Russelogo.no Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Vi bestilte logo fra Ruselogo.no, og vi er strålende fornøyd! Vår kontaktperson, Julia, var veldig hyggelig og ga oss tett oppfølging i prosessen. De tok hensyn til våre ønsker og ideer, og kom med... Näytä lisää

Vi bruke russelogo som vår logodesigner og er storfornøyde! Utrolig bra kommunikasjon, raske svar, rask logo og billig! Vi satt utrolig stor pris på samarbeidet og logoen ser ekstremt profesjonell ut... Näytä lisää

Gruppa vår ville ha en fet logo, og vi fikk skisse veldig fort. Dette er et profesjonelt firma med veldig god kundetjeneste og erfaring. Jeg anbefaler Russelogo.no til alle andre! Og både jeg og grupp... Näytä lisää

Vi er veldig fornøyd med russelogo. Hadde en konstant åpen kontakt, og ble alltid innformert når det var nødvendig. Ingen spørsmål var for dumme. Leveransen var også slik vi så for oss.Vil du ha de be... Näytä lisää

1. Graafikko

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi er Norges største leverandør av premium russelogo! Håndtegnet russelogo for deg som vil ha en unik logo uten å betale for mye. - Bestill i dag og få første utkast innen 2-3 dager - 100% unikt russelogo design - Ingen forskuddsbetaling

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg synes at samarbeidet hos dere har vært supert!

Jeg synes at samarbeidet hos dere har funket helt supert! Vi hadde en god dialog med dere som hjalp oss til å få akkurat den logoen vi hadde lyst på! Anbefaler alle å bruke denne tjenesten.

19. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Russelogo.no

Så hyggelig å høre! Tusen takk for godt samarbeid:)

Fornøyd kunde

Veldig fornøyd med hvordan de arbeider. Godt produkt. Her får du garantert en fet logo!!

6. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Russelogo.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og godt samarbeid, Jon-Martin! :)

Veldig fornøyd med samarbeidet

Veldig fornøyd med samarbeidet. Me har blitt godt tatt i mot, og blitt hjelpt med det me har trengt hjelp til. Dåke har tatt imot tilbakemeldingane våre og me er stor fornøyd med samarbeidet!

5. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Russelogo.no

Dette var hyggelig å lese! Takk for et flott samarbeid, Kari!

Oversteg forventningene!

Superrask respons, god kommunikasjon og helmax produkt! Funket fett for oss som ville mekke russegruppe i siste liten og samtidig få alt klart i tide til russetida!

22. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Russelogo.no

Så hyggelig å høre at dere hadde en fin opplevelse med oss! Takk for et godt samarbeid, Judith:)

Raske svar!

Raske svar!
Min gruppe kom sent i gang og var avhengig av raskt logodesign. Russelogo svarte rakst og første skisse etter 2 dager.
Vi kom med ideer og designerne gjorde det perfekt.
Prisen er noe dyrere enn andre leverandører, men verdt pengene og vel så det. Profesjonelle folk.

15. huhtikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Russelogo.no

Tusen takk for strålende tilbakemelding! Vi setter stor pris på samarbeidet og det dere skriver :)

Veldig bra logo

Veldig bra logo, go og fleksibel service.
Eneste som trekker ned er veldig lang leverings tid. Vi ventet i over 2 uker på ferdig produkt.

26. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Russelogo.no

Takk for hyggelig tilbakemelding! Beklager ulempen dere opplevde ved leveringstiden. I visse perioder når vi får inn mange bestillinger på en gang blir leveringstiden noe lengre, men vi jobber med saken :)

Ekstremt service innstilt

Ekstremt service innstilt! Hører på våre ønsker å endrer det vi ønsker å endre. God kvalitet på logoen.

26. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Russelogo.no

Så hyggelig tilbakemelding, Christer! Tusen takk for et flott samarbeid:)

Trygge og flinke!

utrolig flinke på det de gjør! De endrer og fikser alt helt til dere er 100% fornøyde. Det tar heller ikke veldig lang tid før nye utkast er klare;) Kjempe fornøyd;)

22. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Russelogo.no

Tusen takk Tromsørussen for en strålende tilbakemelding!! :-)

Veldig fornøyde

Vi er UTROLIG fornøyde! Vi hadde et fantastisk samarbeid, og det gikk ikke lang tid mellom hver gang vi fikk en ny skisse! Vil virkelig anbefale dere videre!

12. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Russelogo.no

Dette blir vi glad for å høre!! Tusen takk for godt samarbeid:-) Vi setter stor pris på anbefalingen!

Supert

Godt samarbeid, god kommunikasjon og sykt bra logo 😍👌

10. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Russelogo.no

Takk for super tilbakemelding, Malin! :-)

Fin logo og god service

Ble fornøyd med logo, og designer tok med det vi ville ha med og bygget godt på det. Vi likte ikke deler av første skisse og da var det ingen problem å endre det slik vi ville ha den.

4. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Russelogo.no

Tusen takk for tilbakemelding, Thomas. Så hyggelig å høre at dere ble fornøyd og at dere fikk gjort de endringer dere ønsket :)

Bestilte russelogo i Januar og ble…

Bestilte russelogo i Januar og ble superfornøyd!! De er raske, proffe og gjør det lille ekstra for at alle i gruppa blir fornøyd :D Tusen takk for kjempefin logo! Anbefales<3

1. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Russelogo.no

Dette blir vi glad for å høre, Rebekka!! Tusen takk for godt samarbeid:-)

Var ikke fornøyd med logo

Var ikke fornøyd med logo, til tross for at det var grundig detaljert hvordan vi ville ha det. Endte opp med at vi så oss nødt til å endre tema for dette. Dette måtte vi da betale 1450kr ekstra for, og fikk beskjed om at dette ikke gikk på garantien.
Da lurer jeg på hvorfor dere skriver at dere har garanti, når den ikke er mulig å bruke.

28. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Russelogo.no

Takk for din tilbakemelding, Victoria og beklager at dere måtte bytte tema. Vi har en fornøydgaranti ut fra det som legges inn i bestillingsskjemaet. Dersom man ønsker å bytte tema/gjøre så mange endringer at det resulterer i et bytte av tema etter at våre designere har lagt ned en del arbeid på dette blir dette belastet ekstra. Håper dere fikk mye glede av resultatet tilslutt :)

Utrolig fornøyd!

Russelogo har gitt utrolig bra service, og et enda bedre sluttresultat!

15. joulukuuta 2020

Vastaus yritykseltä Russelogo.no

Dette blir vi glad for å høre, Jonas! Takk for godt samarbeid :)