Det er det rene bondefangeri. Når man laver aftalen med firmaet, fortæller de at terminalen er gratis. Jeg ved godt at man så betaler den over kortgebyret. Men du betaler 55 kr pr. måned for et SIM... Näytä lisää

Fra sælger besøg,oprettelse, til opkald om hvordan det hele går, samt "oplæring" , blev virkelig fuldt hele vejen i mål. kan varmt anbefales. Her findes ingen dumme spørgsmål.

Let at få forbindelse pr. mail og telefon til venlige og kompetente medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Gode priser. God og gennemskuelig hjemmeside for info ang. post... Näytä lisää

1. Maksupäätelaitteet

S5 er en Dansk betalingsvirksomhed beliggende i Aarhus som hjælper butikker med betalingsterminaler og kort transaktioner.

2,7

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Det er det rene bondefangeri

Det er det rene bondefangeri. Når man laver aftalen med firmaet, fortæller de at terminalen er gratis. Jeg ved godt at man så betaler den over kortgebyret. Men du betaler 55 kr pr. måned for et SIMkort.
Noget de ikke fortæller er at der betales for en ombytningsservice på....Hold nu fast.. 3420 kr om året.
Det er bondefangeri og opsigelsesvarslet er 6 mdr.

23. tammikuuta 2026

Hej Jeppe

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Din seneste faktura er krediteret med det samme, og vi beklager meget, at du blev opkrævet for den i første omgang – det var vores fejl.

Vi er samtidig kede af, at ordet “bondefangeri” bliver brugt, da det bestemt ikke er den oplevelse eller intention, vi arbejder efter. Når man køber en betalingsterminal, følger der fortsat nogle forpligtelser med, herunder SIM-kort/data samt service og support. Serviceaftalen omfatter også ombytningsservice, så hvis terminalen går i stykker og skal repareres, kan vi ombytte til en låneterminal uden beregning.

Jeg kan forstå, at vores support har haft en rigtig god dialog med dig om de forpligtelser, og at I i den forbindelse fik gennemgået det hele og skabt en fælles forståelse.

Vi har bekræftet, at du er ude af aftalen, og vi tager din feedback alvorligt. Vi arbejder på at gøre vores kommunikation endnu tydeligere, så misforståelser undgås fremadrettet.

Mvh. Daniel og S5 teamet

Super flinke og hjælpsomelige

Super flinke og hjælpsomelige, de hjalp med at få en terminal klar på få ugers varsel

14. elokuuta 2024

Hej Alexander,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for at kunne hjælpe dig med en betalingsløsning, hurtigt og effektivt.

Vi gør en dyd ud af at levere ordentlig og menneskelig service og support. Vi er glade for at disse værdier stemmer overens med din oplevelse!

Mvh. Daniel S5

Nemt og hurtigt

Det har været en super nemt at skifte vores internationale kortaftale til S5, de har sørget for det hele. Det er derudover det klart billigste jeg har set på markedet, vi sparer ca. 0,5% i gebyrer samlet set.

27. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä S5

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os inderligt at høre, at overgangen til S5 gik gnidningsfrit, og at du mærker de økonomiske fordele.

Hos S5 arbejder vi altid med målet om at forenkle processerne og give vores kunder den bedste økonomiske værdi. At du oplever begge dele, gør os både stolte og motiverede til at fortsætte vores arbejde. Skulle der dukke spørgsmål eller ønsker op i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe.

Tak for din tillid og for at være en del af S5!

Varme hilsner,

Hjælpsomhed hele vejen.

27. lokakuuta 2023

Hej Rene,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores team fra start til slut.

Det er vores mål at guide vores kunder trygt igennem hele processen, og vi tror fuldt og fast på, at der ikke findes dumme spørgsmål. Vi ser frem til fortsat samarbejde og står altid til rådighed.

De bedste hilsner,

Hej Helle,

Tusind tak for de flotte ord! 🌟

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever vores service som sød og super. Vi ser frem til at fortsætte med at give dig den bedste service.

Venlig hilsen,
Daniel // S5 Team 💼

Perfekt løsning

Manglede en ny betalingsløsning til Allans Pølser og fandt S5 på Facebook. God flot service og vejledning og jeg indgik en ny ordning, det har jeg og mine medarbejdere aldrig fortrudt og kan stærkt anbefales.

23. tammikuuta 2023

Hej Allan,

Stor tak for din flotte anmeldelse! Vi er begejstrede for at høre, at du er tilfreds med vores løsning til Allans Pølser.

Det betyder meget for os, at du og dine medarbejdere har fået en god service og vejledning. Vi er her for at sikre, at du og dine medarbejdere har de bedste værktøjer i hænderne, og det glæder os at høre, at I er glade for jeres valg. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der skulle opstå spørgsmål i fremtiden!

Mange taknemmelige hilsner,
Daniel // S5 Team 💼💳💡

Sindssyg sød og menneskelig…

Sindssyg sød og menneskelig kommunikation
Et godt produkt
Nem og god service

15. tammikuuta 2023

Hej Helena,

Mange tak for din varme anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine ord om vores kommunikation og service. At vide, at du finder os både "sindssyg søde" og menneskelige, opvarmer virkelig vores hjerter.

Vores mål er altid at levere et produkt og en service, der imødekommer forventningerne, og det lyder til, at vi har ramt plet med dig. Skulle du have brug for noget i fremtiden, er vi altid her for at hjælpe!

De bedste hilsner,
Daniel // S5 Team 💼💳💡

Venlige medarbejdere og gode priser

Let at få forbindelse pr. mail og telefon til venlige og kompetente medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Gode priser. God og gennemskuelig hjemmeside for info ang. posteringer.

3. marraskuuta 2021

HER ER GODE RÅD IKKE DYRE… og…

HER ER GODE RÅD IKKE DYRE… og interessen for dig - som erhvervsdrivende - forsvinder IKKE, efter du har underskrevet en kontrakt med S5. Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til S5 - jeg kunne aldrig finde på at bruge andre til mine butikkers indløsningsaftale og som terminal udbyder. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3. marraskuuta 2021

Det sku' vær' så godt, - men.....!!!

Den første terminal (købt brugt) klinikken skulle bruge fungerede, og var betalt kontant- men i november 2020, 1 år efter købet, da var den pludselig forældet og kunne ikke bruges, - hvilket ikke passede med aftalen med S5 (her var lovet, at den ville holde i 4 år). Der blev lavet en aftale om en ny, brugt terminal, som også blev betalt kontant. Skærmen var af dårlig kvalitet, men den levede heller ikke op til en moderne terminal, hvorefter abonnementet blev opsagt (med en 3 mdr. s opsigelsesperiode og terminalen blev returneret). Der var betalt et årsabonnement og den skriftlige aftale var, at de 9 resterende måneder skulle tilbagebetales. Herefter gik det galt!! Efter 1 måned med utallige telefonopringninger og mails er det endelig lykkedes at få de 5300 kr retur. Det har været umuligt at komme i kontakt med bogholderiet og man får hver gang en sludder for en sladder. Kan absolut ikke anbefale S5

16. maaliskuuta 2021

MEGA højt gebyr

Har brugt S5 igennem længere tid. Overordnet tilfreds med brug af terminalen, dog syntes jeg den har været meget langsom, og meget svær for mine kunder at læse (meget lav lysstyrke). Nu tvang banken mig til at få et nyt kontonr, og den lille ændring ville S5 have 500 kr for i "gebyr for ændring". Og rigtigt, jeg er ikke længere kunde hos S5

6. marraskuuta 2020