Buena atención, considerados, la persona que me ayudó de nombre Cristian, me indicó como usar la máquina para pesar mi equipaje y me ayudó a ubicar el punto de salida de mi aerolínea.
Yritys on vastannut

New Jorge Chávez International Airport Av. Elmer Faucett s/n, 07031 Lima, Lima, PE
Muy atento al equipaje y buena explicación sobre el seguro
Yritys on vastannut
Exelente servicio por parte de Enrique, muy amable, atención rápida y me oriento en mi vuelo
Cristopher me atendió muy bien, recomiendo el servicio
Yrityksen kirjoittama
World leader in baggage protection since 1997.
About Us
Safe Bag has been the world leader in Airport luggage protection services since 1997, offering passengers a comprehensive range of professional baggage services designed to ensure safety and peace of mind while traveling.
The protective film we use to wrap luggage is specifically designed to provide the highest level of protection while remaining environmentally responsible, as it is 100% recyclable.
Wrapping & Tracking Service
Our exclusive tracking service is included with every wrap. If your luggage is lost, we guarantee its return within JUST 48 HOURS.
24/7 Customer Care
Our Customer Care team is available 24 hours a day, 7 days a week, in 6 languages, providing full assistance and information regarding your luggage.
In case of delayed delivery, we provide compensation of:
TravelGoods
Safe Bag also offers a wide selection of travel products, including:
We also provide a luggage weighing service.
Safe Bag specialists stay up to date daily on the maximum weight limits of major airlines, ensuring customers receive accurate information about current restrictions. The scales operate 24/7 and are located near our kiosks.
New Jorge Chávez International Airport Av. Elmer Faucett s/n, 07031, Lima, Lima, Peru
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Muy atento al equipaje y buena explicación sobre el seguro

Cristopher me atendió muy bien, recomiendo el servicio

Vastaus yritykseltä Safe Bag - Lima
Christofer Aguilera fue muy amable, eficiente y lo explica todo.
Ponen muy poco material y nada más llegar a facturación ya estaba roto.
Recomiendo que si quieren seguir avanzando y ganar clientes, pongan lo que corresponde

Vastaus yritykseltä Safe Bag - Lima
Christopher è stato molto cortese e cordiale. Bravo lui e buon servizio

Vastaus yritykseltä Safe Bag - Lima
Muy bueno trato y aconsejamiento por parte de Christopher.

Excelente atendido por Cristhofer

Vastaus yritykseltä Safe Bag - Lima
Jose ha sido muy amable conmigo, servicio rápido y de calidad.

Vastaus yritykseltä Safe Bag - Lima
La srta. yunaska tiene un grafo cordial y muy atenta con su trato al cliente

Muy buena atention Noriel Paredes
Vamoosss

Vastaus yritykseltä Safe Bag - Lima
Luis dio una excelente atención.

Vastaus yritykseltä Safe Bag - Lima
Luis me atendió excelente! Fue muy amable y rápido

Vastaus yritykseltä Safe Bag - Lima
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.