Vandaag ontvangen, conform afspraak. Kwaliteit van de bestelde trui ziet er goed uit en pasvorm is prima. Ik ben benieuwd hoe deze zich verder zal verhouden, maar ben erg positief gestemd. Ryanfas... Näytä lisää
Eerste keer iets besteld voor mijn Zoon. Precies op moment dat de website eruit lag. Prima contact gehouden via WhatsApp. Pakket werd netjes afgeleverd door vriendelijke jonge man. Natuurlijk even gek... Näytä lisää
TOPP TOPP GEWOON DEZE JONGEN VERKOOPT ECHT HELE GOEDE NAMAAK BEN ZOOOOOOOO BLIJJJ!!’ Binnen 2 dagen al binnen de GUCCI HALF-MOON SHAPED MINI BAG DANK JULLIE WEL! Doos alles zit erbij 🥰🥰
Keurig bestelling ontvangen. 2 polos van goeie kwaliteit! Boven verwachting zelfs. 1 shirt was een maat te groot geleverd. Maar ben er van overtuigd dat dit prima wordt opgelost. Aangezien de communic... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij bieden hoge kwaliteit kleding, schoenen en accessoires aan! Voor dames, heren en kinderen.
Achter Het Vleeshuis 26, 6211GS, Maastricht , Hollanti
- (06) 45 55 11 02
- Info@ryanfashion.nl
- ryanfashion.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Alles ging best snel
Alles ging best snel
Maar heb alleen geen track and trace gekregen
Maar voor de rest alles top
Snelle verzending en de kleding was…
Snelle verzending en de kleding was gewoon perfect
top kwaliteit en snelle service!
Quality!
Quality!
Quick, literally took two days to get to my house. Ordered a lovely jacket and it looks and feels amazing.
Top quality service also
Vaker hier besteld
Vaker hier besteld, kwaliteit en service zijn echt top!
Je slaapt nog als je niks hebt besteld, ga ze checken!
Goed en snel contact + snelle levering
Goed en snel contact + snelle levering
Review
Goed contact mee gehad alles naar wens erg tevreden zal vaker bestellen!
Beste kwaliteit dat vooral goeie stof ook
de bestelling was super snel dat vooral echt top 👌
Betrouwbaar en snelle levering!
Super tevreden met wat ik gekregen, in het begin niet veel vertrouwen erin. Maar uiteindelijk wel, ben er super blij mee!
Snelle bezorging
Snelle bezorging ! Top kwaliteit ! Aanrader!
Top bedrijf ⭐️ ⭐️ ⭐️
Top bedrijf ⭐️ ⭐️ ⭐️
Snelle levering, correcte communicatie en goede en mooie kwaliteit kleding!
Echt klasse ❤️
Top kwaliteit en snel geleverd ik raad…
Top kwaliteit en snel geleverd ik raad het jullie aan om hier te bestellen
Helemaal goed had t de volgende ochtend…
Helemaal goed had t de volgende ochtend al binnen
Nette levering
Geleverd gekregen wat ik heb besteld en kwaliteit van shirts die ik ook in het orgineel heb zijn authentiek.
Ga vaker bestellen
Top service en snele levering
Top service en snele levering
Echt top kwaliteit
Echt top kwaliteit, schoenen worden snel geleverd en wordt goed geholpen,
4 paar schoenen besteld al en allemaal zoals echt
Zeker een aanrader!!!
Top service!
Snelle levering en topkwaliteit!