Als buikslaper vind ik het altijd een uitdaging om een goed kussen te vinden, de meeste zijn me gewoon te dik. Bij dit kussen haal je zelf vulling eruit tot je precies de hoogte hebt die voor jou fijn... Näytä lisää
deze beugel werkte niet voor mij want mijn onderkaak blijft niet in de beugel zitten maar valt snachts naar beneden zodat de onderkaak toch weer naar achteren gaat. Heb hem een paar weken uitgeprobeer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Breed assortiment gaande van alle soorten lakens, kussens, bedden en matrassen tot verschillende slaaphulpmiddelen. Kort samengevat, voor ieder wat wils! Daarbovenop zijn de blogs ook een leuke toevoe... Näytä lisää
Ik heb onlangs de Boflow besteld en ben heel tevreden met mijn aankoop. Hij staat voornamelijk in de slaapkamer en doet wat hij belooft. Installatie en en water vullen zijn heel gemakkelijk en voordee... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Rustige Nacht draait alles om beter slapen en het stoppen met snurken. We bieden effectieve oplossingen zoals anti snurkbeugels en mondtape, aangevuld met praktische slaaptips van experts. Onze missie: jou helpen om weer uitgerust en snurkvrij wakker te worden.
6663 NA, Nijmegen, Hollanti
- info@rustigenacht.nl
- rustigenacht.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Heel tevreden over de aankoop van het kussen
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi kussen
Rustige nacht WERKT !!
Na jaren met neusspray en speciale bitje te hebben geslapen vanwege slaapapneu is helaas mijn bitje na 8 jaar stuk gegaan en ben ik gaan zoeken naar een alternatief omdat ik geen zin had om mijn eigen risico nu al te betalen.
Ik heb 2 andere bitjes eerst gehad voor ik bij rustige nacht terecht kwam.
Eerste 2 waren redelijk maar veels te groot, kon me mond niet dicht krijgen tijdens het slapen.
Met rustige nacht lukt dat wel en ik ben heel tevreden.
Instructies zijn heel simpel en je hebt echt binnen 3 minuten een bitje die perfect past.
Service is echt top, ze staan echt achter hun product,1 van mijn bitje is gaan scheuren en ik heb keurig een nieuwe set mogen ontvangen.
Aanrader!!
Hele snelle levering!
Yes, het werkt!
Yes, het werkt! De snurkbeugel vermindert het geluid aanzienlijk. Ik had eerst een standaardbeugel geprobeerd, maar deze was te groot voor mijn mond. Daarna heb ik de beugel speciaal voor vrouwen besteld. Deze lijkt even groot, maar doordat het materiaal flexibeler is, past deze beugel beter in mijn mond. De andere mocht ik retour sturen. Bedankt voor de geweldige service!!
Ik had eerst een snurkbeugel via mijn…
Ik had eerst een snurkbeugel via mijn tandarts, werkte goed tegen het snurken. Maar het ding ging gewoon kapot. Toen besloot ik vanwege de kosten maar een snurkbeugel online te bestellen. Ik had alles vergeleken en kwam uit bij deze van rustigenacht.nl
Net zo goed als die vanuit de tandarts, werkt zoals het hoort
Snelle levering en product werkt super
Goeie kwalitatieve service
Goeie kwalitatieve service en ook zeker een goed product, ben hartstikke blij met de snurkbeugel, hij doet zijn werk
Ik heb de Mondtape mogen testen
Ik heb de Mondtape mogen testen, binnen het gezin en mijn praktijk voor ademcoaching. Ben erg enthousiast over de tape. Sluit goed aan, ook voor mannen met snor en/of baard. Bij een gevoelige huid is er geen verdere irritatie ontstaan. En bij sporten, toegepast bij topsporters tijdens de training, bleef de tape ook goed zitten. Een aanrader!
Een super ervaring met rustige nacht!
Een super ervaring met rustige nacht!
De snurkbeugel afgelopen week besteld…
De snurkbeugel afgelopen week besteld en hij doet zn ding, eindelijk een rustige nacht.
Normaal ben ik altijd sceptisch over…
Normaal ben ik altijd sceptisch over mondtapes maar dit keer wil ik toch wat achterlaten. Jullie product doet echt zijn werk! Eindelijk na lange tijd een gevonden die blijft zitten en geen pijn doet.
Snelle leverering en goed produkt
Heel goede klantenservice
Technisch foutje bij verwerkingsproces dat snel en efficiënt werd opgelost na een mailtje van mijn kant. Heel goed product. Was beetje afwachten hoe mijn slaap zou zijn maar ben heel tevreden!
Het op maat maken ging erg gemakkelijk
Het op maat maken ging erg gemakkelijk! Fijne nachtbeugel, zit comfortabel.
Ik heb diverse manieren geprobeerd om…
Ik heb diverse manieren geprobeerd om mijn mond af te tapen 's nachts. Deze tape is veruit de beste die ik ken. Gemakkelijk op te doen, blijft de hele nacht zitten, ook als je een lichte baard en/of snor hebt, gemakkelijk te verwijderen en erg betaalbaar. Kortom topproduct!
Ik gebruik de mondtape van rustige…
Ik gebruik de mondtape van rustige nacht nu al enige tijd en kan officieel mededelen dat ik een fan ben. het tape blijft de gehele nacht vastzitten op mijn mond nadat ik de instructies op de verpakking heb opgevolgd en mijn partner heeft geen last meer van mijn gesnurk. Ook vind ik het zelf heel prettig dat ik niet meer met een compleet uitgedroogde mond wakker word s'ochtends. Voor ons is het het echt waard geweest en de oplossing voor een rustige nacht!
Snurkbeugel besteld
Snurkbeugel besteld, snelle levering en product als omschreven. Uitstekende partij!