Roragulve

Yrityksen tiedot

1. Lattian hionta- ja kiillotuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

RORA Gulve er et gulvfirma startet af Robert og Rasmus, heraf navnet RORA. Vi respekterer tradition og kvalitetshåndværk, men vi sidder ikke fast i gamle vaner. - Vi holder os opdaterede om udviklinger og den nyeste viden indenfor gulvlæggerfaget. På den måde får Vigtigst af alt, vægter vi altid kunden højest - i sidste ende er din tilfredshed det vigtigste for os.

Yhteystiedot

Saanut 1/5 tähteä

Frygteligt arbejde.

Frygteligt arbejde.

Jeg besluttede at give RORA Gulve en chance, da jeg gerne støtter små og nyere virksomheder. Det er den værste beslutning, jeg nogensinde har taget.

En halvt færdigt gulv og en pokkers masse rod. Slibestøv, tomme dåser osv. blev efterladt og nu svarer de ikke på henvendelserne.

Hold jer væk.

1. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Hvis jeg kunne give minus stjerner…

Hvis jeg kunne give minus stjerner gjorde jeg det.
RORA gulve kontaktede selv mig da jeg via Facebook søgte et gulv firma som kunne træde til hurtigt.
Jeg har kun haft kommunikation med Robert og det har mildes sagt været elendigt.
Da jeg står og skal åbne butik og derfor her en deadline, aftalte jeg med Robert, som skulle bruge 4 hele dage, at han kunne få nøglen til butikken og så havde han man, tirs, ons og torsdag til opgaven. Robert skriver så til mig tirsdag, ugen før at han nok gerne vil gå igang lørdag i stedet for mandag og da vi har aftalt at vi skal skrabe gamle fuger ud i gulvet inden, ja så tager min mand fri torsdag og fredag da det nu er rykket til lørdag, hvilket vi selvfølgelig er glade for, for så er vi jo hurtigere færdig.
Men Robert kommer ikke lørdag og da det bliver mandag hvor vi oprindelig har en aftalt kommer han som aftalt kl 10:00 men dagen bliver kort da han ikke kan bruge den sliber han har med til kanterne og fortæller mig at han må vente med at gå igang tirsdag, da han så har en større maskine med. (Det er altså et gulv han i forvejen har været og gå efter og give tilbud på).
Tirsdag skriver han så at han alligevel ikke kan gå igang men at de bare kommer flere mand onsdag. Jeg svare ham at bare han er færdig torsdag som aftalt da jeg står og skal have en tømmer og en vvs mand ind fredag morgen. Han svare at det overhovedet ikke er noget problem da de er færdige torsdag som aftalt.
Onsdag går han igang men skriver efter et par timer at han er nød til at stoppe da han bliver skæv af det han har smurt på gulvet inden slibning. Jeg kommer forbi og åbner døre og vinduer så der kan blive luftet lidt ud. Men da jeg køre igen skriver han kort efter at nu er hans maskine gået i stykker. Ialt har han nu været igang i 2 timer på de første 3 dage.
Så bliver det torsdag altså dagen hvor gulvet skal være færdig men nu er maskinen jo så til rep og jeg skal kordinere med de andre håndværkere. Robert ringer til mig torsdag formiddag og spørger om jeg er i nærheden og kan låse ham ind da han har glemt nøglen på hans kontor. Det har jeg så ikke lige mulighed for og et par timer senere bliver jeg ringet op af nabo butikken som har fundet en nøgle ude på vejen til min butik, så Robert har simpelthen tabt min nøgle og ikke glemt den på kontoret. Torsdag bliver der jo så heller ikke slebet noget gulv.
Senere samme dag taler jeg med ham da vi skal have lavet en ny deadline og jeg skal have rykket alle aftaler både med en tømmer og en vvs mand men også med det flyttefirma som skal flytte et pengeskab ind på det færdige gulv men som ikke er færdig endnu. Så vi aftaler at Robert vil komme fredag og tage de grove kanter og derefter komme og slibe når han har fået maskinen tilbage fredag og lørdag vil gulvet være helt færdigt men Robert kommer aldrig fredag og jeg høre først fra ham kl 17:30 fordi jeg skriver og spørger hvor han bliver af.
Så bliver det lørdag, hvor han også aflyser.
Nu er jeg så nået dertil, hvor jeg ikke tør lave flere aftaler med Robert fra RORA gulve og jeg aner ikke hvordan jeg nu skal blive klar til at flytte ind i butikken i næste uge.
Så minus stjerner herfra hvis det var en mulighed.

21. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde fornøjelsen af at samarbejde…

Jeg havde fornøjelsen af at samarbejde med Roragulve for nylig, da jeg skulle have udskiftet gulvet i mit hjem. Hele oplevelsen var ekstremt positiv, og jeg vil gerne dele mine indtryk i denne anmeldelse.

Først og fremmest imponerede firmaets professionalisme og ekspertise. De kom til aftalte tidspunkter og var meget lydhøre over for mine ønsker og behov. Deres medarbejdere var kyndige og gav mig værdifulde råd om valg af gulvtype og design, der passede bedst til mine præferencer og budget.

Under selve installationsprocessen var Roragulve meget effektive og organiserede. De arbejdede hurtigt og omhyggeligt, og resultatet var intet mindre end fremragende. Gulvet blev lagt med stor omhu og præcision, og jeg var meget tilfreds med det endelige udseende.

Desuden var kommunikationen med Rasmus, fra Roragulve altid let og klar. Han besvarede mine spørgsmål og bekymringer prompte og professionelt, hvilket skabte tillid og tryghed i hele processen.

Endelig var prisen for deres service rimelig og konkurrencedygtig i forhold til markedet. Der var ingen skjulte gebyrer eller uventede udgifter, og jeg følte virkelig, at jeg fik god værdi for mine penge.

Samlet set kan jeg varmt anbefale Roragulve til alle, der leder efter en pålidelig og dygtig gulvleverandør. Deres høje standarder for kvalitet, service og professionalisme gjorde hele oplevelsen både behagelig og problemfri. Jeg vil ikke tøve med at kontakte dem igen til fremtidige projekter.

1. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Fortjente stjerner!

Utroligt god service! Hurtigt professionelt. Snakkede med en Rasmus han var rigtig bevidst om mine forventninger og meget forstående og forklarede hele processen da jeg ikke har den helt store forstand på gulve. Kan helt klart anbefale RoraGulve!

4. helmikuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin