Banner for RTK Emf Protection

RTK Emf Protection Arvostelua 386

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Köpte air tube hörlurar till iPhone 13, plus Apple-adapter. Snabb leverans. Produkten motsvarade helt mina förväntningar enligt beskrivningen på hemsidan. Ljudet är ok både tal och musik, något... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra varor och toppenservice! Capen var perfekt att ha vintertid under jackan då den håller emot vind väldigt bra. Den är varm. Houdin är mjuk och skön, liksom linnet och T-shirten. Luvan skyd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En helt fantastisk kundservice , personlig, förstående och professionell. De svarar snabbt på frågor och gör sitt yttersta för att anpassa sig efter ens önskemål, alltid med rätt rådgivning. Produkte... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag har känt mig svag ett tag. Trött. Sovit dåligt. Känt stor stress mär jag vaknat. Jag vet om detta med trådlöst och hur det påverkar sen länge. Men användandet ökar och man... Näytä lisää

1. Ympäristöneuvoja
  2. Puhelintarvikekauppa
  3. Tietokonetarvikekauppa
  4. Elektroniikkavalmistaja
  5. Elektroniikkatukku
  6. Suoja- ja työvaatekauppa

Tietoja yrityksestä RTK Emf Protection

Yrityksen kirjoittama

Strålningsskydd mobiltelefon Mikrovågsmätare El- och magnetfältsmätare Strålningsskydd till dator och laptop Routerskydd Lågstrålande routrar Elmaterial för elsanering Avskärmande gardintyg Avskärmande färg, nät, väv och fönsterfolie Baldakiner till sovplatsen Strålningsskyddande filtar Surffiltar Jordningsprodukter Kläder med strålningsskydd Strålningsskydd till barn och gravida Tillverkning av sugtransformator som motverkar vagabonderande ström och magnetiska fält VÅRA TJÄNSTER kontakta oss

RTK grundades för över 30 års sedan och ligger i den absoluta framkanten med att erbjuda strålningsreducerande produkter.

FAMILJÄRT FÖRETAG

Vi är ett svenskt familjärt företag som brinner för det vi gör. Ett företag med lång erfarenhet, personlig service, stort engagemang, ansvarstagande och flexibilitet.

RTK startades år 1993, då som teknisk konsultfirma inom felavhjälpning vid sporadiska fel, störningar via kablar och störande strålning i luften.

VÅRT UPPDRAG

Vårt uppdrag är att hjälpa till att minimera privatpersoners och företags exponering för EMF-strålning från mobiltelefoner, mobiltelefonmaster, trådlösa nätverk, elmaster och andra källor med hjälp av de bästa EMF-skyddsprodukterna på marknaden. Strålningsskydd som bevisligen fungerar. RTK hjälper även till med mätning, rådgivning och åtgärder av elektromagnetiska fält.

LÅNG ERFARENHET

RTK startades av Lars Röstlund år 1993, då som teknisk konsult inom felavhjälpning vid sporadiska fel, störningar via kablar och störande strålning i luften. Sedan 1995 har vi hjälp överkänsliga med elsanering i bostaden och på arbetsplatsen.

STORT UTBUD & HÖG KVALITET

Vi har ett stort utbud med 100-tals olika produkter som håller en hög standard.

KUNDSERVICE

Vi erbjuder våra kunder en personlig service och gör allt för att hålla leveranstiden så kort som möjligt.

Emf skydd som verkligen fungerar!

Yrityksen kirjoittama

Lång erfarenhet
RTK Emf Protection grundades för över 30 år sedan och ligger i den absoluta framkanten med att erbjuda strålningsreducerande lösningar. RTK Emf Protection är leverantör av allt som reducerar elektromagnetiska fält vilket ger en sund miljö för människor och en störningsfri miljö för maskiner och datorer. RTK Emf Protection hjälper även till med mätning, rådgivning och åtgärder av elektromagnetiska fält.
Vi bryr oss om våra kunder!

4,7

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Bra service

Bra service, lösningsorienterade och trevligt bemötande.

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Stort tack för ditt omdöme där du nämner vad du uppskattar med oss. Rekommendera oss gärna för andra💚

Mycket bra produkt.

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Tack för ditt omdöme! Du har gjort ett mycket bra köp, Routerskydd för WiFi, som minskar strålningen med 97% på 2,4GHz och med 90% på 5GHz!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Tyvärr så river jag ner färgen nu. Det blev inte som jag hade tänkt.

15. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Det gläder oss att höra att du uppskattar våra leveranstider. Du får gärna kontakta oss för tips och råd kring målning: info@rtk.se alternativt ringa oss på telefon: 08-510 25 510 (helgfria vardagar 8-17)

Besviken

Tyget har kommit i tid men den blockerar ingenting. Det går att ringa till telefonen trots att jag lindade ordentligt telefonen i tyget. Besviken.

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Du ska inte täcka över din mobilen med tyget. En mobiltelefon fungerar med extremt svag mottagning och ökar då sin strålning för att nå fram till masten. RTK rekommenderar endast avskärmning mellan mobiltelefonen och kroppen. Du kan använda skyddstyget innanför dina fickor men den behöver vara stor som en A4 för att strålningen inte ska gå runt.

WiFi har hela tiden samma uteffekt varför ett strålningsskydd över en WiFi-TVhubb / router / modem / babymonitor fungerar. Det är inte lika lätt med mobiltelefonen eftersom den ökar i styrka då mottagningen från masten utanför försämras. För att mobiler ska ha en fungerande länk till en mobilmast behöver en viss styrka upprätthållas i kontakten. Om mobilen befinner sig långt från en mast ber masten mobilen att öka styrkan den sänder med.

Se vår video:

Kolla gärna in vår nyhet: Mobil-Visir® , som minskar strålningen mot dig med upp till 99%. Mobiltelefonen placeras bakom skyddstyget av Bobbynet som skyddar MELLAN mobiltelefonen och dig.

Vänligen, RTK

Kunnig och hjälpsam personal

Kunnig personal. Snabb leverans av vara.

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår kunskap inom ämnet och våra snabba leveranstider

Nöjd med air tube hörlurar till iPhone 13

Köpte air tube hörlurar till iPhone 13, plus Apple-adapter.
Ljudet är ok både tal och musik, något dovare än riktiga musiklurar men det var exakt beskrivet så det visste jag.
Den jag pratar med hör mig klart och tydligt och hör inte störande omgivningsljud.
Komforten och passformen är bra, inget skav i öronen, det har jag haft av andra modeller. Inte heller blir det sådär hett i öronen som av trådlösa.
Jag är nöjd och rekommenderar produkten.

21. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Tack för din väldigt fina och utförliga recension! Det värmer ❄🔥

Saanut 3/5 tähteä

Glad Ålänning

Tacksam att man kan beställa från Åland.

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Ja, det går fint, man väljer bara Åland i kassans steg 1. Norge och EU länder går också fint.

Yes, it is possible to order to Åland; simply select Åland in step 1 of the checkout process. Norway and EU countries are also fine.
Kind regards, RTK

Bästa leverantören strålningsskydd!

Hej, ni är bäst på att värna era kunder med era strålningsskyddade produkter.
Snabba leveranser och bra kundservice som lyssnar på kunderna, Jag rekommenderar er verkligen. 😀👍

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Tack för din väldigt fina recension! Det gläder oss att vi kan hjälpa människor i din situation 💚

Saanut 3/5 tähteä

Har ikke mottatt pakken ennå

Har ikke mottatt pakken ennå
UO328659564SE

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Den var skickad med PostNord och med digital tulldeklaration 11/2. Vid gränsen har de inte hittat tulldeklarationen och skickat tillbaka paketet efter 3 veckor... Vi skickar om den med Fedex.

It was sent with PostNord and with a digital customs declaration on 11/2. At the border, they did not find the customs declaration and sent the package back after 3 weeks... We will resend it with Fedex.
Kind regards, RTK

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkter och viktiga dessutom…

Bra produkter och viktiga och snabb leverans. Jag är väldigt nöjd.

14. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Tack för ditt omdöme! Det värmer oss som företag att få höra att du uppskattar våra produkter och våra leveranstider

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och effektiv webshop!!

Snabb och effektiv webshop med ett brett utbud av produkter som intresserar mig. Leveransen av min beställning gick otroligt smidigt och snabbt.

15. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Tack för ditt omdöme! Kul att få höra att du uppskattar arbetet vi gjort hemsidan, produktutbudet samt våra leveranstider

Fint tyg

Fint tyg! Inte hunnit sy gardinerna än men nöjd hittills

13. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Tack för ditt omdöme! Du har gjort ett mycket bra köp, du har köpt det bästa avskärmande tyget som Swiss-Shield tillverkat nämligen VENTUS!

Bra produkter

Bra produkter. Lätt att beställa. Snabb leverans.

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Tack för ditt omdöme! Det värmer oss som företag att få höra att du uppskattar våra produkter, hemsidan vid beställning och leveranstider

Saanut 5/5 tähteä

Bra varor och toppen service!

Bra varor och toppenservice!

Houdin är mjuk och skön, liksom linnet och T-shirten. Luvan skyddar nacken vilket gör stor skillnad och kul att upptäcka.
Att vintertid kombinera och bära houdins huva uppfälld ovanpå den tunna mössan och sen vinterjackans luva - allra ytterst i starka vindar - gjorde en stor skillnad!
Det vore fint om det fanns en enkel lite lättare och elegant halsduk att köpa för att kunna svepa runt nacken! gärna i svart.
Tack för att ni finns!

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Stort tack för ditt utförliga omdöme, det värmer oss som företag att få höra att våra produkter hjälper människor! 💚.

Vi säljer en huvudbonad (en tygtub) som kan bäras på flera sätt: som en mössa eller som skydd för näsa, mun, hals och nacke. Du hittar den här:

Vi säljer även en lite elegantare Emf skyddande Sjal, som finns i både grå och vit färg. Länk:

Vänligen, RTK

yrseln

yrseln, trycket i huvudet och det svaga illamåendet har försvunnit i närheten av WIFI

5. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Tack för din fina recension! Jag kan se att du köpt två stycken Routerskydd av oss (https://rtk.se/emf-skydd-data-telefoni/stralningsskydd-router-och-dator/routerskydd-for-wifi-rtk-stor/) . Det gläder oss att det kommit till nytta💚

Jättebra produkt utbud

Fin kontakt vid samtal, extremt snabb och bra leverans & helnöjd med produkterna.

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RTK Emf Protection

Stort tack för ditt fina omdöme, det värmer oss som företag 💚

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin