I wasn't 100% sure about it, because it was not a local store but I gave it a chance because they had the best price. I received the tool in less than 48h after payment.
Dit bedrijf levert je spullen niet. Ze lijken op eerste gezicht een goedkope partij, maar betaal die paar euro extra en bestel bij een betrouwbare nederlandse partij, want je krijgt echt niks geleverd... Näytä lisää
besteld op rotopino.nl. Blijkt verzending te gebeuren vanuit Polen. Duurt véél langer dan gepland. Bij verzending vanuit magazijn uit Nederland heb je de goederen volgende of maximum twee dagen later.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
tuinwerken van kopelino het zijn echte stielmannen, zij plaatsten bij ons een poolhouse en een houten schutting, dit alles werd geplaatst volgens het vooraf uitgewerkt plan, tot op de mm nauwke... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama

Hollanti
- info@rotopino.nl
- rotopino.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Great price and fast shipping
I received the tool in less than 48h after payment.
Dit bedrijf levert je spullen niet
pools bedrijf dat geen garantie geeft
pools bedrijf dat geen garantie geeft, ik heb een imitatie hikoki ontvangen
nooit zaken mee doen, zonde van je geld en tijd
Slechte ervaring met rotopino…
Slechte ervaring met rotopino gereedschap kisten besteld voor meer dan 1000,- euro heel veel beschadigd, en kapot in de doos klanten service helpt slecht en terug sturen kost 14,-euro per item wij bestellen echt veel gereedschap tools maar dit is veruit het slechtste bedrijf qua service, niet bestellen dus.
Goede webshop, snelle levering vanuit Polen
Een bedrijf dat in verschillende landen verkoopt maar vanuit Polen opereert.
Snelle reactie van de klantenservice (zelfs sneller dan in NL) wanneer je vragen hebt.
Wordt direct verzonden en hierdoor houden ze zich aan de aangegeven levertijd.
Product is in perfecte staat overgekomen.
Laat je niet afschrikken doordat het uit Polen komt, want dit is soepeler verlopen dan bij sommige Nederlandse webshops.
Ik ga hier zeker nog wat weer kopen.
Super snelle levering
OP 24-2 een hikoki schaafmachine gekocht. Op 26-2 binnen gekomen,menig Nl leverancier doet er langer over, Originele machine, nieuwe ongeopende verpakking, alles compleet.verzonden in de doos van de leverancier zonder overdoos, maar in het plastic. De doos is daardoor licht beschadigd. Voor mij geen probleem. 15%goedkoper dan elders op het internet.
Roc pro
Uitstekend product
Roc pro 2,0
Heb nu
De 2 en 3 lade kist hier besteld
3 dagen levertijd
Oppassen .. beter gezegd gewoon niet doen !!
Oppassen, beter meer betalen bij een Nederlandse webshop dan bij deze figuren.
Verpakken kunnen ze niet en ze verzenden uit Polen.
Niet uit Nederland.
Ik had geluk dat ik met Paypal betaald had.
Claim ingedien en geëscaleerd, waarna snel mijn geld retour !!
Als de klantenservice al reageert, trekken ze alles uit de kast om, ofwel zo min mogelijk, ofwel helemaal niet te hoeven betalen.
Schoften, bespaar jezelf de ellende !!
Lees ook even de andere 1-sterrenreviews.
Daarin staat relevante informatie waar je meer aan hebt dan die mooie 5-sterren nep-beoordelingen.
Stanowczo odradzam,moze i ceny ok ale…
Stanowczo odradzam,moze i ceny ok ale jesli pojdzie cos nie tak zostajesz sam bez sprzetu na kilka tygodni/miesiecy a to dopiero poczatek.Kupilem u nich Mig-a i Tig-a...wyrzucilem kilka tysiecy w bloto!
Retouren extreem duur!
Let op! Bedrijf uit Polen. Ik heb het verkeerde besteld en retour gestuurd. Kosten: 29 euro!! En nu nog hopen dat ik het aanschaf bedrag van de machine snel terug krijg.
Ik zag pas na bestellen dat het geen Nederlands bedrijf is.
Producten slecht ingepakt
Producten slecht ingepakt, daardoor hoek afgebroken en gemeld. Ze sturen de klacht door daarna niets meer gehoord. Reageren ook niet op de mails die je schrijft
NOOIT WAT ONTVANGEN
Never received the product up to now so…
Never received the product up to now so not really happy so far. Waiting for an update from the company hoping that things well get sorted out/clarified.
Betaling onduidelijk
Betaling onduidelijk , levering onduidelijk, langdurige levering, moeilijk traceerbaar.
Alles vlot verlopen en snelle levering
Snelle levering en netjes verpakt
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.