Min støvsuger købt i maj virker ikke mere, har desværre ikke fået svar på mail, øv Man kan stadigvæk bestille, HOLD JER VÆK DER FRA, kan desværre ikke give minus stjerner
Dårlig service Jeg har den sidste måned prøvet at komme i kontakt safesleep. De svarer ikke på mine mails. Jeg har nu skrevet 4 gange, men intet svar. Dårlig service. Kan se at andre også har... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Min støvsuger købt i maj virker ikke…
Dårlig service
Dårlig service
Jeg har den sidste måned prøvet at komme i kontakt safesleep. De svarer ikke på mine mails. Jeg har nu skrevet 4 gange, men intet svar. Dårlig service. Kan se at andre også har problem med produktet og at få kontakt til butikken
Hold jer langt væk !
Fin levering- og så kørte den fint af 4-5 omgange, så brændte den sammen efter 3 min drift.. jeg har sendt 3 mails og 2 forespørgsler via kontakt formular- uden svar. Som i intet svar. Der står adskillige steder på deres hjemmeside at de går meget op i kundeservice- det kan jeg så ikke helt få øje på. Men hold jer fra det!
Jeg har ikke modtaget min ordre fra…
Jeg har ikke modtaget min ordre fra 28.7 og har heller ikke fået svar på mine henvendelser.
Jeg modtog min midestøvsuger allerede…
Jeg modtog min midestøvsuger allerede dagen efter bestilling og var mega overrasket over resultatet da jeg støvsugede mine madrasser første gang. Det er kun et par dage siden jeg skiftede sengetøj og støvsugede med almindelig støvsuger, så jeg forventede ikke der ville komme ret meget i midestøvsugeren. Men der kom simpelthen så meget i, er helt i chok over hvor meget. Så jeg er meget glad og tilfreds med mit køb, kæmpe anbefaling.
Maskinen suger rigtig godt MEN den…
Maskinen suger rigtig godt MEN den holder kun batteritid i 5 min og det virker som om der er noget galt under oplsdning... eller batteri er i stykker
Godt produkt og super service!
Støvsugeren fungerer rigtig godt og selvom vi er meget omhyggelige med rengøring pga allergi, samler den (skræmmende) meget op fra madrasserne. Den har haft en meget positiv effekt på vores allergi og vi har haft rigtig god gavn af at bruge støvsugeren, så her er den nu uundværlig!
Desuden har vi oplevet rigtig god kundeservice, da støvsugeren desværre gik i stykker og vi fik en ny tilsendt.
Kan kun anbefale både støvsuger og firmaet. 👍🏼
God oplevelse
Støvsuger virkede helt perfekt, men gik desværre i stykker, efter lidt ventetid har jeg i dag modtaget helt ny støvsuger. God service
Har stadig ikke fået mine varer.
Har nu ventet i otte dage uden at få produktet som jeg har bestilt, selv om i reklamere med en til tre arbejdsdage for at rå levering.

Hurtig levering
Tak for god service og et super godt produkt.
Vildt nok!
Fik endelig hentet min pakke og det har jeg altså ikke fortrudt.
Min datter døjede virkelig med hoste om natten når hun sov, men efter at jeg er begyndt støvsuge hendes seng er jeg ikke i tvivl om effekten.
Klar anbefaling herfra 👍🏻♻️
Hurtig levering og et godt produkt
Hurtig levering, god kommunikation og produktet fungerer upåklageligt!
Havde aldrig troet at en støvsuger kunne gøre min søvn bedre, men det kan den!
Nem at bruge
Kam mærke at den har en effekt efter få ganges brug.
Så anbefaler apparatet
Super godt produkt
Super godt produkt. Jeg kan tydeligt mærke en positiv effekt på min allergi. Kan klart anbefales.
Hurtig levering
Hurtig levering, samt en støvsuger der bare virker! Meget tilfreds med mit køb! Kan klart anbefales.
God til allergikere!
Vi har nu brugt vores støvsuger i en uge, og min kæreste, som har støvallergi, kan mærke en klar forbedring - super produkt!
Hurtig levering og nem at bruge
Hurtig levering og nem at bruge
Jeg kan kun anbefale den
Hurtig levering
Jeg fik mit produkt efter få dage. Og den VIRKER bare! Kan virkelig anbefales.
De er ægte på trods af lang leveringstid men det var der en grund til.
UPDATE 7. Januar 2025.
Safesleep har hele tiden holdt kontakt til mig og NU har jeg fået mit produkt og det virker. De er ægte og synd for dem at deres leverandør har haft laaaange leveringstider...Men det løste sig og jeg kan kun sige de holder deres løfte ....
Update..19. dec...Ringet op af Jannick og får nu at vide at mit produkt kommer 28. dec. så vi giver det chancen og vil skrive herinde igen så snart jeg har nyt at dele...måske de er real....vi får se....
FAKE FAKE FAKE. De svarer ikke og prøv at Google adressen så får man almindeligt hus at se.
Jeg har bestilt og skrevet og intet hørt. De politianmeldes i dag og får en ven til at køre ud til huset og finder ud af hvem de er!!!!

Vastaus yritykseltä Safesleep
Jeg bestilt en støvsuger fra safe…
Jeg bestilt en støvsuger fra safe sleep.dk og der blev trækket penge fra konton, men ingen pakke er kommet og det er over to uger siden.
Skrevet til info mail og kundesupport uden svar. Scam?