Opletten
Zeer gebrekkig werk met schade tot gevolg. Rekenen dan kosten door voor werken die zij niet hebben uitgevoerd.
Welkom bij Roozenburg Daken & Gevels! Met duizenden geïsoleerde daken en gevels achter onze naam, staan we in de Kempen bekend om ons vakmanschap en betrouwbare projectuitvoering. Onze belofte? On Time. In Budget. Dat is niet zomaar een slogan, maar een vast onderdeel van elke renovatie die we uitvoeren. Bij Roozenburg streven we niet naar de goedkoopste oplossing, maar wel naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. We werken altijd met een transparante planning en duidelijke communicatie, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Klinkt dat als de partner die je nodig hebt voor jouw dak-, of gevelrenovatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website! PS: Wist je dat wij een dakkapel binnen één dag plaatsen?
Belgia
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Perfect uitgevoerde werken en van in het begin eerlijke raad gekregen wat het best voor onze woning zou zijn, niet wat het best voor hun portefeuille zou zijn! Achteraf geen extra kosten bijgekomen, wat bij mijn ouders bij een ander bedrijf wel het geval was dus wij zijn zeker fan!!

Vastaus yritykseltä Roozenburg Daken en Gevels
Heel erg opletten met dit bedrijf, De referentie adressen die ze geven voor gevelwerken blijken door andere bedrijven te zijn uitgevoerd. Ook maken ze misleidende reclame. Ze beweren al jaren gevelwerken uit te voeren met de hoogste kwaliteit en al decenia Lang dakwerken uit te voeren. Zoek het btw nummer maar op. Spearpoint bv opgericht in 2011 door Doron Ogien, Informatica en it bedrijf .
In 2017 zijn ze plots dakwerker. Dat er veel geld gestopt wordt in publiciteit is duidelijk Helaas heel veel leugens. Duitse spuitkurk klopt ook niet! Een gewaarschuwd man is er 2 waard

Vastaus yritykseltä Roozenburg Daken en Gevels
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.