Royal Cards Pokemon Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vanmiddag eindelijk even in staat geweest deze winkel te bezoeken. Leuke opzet met veel producten. Prijzen zijn wel iets hoger dan online maar dat is prima. Kan er helaas door mn normale werktijden... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Royal Cards Pokemon.. tja wat valt erover te zeggen! Geweldige winkel om al je spul qua Pokemon te halen! het is 1 keer per ongeluk mis gegaan met de verzending 1 Booster box te weinig ontvangen. ma... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Al jaren vaste klant! Royal cards is al 4 jaar lang mijn to go to shop voor pokemon kaarten en producten! Altijd scherpe prijzen, snelle zending en goede communicatie bij verkeerde leveringen. zal... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super service van iemand die naast verstand van zaken, zeker zijn liefde voor de hobby laat blijken. Kevin is eerlijk, vriendelijk en is in alles bereid ergens mee te helpen. De prijzen zijn meer da... Näytä lisää

1. Askarteluliike

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Mooie prijzen

De prijs was echt super mooi voor een elite trainer box, zelf heb ik niet veel ervaring met pokemons maar ik vind ze altijd super cute en schattig en dat is eigenlijk mijn reden waarom ik ze haal, overal zijn ze super duur maar hier was het een hele goeie prijs, helaas niet heeel veel hitjes maar beter iets dan niets. Zeker een goeie aanrader om hier te kopen. Bestelling was er ook super snel en geen schade.

23. tammikuuta 2025

Aanrader

Mooie zaak! Bestelling was perfect aan gekomen (zelfs de losse kaarten! Zaten netjes in toploaders)

23. joulukuuta 2024

Zeer goede service

Ze hadden een product wat ik had besteld niet meer op voorraad. Kan gebeuren. Hebben mij dit netjes laten weten en goede alternatieven aangeboden. Ben zeer tevreden over de service. Heb al eerder besteld en zal ook nog zeker weer bestellen.

29. marraskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Klantenbetrekking

Het bestellen ging eenvoudig en vlot. Ook de prijs was zeer goed! Het enige minpuntje is dat er geen bevestigingsmail word gestuurd of geen update van wanneer het pakketje is verzonden of gaat aankomen. Hierdoor was er veel twijfel over de geloofwaardigheid van de zaak.

Na 2 dagen was het al aangekomen maar de communicatie kan beter.

30. lokakuuta 2024
Royal Cards Pokemon-logo

Vastaus yritykseltä Royal Cards Pokemon

Hey! :) Bedankt voor de review. Normaal hoort bij het verzenden van de bestelling automatisch een mailtje verzonden te worden, waarin staat dat de bestelling is verzonden, inclusief de track en trace link. Misschien kwam ie in de spam, anders is er iets niet goed gegaan met onze website. We gaan er naar kijken! :)

Al jaren vaste klant!

Al jaren vaste klant!
zal van geen enkele andere site producten bestellen!

7. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goed verpakt. overal netjes

12. elokuuta 2024
Royal Cards Pokemon-logo

Vastaus yritykseltä Royal Cards Pokemon

Bedankt voor de review :) En de eerdere bestellingen!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin