Roundmusic Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb 2 Fender gitaar standaarden besteld bij Eurodisc music. Deze review betrekt zich alleen tot Eurodisc en die ervaring was gewoon goed! Aanvankelijk kreeg ik maar 1 van de standaarden geleverd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eerlijke en goede service via mail. Bij een moeilijkere bereikbaarheid per telefoon belden ze zelf terug. De levering duurde lang (bijna 1 week) door de verzendingsproblemen die PostNL momenteel heeft... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een copa besteld..en ze hadden mij de veekeerde geleverd...nl voor akoestische gitaar. Na een berichtje van mijn kant. Zeer vriendelijk en klantvriendelijk opgelost. De volgende had de... Näytä lisää

1. Soitinliike

Yrityksen kirjoittama

Hoi! Dit is een van de plekken waar wij reviews ontvangen. Benieuwd naar meer reviews van onze klanten. Meer vind je op onze website of op: tinyurl.com/Roundmusicreviews

Erinomainen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Supersnelle levering.

Supersnelle levering.
Teveel betaalde verzendkosten zonder morren per ommegaande retour.
Bovendien betaalbare kwaliteit.

26. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Goede aankoop hulp en adviezen

Goede aankoop hulp en adviezen. Duidelijke en goede antwoorden waaruit de kennis en kunde naar boven kwam.
En snelle service!
We hadden het gitaar vele malen eerder in handen dan wel hadden kunnen bedenken!

15. joulukuuta 2024

Fijne winkel

Heldere site, duidelijke berichtgeving en de zending was goed verpakt. Blij met mijn setje monitoren.

7. joulukuuta 2024

Prettige ondernemer

Goed contact mee te hebben. Artikel snel en naar behoren geleverd. Fijn dat instrumenten worden nagekeken, geïntoneerd en verder afgesteld voordat ze de deur uit gaan. Zo heb je zeker een net, direct bespeelbaar en intoneerbaar instrument in huis.

21. lokakuuta 2024

DJ Headphones, cheap & fast delivery

Al een tijdje op zoek naar een DJ headphones. Uiteindelijk HD25 plus geworden. Shop werd niet gepushed door addz, dus als je zoekt voor de laagste prijs kom je eerst bij andere online shops uit.

Echter iets verder gezocht en kwam bij RoundMusic uit, zij doken nog eens onder de andere scherpe prijzen.

Ik weet dat de marges klein zijn, zeker bij de hd25. Dus had zo mijn vraagtekens bij de service.

Gelukkig doen zij wat zeggen. Binnen 24 uur had ik mijn nieuwe headphones. Al met al een hele prettige eerste ervaring met RoundMusic. Keep it up!

20. syyskuuta 2024

Sire S5 black

In mei 2024 bij roundmusic een Sire S5 black besteld, was voor een zeer mooie prijs in de aanbieding, maar kon pas in september geleverd worden. Gitaar kwam zeer goed verpakt aan, een beauty van black Sire S5. Heb eem kleine setup gedaan, action en intonatie. Gitaar heeft een prachtige klank.
Ben heel tevreden over Roundmusic. Prima zo!

6. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin