin