Als buikslaper vind ik het altijd een uitdaging om een goed kussen te vinden, de meeste zijn me gewoon te dik. Bij dit kussen haal je zelf vulling eruit tot je precies de hoogte hebt die voor jou fijn... Näytä lisää
deze beugel werkte niet voor mij want mijn onderkaak blijft niet in de beugel zitten maar valt snachts naar beneden zodat de onderkaak toch weer naar achteren gaat. Heb hem een paar weken uitgeprobeer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Breed assortiment gaande van alle soorten lakens, kussens, bedden en matrassen tot verschillende slaaphulpmiddelen. Kort samengevat, voor ieder wat wils! Daarbovenop zijn de blogs ook een leuke toevoe... Näytä lisää
Ik heb onlangs de Boflow besteld en ben heel tevreden met mijn aankoop. Hij staat voornamelijk in de slaapkamer en doet wat hij belooft. Installatie en en water vullen zijn heel gemakkelijk en voordee... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Rustige Nacht draait alles om beter slapen en het stoppen met snurken. We bieden effectieve oplossingen zoals anti snurkbeugels en mondtape, aangevuld met praktische slaaptips van experts. Onze missie: jou helpen om weer uitgerust en snurkvrij wakker te worden.
6663 NA, Nijmegen, Hollanti
- info@rustigenacht.nl
- rustigenacht.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Goed advies en fijne communicatie
Goed advies en fijne communicatie! Aanrader.
Top service snel geleverd en heldere…
Top service snel geleverd en heldere kloppende omschrijvingen. Ideaal is de uitleg voor je een keuze maakt.
ventilator
Scherp geprijsde ventilator besteld hier. Product doet wat het belooft en levering was snel. Goede service.
Ontzettend tevreden
Het voldoet aan al mijn eisen en overtreft daarmee mijn verwachtingen!
Topervaring bij rustigenacht.nl
Topervaring bij rustigenacht.nl! Geweldige selectie, snelle en vriendelijke klantenservice. Mijn bestelling was perfect en goed verpakt. Zeker een aanrader!
Top service en product
Via Instagram terecht gekomen op hun pagina. Ik wist niet goed welk kussen ik moest hebben. Snel een reactie gekregen via de klantenservice en erg vriendelijk te woord gestaan. Al met al een erg tevreden klant!
Het hulpmiddel doet wat het moet doen.
Het hulpmiddel doet wat het moet doen.
Ik zelf heb gevoelig neus slijmvlies waardoor de neusdingetjes niet prettig zijn. Ik krijg al snel een bloeding met als gevolg korstjes en een verstopte neus. Het bitje doet wat het moet doen. Al heb ik een overbite waardoor mijn onderkaak snachts geforceerd naar voren word getrokken door het bitje. Hier kreeg ik last van. Nu gebruik ik het bitje zodanig dat mijn bovenste tanden in het bitje zitten, deze dus daar aan blijft hangen en mijn onderste tanden rusten op het bitje waar mogelijk. En hierdoor snurk ik minder in mijn zwangerschap. Dus inprincipe werkt het het goed.
Niets anders dan 5 sterren
Rustige nacht is een bedrijf dat je écht helpt bij wat je nodig hebt (mbt je nachtrust)! Top!
Top service
Top service! Blij met mijn nieuwe boxspring. Goede vering en lekker zacht.
Top service echt blij met mijn nieuwe…
Top service echt blij met mijn nieuwe dekbed. Wist niet welke ik moest hebben, maar ze hebben me prima geholpen!
Goed en transparant bedrijf
Goed en transparant bedrijf. Producten zijn kwalitatief goed en de service is uitstekend!
Top zaak!!
Top zaak! Goed advies, snelle service, absolute aanrader!
Top hulp bij slapeloze nachten!
Vandaag contact gehad met Sjouke. Een man met verstand van zaken. Rustige nacht is eigenlijk alles wat je nodig hebt als je last hebt van slapeloze nachten. Van zwangerschapskussens tot informatieve blogs met tips voor een betere nachtrust! Een aanrader!
Fijne ervaring gehad met rustigenacht.nl
Fijne ervaring gehad met rustigenacht.nl
Het contact verliep heel soepel en het product werd geleverd zoals omschreven. Het advies wat wij hebben gekregen was ook erg prettig, dat maakt dat ik hier graag nog eens koop.
Top service!
Geweldige online slaapwinkel met…
Geweldige online slaapwinkel met deskundig advies en breed assortiment aan slaapproducten. Medewerkers nemen de tijd om vragen te beantwoorden en de perfecte matras en kussens te vinden. Een echte aanrader voor een goede nachtrust!
Ik gebruik het slaapmasker nu al een…
Ik gebruik het slaapmasker nu al een tijdje. Ik slaap heerlijk!
Dikke prima
Kussens liggen heerlijk, kan ze van harte aanraden! En de informatie in de blogs maakt het slapen nog beter!
Na lang zoeken naar een goede…
Na lang zoeken naar een goede elektrische deken, kwam ik na advies bij Rustige nacht uit. Daar vond ik groot elektrische fleece deken, meteen maar besteld en paar dagen later stond de bezorger op de stoep met mijn pakketje. Meteen uit pakken en proberen tuurlijk. Nu ik wil niet anders meer! Bedankt voor de top service!
Zeer tevreden!
Na een aantal slapeloze nachten, bij de website van Rustige Nacht beland. Ik ben super tevreden met mijn nieuwe kussens en slaap als nooit tevoren, ik zou het iedereen aanraden!
Mooie website!👍🏼