Saanut 1/5 tähteä

Gedeelte van de zending is uiteindelijk geleverd, maar de zak was opengesneden en 1 shirt was eruit gehaald. Diverse keren gemaild met een claim verzoek, maar niet op gereageerd. Shirt kwijt, geld kwi... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zelfs 1 ster verdienen ze niet. 10 februari een bestelling geplaatst. Tot op heden niks gehoord. En het emailadres van de klantenservice werkt niet.

Saanut 1/5 tähteä

Na lang wachten eindelijk 1 shirt ontvangen terwijl ik 2 besteld had maar de maat klopt niet valt veel kleiner uit bestel hier nooit weer 😡

Saanut 3/5 tähteä

Update 13 aug 2025 Pakketjes ontvangen 6 weken + na bestelling. Wel overduidelijk niet echte kwaliteit maar namaak maar niet mn geld verloren Opgelicht voor 75 eu, nog niets ontvangen, mails te... Näytä lisää

1,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Niet eens 1 ster waardig!

Niet eens 1 ster waardig!! Verkeerde maten, verkeerde opdruk! En dan willen ze je compenseren met 15%. Belachelijk!!! Zij maken fout op fout, maar da's pech voor jou. Bestel er niet!!

25. maaliskuuta 2026

Oplichting

Oplichting, heb 1,5 maand geleden een shirt besteld, ondanks meerdere e-mails geen reactie gekregen en het geld kwijt!

12. maaliskuuta 2026

Bestel hier niet!

Had ik onderstaande recensies maar eerder gelezen!! Dan had ik nooit een bestelling gedaan.

Heb 19 januari een pakje bij ze bestelt en natuurlijk betaald. Maar tot op heden niks ontvangen.
Mailtjes naar het op de site genoemde mailadres komen terug met de boodschap dat het niet afgeleverd kan worden.

Grote kans dat ze niet meer bestaan!
Bestel hier dus niet!!!

18. helmikuuta 2026

Oplichters

September 2 shirtjes en een broekje besteld voor een verjaardag eind november. 1 shirt wordt geleverd maar bedrukking laat al los. App-contact gezocht. Ander shirt + broekje zijn uitverkocht en worden weer verwacht in 2 à 3 maanden. Toon van antwoorden is in het Nederlands en vriendelijk. Ze proberen me het kapotte shirt te laten houden tegen 10, 15% en uiteindelijk 20% korting. Niet mee akkoord gegaan. Op eigen kosten geretourneerd. Mijn pakketje ligt nu al sinds 07 november 2025 bij de Chinese douane. Rootl zou deze inklaring moeten accepteren, maar dat doen ze dus niet. Ik zou 80 euro terug krijgen, maar sinds november geen app-contact meer. E-mailadres van 'service' blijkt niet meer in gebruik. Helaas opgelicht. Hier NIET bestellen!

12. helmikuuta 2026

Wat een oplichters

Wat een oplichters, ik bestelde 2 shirts en en wordt er maar 1 geleverd. Ik vraag waneer komt de andere en ze zeggen doodleuk dat die is uitverkocht en ik mn geld terug kan krijgen. Alleen niet wat ik ervoor betaald heb maar bijna de helft minder. Na diverse mailtjes heen en weer laten ze niets meer van zich horen en kan ik naar m'n geld fluiten.

15. joulukuuta 2025

Theft & fraud - want money back

I purchased two football shirts on January 6th and I still have not gotten them nor any updates about where my order is. I tried to contact the customer service and the email address was out of order. I want my money back this is unacceptable. I reported them to the Dutch Fraud Association & the police so justice will be served. But I also blame Google & TrustPilot for giving this fraudulent enterprise a platform thereby adding in my theft & fraud against me.

6. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Stelletje boeven die hun verplichtingen niet nakomen

Een waardeloos bedrijf. Ik heb 24 novenmber een AJAX shirt, short en sokken besteld en nog altijd niet het goede ontvangen. Short en shirt zijn niet maat M, maar kindermaat 134 en de sokken zijn er nig steeds niet. Al heel veel op en neer gemaild en geappt. Steeds hebben ze een nieuw smoesje.

12. tammikuuta 2026

07-01-2026

Nog niet eens 1 Ster de levertijd duurde echt heel lang minimaal 5 maanden
De shirts zijn heel skeer de bedruking gaat snel los.
Eindconlusie: niet kopen en ga naar een andere website

7. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Thuis shirt voor mijn vriendin besteld…

Thuis hirt voor mijn vriendin besteld van Feyenoord.
Inmiddels 1 maand geleden en nog niets ontvangen maar wel bijna 50 euro betaald.
Binnen 7 werkdagen zou het bezorgd worden.
Weet iemand naar welk juist emailadres ik kan mailen maar is geen juist mailadres.

Triest dat er zoveel oplichters zijn in de wereld.

Grt.Michel

9. joulukuuta 2025

Na 2 weken mooi shirt ontvangen

Ondanks de slechte ervaringen, die ik pas las ńa mijn bestelling, heb ik vandaag toch mijn bestelling ontvangen. 2 weken geleden besteld, helaas nét niet op tijd voor de kerst, maar ik ben er blij mee. Hartstikke mooi shirt. En nog bedankt voor de snelle reactie op mijn mail.

27. joulukuuta 2025

Anders dan verwacht!

Na de reviews gezien te hebben had ik niet veel hoop meer op mijn t-shirt, ondanks de retournering die ik heb aangevraagd en geen reactie op heb gekregen. Heb ik mijn t-shirt na een maandje binnen gekregen. De kwaliteit is zeer goed en de bedrukkingen ook alleen de laliga patch die ik erbij heb gekocht laat los op een paar plekjes, maar verder heel blij mee!

20. joulukuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

dit is toch geen oplichting

Ik dacht dat het oplichting was. je betaalt naar een chinese rekening en hoort er niks meer van. mails komen onbezorgbaar retour en alle links op de site zijn loos.
Toch viel ineens de bestelling op de mat.

1. joulukuuta 2025

2 voetbal shirts besteld

28 november besteld - 18 december binnen.het verzenden en communicatie was moeizaam maar voor de rest geen klachten over de bestelling … mailadres via mail werkt niet alleen via de website waar men laat op reageer.

19. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin