Romanced Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

I did not get a receipt, tracking order, or the product. The only customer service offered is an email. Attempts to reach them via email went unanswered

Saanut 1/5 tähteä

Bedrijf toont geen verantwoording voor het niet leveren van artikelen. Zij weigeren om mijn bestelling te annuleren omdat de bestelling zoek is geraakt. Zij bieden mij alleen een tweede bestel... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De levertijd was behoorlijk lang, even over twee weken. Het product wordt vanuit China verstuurd. Kan ik nog begrijpen met de vakantie periode. Alleen, ik heb het verkeerde product ontvangen! Had zilv... Näytä lisää

1. Lahjatavaraliike

Yrityksen kirjoittama

We van Romanced zijn in 2016 ons bedrijf begonnen in Amsterdam. In 2019 zijn we onze online webwinkel begonnen waar we de liefde onder de mensen nog verder kunnen verspreiden - UNSCRIPTED LOVE ~ Romanced

Huono

Kirjoita arvostelu

Scam company

1. marraskuuta 2024

Slecht

Pakketje pas weken later gekregen, de ketting was niet gegraveerd zoals besteld. Op de site wordt aangegeven dat je kan retourneren zonder problemen. Dat proberen we al weken maar helaas... Onbetrouwbaar wat ons betreft...

15. maaliskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Bedrijf toont geen verantwoording voor…

Bedrijf toont geen verantwoording voor het niet leveren van artikelen.

Zij weigeren om mijn bestelling te annuleren omdat de bestelling zoek is geraakt. Zij bieden mij alleen een tweede bestelling aan tegen meerprijs of een tegoedbon van mindere waarde. Dit gaat allemaal in het engels met een opvallende ongeloofwaardige beleefdheid. Ze gaan niet in op de informatie die je aangeeft, zoals; "geen interesse meer, het had een kerstcadeau moeten zijn". Ze geven alleen aan dat ze het erg op prijs stellen dat je zoveel begrip en geduld toont. Dit tot grote frustratie.

De zaak ligt nu bij de mensen van VISA. Hopelijk kunnen zij mijn geld terugkrijgen.

Conclusie; ga met deze lui niet in zee.
Tip voor Romanced: Neem verantwoordelijkheid en ga bijvoorbeeld niet meer met DHL verzenden. DHL heeft het product op eigen initiatief teruggestuurd toen het servicepunt vol was. Met alle gevolgen van dien.

29. helmikuuta 2024

Valentijns cadeau

Ik heb mijn pakketje nooit gekregen. Dacht mijn vriendin te verassen voor valentijn krijg ik niks binnne. ik heb 9 Februari besteld nooit een track and trace gekrege en het is tot de dag van vandaag nogsteeds niet binnen gekomen. ook krijg ik geen reactie op mijn mailtjes van hun support.

19. helmikuuta 2024

Iets besteld voor valentijnsdag

Iets besteld voor valentijnsdag, nu inmiddels 26 februari en nog geen pakketje. Wil je hier iets voor Valentijn bestellen doe het dan niet of bestel een jaar van te voren.

19. helmikuuta 2024

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin