Det er det rene bondefangeri. Når man laver aftalen med firmaet, fortæller de at terminalen er gratis. Jeg ved godt at man så betaler den over kortgebyret. Men du betaler 55 kr pr. måned for et SIM... Näytä lisää
Fra sælger besøg,oprettelse, til opkald om hvordan det hele går, samt "oplæring" , blev virkelig fuldt hele vejen i mål. kan varmt anbefales. Her findes ingen dumme spørgsmål.
Let at få forbindelse pr. mail og telefon til venlige og kompetente medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Gode priser. God og gennemskuelig hjemmeside for info ang. post... Näytä lisää
S5 er en Dansk betalingsvirksomhed beliggende i Aarhus som hjælper butikker med betalingsterminaler og kort transaktioner.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Det er det rene bondefangeri. Når man laver aftalen med firmaet, fortæller de at terminalen er gratis. Jeg ved godt at man så betaler den over kortgebyret. Men du betaler 55 kr pr. måned for et SIMkort.
Noget de ikke fortæller er at der betales for en ombytningsservice på....Hold nu fast.. 3420 kr om året.
Det er bondefangeri og opsigelsesvarslet er 6 mdr.

Vastaus yritykseltä S5
Super flinke og hjælpsomelige, de hjalp med at få en terminal klar på få ugers varsel

Vastaus yritykseltä S5
God service, god priser og maget venlig personale. Tusind tak Daniel og Jesper:-)
Det har været en super nemt at skifte vores internationale kortaftale til S5, de har sørget for det hele. Det er derudover det klart billigste jeg har set på markedet, vi sparer ca. 0,5% i gebyrer samlet set.

Vastaus yritykseltä S5
Manglede en ny betalingsløsning til Allans Pølser og fandt S5 på Facebook. God flot service og vejledning og jeg indgik en ny ordning, det har jeg og mine medarbejdere aldrig fortrudt og kan stærkt anbefales.

Vastaus yritykseltä S5
Sindssyg sød og menneskelig kommunikation
Et godt produkt
Nem og god service

Vastaus yritykseltä S5
Vi har haft en rigtig god oplevelse med service, og hurtig betjening
Fin service. Når vi har haft kontakt med rettelser eller spørgsmål har vi fået god og hurtig hjælp. I hverdagen virker deres løsning bare.
Let at få forbindelse pr. mail og telefon til venlige og kompetente medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Gode priser. God og gennemskuelig hjemmeside for info ang. posteringer.
Kanon service og ingen nede tid! Det virker bare! Vores bedste anbefalinger!!
Super service og god kommunikation med S5 under opstart og drift af vores forretning.
HER ER GODE RÅD IKKE DYRE… og interessen for dig - som erhvervsdrivende - forsvinder IKKE, efter du har underskrevet en kontrakt med S5. Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til S5 - jeg kunne aldrig finde på at bruge andre til mine butikkers indløsningsaftale og som terminal udbyder. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Den første terminal (købt brugt) klinikken skulle bruge fungerede, og var betalt kontant- men i november 2020, 1 år efter købet, da var den pludselig forældet og kunne ikke bruges, - hvilket ikke passede med aftalen med S5 (her var lovet, at den ville holde i 4 år). Der blev lavet en aftale om en ny, brugt terminal, som også blev betalt kontant. Skærmen var af dårlig kvalitet, men den levede heller ikke op til en moderne terminal, hvorefter abonnementet blev opsagt (med en 3 mdr. s opsigelsesperiode og terminalen blev returneret). Der var betalt et årsabonnement og den skriftlige aftale var, at de 9 resterende måneder skulle tilbagebetales. Herefter gik det galt!! Efter 1 måned med utallige telefonopringninger og mails er det endelig lykkedes at få de 5300 kr retur. Det har været umuligt at komme i kontakt med bogholderiet og man får hver gang en sludder for en sladder. Kan absolut ikke anbefale S5
Har brugt S5 igennem længere tid. Overordnet tilfreds med brug af terminalen, dog syntes jeg den har været meget langsom, og meget svær for mine kunder at læse (meget lav lysstyrke). Nu tvang banken mig til at få et nyt kontonr, og den lille ændring ville S5 have 500 kr for i "gebyr for ændring". Og rigtigt, jeg er ikke længere kunde hos S5
Vi i Camper World har Brugt S 5 i snart et år og har kun godt at sige om deres løsning før gik vi ned 2 gange inden for et år da vi brugte en anden udbyder vi vil meget gerne anbefale S 5