Safefloor ApS Arvostelua 38

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Super oplevelse . Ringede dertil fordi jeg havde nogle spørgsmål. Fik den hjælp jeg havde brug for . Han fortalte mig hvor jeg skulle finde det på nettet hvis jeg selv ville bestille . Spurgte hvor... Näytä lisää

Hurtig service og som det indledningsvist ser ud til også et godt produkt til en fornuftig pris. Tænker ikke oplevelsen og bedømmelsen vil ændre sig, når produktet har været i brug for alvor.

Bestilte en palle muddermåtter tirsdag formiddag og onsdag formiddag stod de på gårdspladsen. Så det gik hurtigt og effektivt. Ikke en finger at sætte herfra.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Fantastisk oplevelse

Jeg havde bestilt måtter og havde skrevet i kommentar om de kunne vente med at afsende dem og en anden ordre, hvor jeg skrev at det var hast. Begge gange sørgede de for at opfylde mine ønsker, vi var også i kontakt med en super sød mand fra kundeservice.
Fantastisk oplevelse kan helt klart anbefales.

17. helmikuuta 2025

Muddermåtter til heste duer ikke til hestenes vægt

Jeg købte for nyligt 10 muddermåtter hos Safefloor til mine 2 hestes folde, til at dække mudder ved indgang til boksene. 3 måtter var allerede trampet i stykker efter 2 uger, flere er allerede på vej derhen og har revner. De holder slet ikke til hestehove og hestenes vægt! Jeg har 2 hopper på små 1.45 og 1.60, som ikke er særlig tung. Det var spil af pengene, og nu skal jeg køre beskidte måtter til lossepladsen en efter en. Hvorfor sælge muddermåtter til heste som ikke kan tåle hestenes vægt? Jeg har på samme sted muddermåtter liggende fra en anden producent, og de har holdt i 3 år nu. Så Safefloors muddermådder til heste (3 cm) duer IKKE til hestefoldene!

2. lokakuuta 2024
Safefloor ApS-logo

Vastaus yritykseltä Safefloor ApS

Hej Sara,

Tak for din feedback. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi vil gerne give vores version af sagen for at sikre en helhedsforståelse.

Da vi så dit opslag på Facebook om din udfordring med vores MudGuard-måtter, tog vi straks kontakt til dig for at finde en løsning. Gennem vores samtale blev det tydeligt, at måtterne ikke var blevet monteret korrekt, idet der manglede det afsluttende lag sand ovenpå måtterne.

Som vi også beskriver i vores montagevejledning, er det vigtigt, at måtterne dækkes med 4-5 cm sand som toplag. Dette er ikke kun for at beskytte måtterne, men også for at sikre hestens komfort og sikkerhed. Når sandlaget mangler, udsættes måtterne for uhensigtsmæssigt slid, hvilket kan føre til skader som dem, du oplevede.

For at hjælpe dig videre og sikre, at installationen blev korrekt, sendte vi uden beregning nye måtter som erstatning for dem, der blev beskadiget.

Vi håber, at de nye måtter fungerer efter hensigten, og at dine heste nu har et sikkert og stabilt underlag. Skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,
Michael Andersen
Safefloor Kundeservice

Stor ros til Lars Snedker

Stor ros til Lars Snedker. Han gav god vejledning og rådgivning i forbindelse med køb af kunstgræs.

9. elokuuta 2024
Safefloor ApS-logo

Vastaus yritykseltä Safefloor ApS

Hej Lasse
Tudsind tak for den flotte anmeldelse.

Med venlig hilsen,
Michael Andersen