Første gang jeg køber hos dem. Manglede noget specifikt garn jeg ik havde nok af. Og det havde de:) Jeg gar ik noget at pege finger af. Garnet var godt pakket ind. Det tog måske 5 dage at komme, o... Näytä lisää

Købte en masse fint garn og ledte efter nogle udgået farver online. Falder over roskilde garn og køber en del med over 50% nedsat. Da jeg modtager det, er alle ens nøgler i samme indfarvning og det sy... Näytä lisää

Bestilte garn online, dog var der en af de typer jeg havde valgt der var udsolgt. Heldigvis var det muligt at få fat en lignende farve fra samme mærke, derudover fik jeg også en ekstra garnnøgle med i... Näytä lisää

Hurtig svar på mail. Vær opmærksom på, at opskriften til sjalet Buen siger 1 nøgle til kanten på opskriften på hjemmesiden, men når opskriften modtages står der korrekt 2 nøgler

1. Neulontatarvikkeet

Roskildes garnbutik finder du i en container på Containerstriben i den nye kreative bydel Musicon. Butikken ligger som nabo til Ragnarock Rock Museum. Roskilde Garn er både fysisk butik og en WebShop. Fokus er på bæredygtighed og kvalitet i både materialer og service. Her finder du strikkegarn i mange kvaliteter som bl.a. uld, bomuld, cashmere, silke, hør, bambus, håndfarvet garn samt strikkepinde, hæklenåle, knapper og meget andet tilbehør. Alt det du skal bruge til din strikke hobbi

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Jeg bestilte garn og fik en mail om at…

Jeg bestilte garn og fik en mail om at de desværre ikke havde alle nøgler af den ene farve, jeg skrev tilbage at jeg ville gerne have de 2 nøgler i en anden lys farve. Jeg får ingen svar tilbage og venter og venter og venter. Sender endnu en mail får ingen svar og efter yderligere et par dage iden svar er mine penge ikke længere reserveret. Hvorefter jeg måtte bestille det garn jeg havde ventet på et andet sted.

30. huhtikuuta 2025

Mangelfuld opskrift

Fik en opskrift hvor side 2 mangled. Skrev straks til butikken men intet hørt

19. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Roskildegarn

Jeg beklager den dårlige oplevelse du har haft. Det er selvfølgelig ikke i orden, at der manglede en side i opskriften. Jeg havde desværre ikke læst din mail, da jeg var syg i dagene op til jul, men sendte opskriften efterfølgende.

Fantastisk service

Dejlig overskuelig hjemmeside med alle nødvendige oplysninger. Varen var hurtig klar til afhentning.

16. joulukuuta 2024

Lækkert økologisk garn💚

Lækkert økologisk garn💚
Stort udvalg og hurtig levering, selv omkring store udsalg.

28. marraskuuta 2024

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Mine bestilling kom hurtig.

11. marraskuuta 2024