Rosendahls begravelseforretning ApS Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Fra første møde følte jeg mig mødt med stor omsorg, respekt og nærvær i en af de sværeste perioder i mit liv. Der blev taget god tid til at lytte til mine ønsker, og jeg oplevede en professionel... Näytä lisää

Henrik fra Rosendahl i Hillerød er den mest behagelige og kompetente partner du kan vælge til bedemand. Han klarer, og forklarer stort set alt hvad du har af behov for hjælp, og spørgsmål, og han er a... Näytä lisää

Henrik er alt det man har behov for i sådan stund, specielt når man står alene med det hele og det er første gang man oplever et dødsfald. Henrik er bestemt ikke følelseskold, men han er god... Näytä lisää

Rosendahl var meget imødekommende og havde styr på alt, hvad der hører sig til ved en bisættelse. Når jeg kontaktede forretningen på mail, sms eller bare ringede, vendte de straks tilbage med svar på... Näytä lisää

1. Hautausurakoitsija
  2. Kuluttajaneuvonta
  3. Hautaustoimisto

Med Rosendahls Begravelsesforretning ApS får du en mindeværdig afsked. Du får altid en uforpligtende samtale, hvor vi finder ud af hvad der skal foregå efter dødsfaldet, og hvad bedemandens hjælp koster. Vi finder også frem til de forskellige former for begravelseshjælp der er relevante for netop dig. Til sidst sørger vi for alt det praktiske, så du og familien bare skal møde op, og få en god afsked.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tilfredsstillende og professionel service

Min mor døde for en måned siden, og selvom det ikke kom helt bag på mig, var der alligevel pludselig en masse ting at tage stilling.

Rosendahls Begravelse ydede i den forbindelse en aldeles tilfredsstillende og professionel service, og allerede da jeg ringede til dem, var der svar med det samme. Vi fik et møde i stand og fik hurtigt planlagt forløbet af bisættelsen, bl.a. mht. blomster og kiste og priser på disse ting.

Hvad priser angik, gav de nogle meget saglige råd ift. den form for bisættelse, vi ønskede.

Hele forløbet igennem var de der som den usynlige hånd, der sørgede for, at alt forløb planmæssigt.

Jeg kan på den baggrund give Rosendahls Begravelse min bedste anbefaling.

29. marraskuuta 2022
Rosendahls begravelseforretning ApS-logo

Vastaus yritykseltä Rosendahls begravelseforretning ApS

Mange tak for din fine anmeldelse Lars.
Vi er glade for at I fik et godt forløb, og at det trods alt blev en god afsked.