Ik heb de air balance xl voor de huiskamer. Met katten in huis altijd veel stof. Ik heb niet zo'n groot appartement maar ik merkte toch al wel met de air balance xl dat ik beter sliep. Daarom nu to... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ordered the Air Balance. Recieved couple of days later. Well packaged with the additional free HEPA filter. Smart compact unit, great easy to understand touch control panel on top. Instruction man... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer tevreden, heb de kleine rolf op slaapkamer gezet,ik heb hem snachts op slaapstand, slaap nu hele nacht door,geen brandende ogen meer
Yrityksen kirjoittama
Sinds 2017 de beste producten, direct naar de klant met de beste persoonlijke service! Vragen? Mail ons op service@rolfstone.com of bel ons tijdens werkdagen op: 06 83 99 39 93
James Wattstraat 20A, 1817DC, Alkmaar, Hollanti
- 06 83 99 39 93
- service@rolfstone.com
- rolfstone.com
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Zeer goede producten en zeer goede service!
Daarom nu toch óók nog de kleinere variant aangeschaft voor de slaapkamer.
Écht zooo blij mee met beide!!
Ook de service is perfect, korte lijnen. Jullie bedrijf en producten zijn écht een aanrader. En o, jah de oordoppen had ik ook al. Ook prima! Groet, Jeannette.
Zeer tevreden

Air Purifier
Great company to deal with and superb product. We bought it a little unsure as we've never had an air purifier before. It works! We've a dog and use it to keep the air in the house clean and fresh. Also move it to our bedroom before bedtime and it's great, we wake up with none of the previous morning sniffles. Highly recommend the product and the company.

Vastaus yritykseltä Rolfstone
Wat ben ik blij met Rolfstone
Wat ben ik blij dat we dit bedrijf hebben gevonden.
Een geweldige service en prettige telefoon gesprekjes. Kom daar nog maar eens om in deze tijd.
Ik vertel het aan iedereen die het maar wil horen!
Een kussen van Rolfstone? Geweldig!!
Rita

Vastaus yritykseltä Rolfstone
Van filtering is niets te merken
Van filtering is niets te merken. Tuurlijk is het filter wat stoffig na 6 maanden maar vergeleken met wat je per week opstoft met doek is de werking te verwaarloosbaar.
Zeker nu veel andere merken wel hun werk goed doen en recent uitspraken over inferieure kwaliteit qua fijnstof filtering, moet je rolfstone absoluut mijden.

Geweldige service
Kopen bij Rolfstone maakt maar weer eens duidelijk waarom het goed is bij een Nederlands bedrijf te bestellen. Rolfstone reageert snel, vriendelijk en adequaat als je vragen of problemen hebt. De oordopjes bevallen goed en als je iets kwijt raakt kun je alleen dat onderdeel nabestellen. Heel fijn. Ga zo door!

Vastaus yritykseltä Rolfstone
Kwaliteit producten en super service
Kwaliteit producten en super service, we hebben meerdere producten maar van de warmtedeken was de adapter defect en we hebben snel en kosteloos een nieuwe ontvangen, en de klantenservice is snel en helder. Kortom het bedrijf is een aanrader

Vastaus yritykseltä Rolfstone
Oortjes die niet uitvallen.
Eindelijk oortjes die niet uit mijn oren vallen!! Het geluid is prima, wil je meer bass of treble dan kan het downloaden van een EQ een goede toevoeging zijn. Blijkbaar was mijn rechter gehoorgang wijder dan de ander. Links nu een M oortip, rechts een L. Merkte meteen verschil. Pairen ging probleemloos. Tot slot: wat een luxe uitvoering van het geheel.

Vastaus yritykseltä Rolfstone
Ik heb de warmte deken besteld voor…
Ik heb de warmte deken besteld voor mijn vrouw die het altijd koud heeft, ideaal voor in de camper. Maar hij is alleen via 220 volt op te laden. Na een mailtje naar hun krijg ik kostenloos een powerbank toegestuurd die ook via usb op te laden is. Wat leuk dat er nog bedrijven zijn die snappen wat service is.

Vastaus yritykseltä Rolfstone
Ik heb sinds kort ook een wolfstone…
Ik heb sinds kort ook een wolfstone luchtverfrisser en wat een fantasch ding mijn slaapkamer blijft nu heerlijk fris en ik slaap een stuk beter ik heb namelijk COPD en merk gelijk het verschil met de wolfstone luchtverfrisser dat ik ook beter kan ademen.top gedaan wolfstone ik raad het iedereen aan want jullie krijgen een dikke 10+ van mij.groetjes van een zeer tevreden koper Johan schopman.

Top service
Top service! Wij hebben de Rolfstone luchtreiniger in onze slaapkamer staan en merken direct dat we beter slapen. Ik had nog een vraag en werd binnen enkele minuten super vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice. Aanrader voor iedereen.

Vastaus yritykseltä Rolfstone
Het warmtekussen is een topproduct
Het warmtekussen is een topproduct. Helpt enorm goed bij lage rugpijn ! Zeker een aanrader.
De service van Rolfstone is perfect. Goede communicatie en stipte opvolging bij problemen. Ik heb nog maar zelden zo’n goeie service geweten.

Perfecte klantenservice
Perfecte klantenservice en snelle levering.

Vastaus yritykseltä Rolfstone
Oordopjes die goed blijven zitten tijdens het sporten
Tijdens het sporten draag ik met heel veel plezier de oordopjes van Rolfstone. Mooi geluid en ook naar uren zweten blijven de oordopjes goed zitten. De service is ongekend. Een dopje was defect en via mail contact werd dit direct opgelost door hun team.

Vastaus yritykseltä Rolfstone
Excellent product easy to use.
Arrived in good time. Lightweight and compact. Fits easily in bedroom. In use now 3 weeks and my nose already clearer. Asthma and wheezing has reduced . Really recommend it is very good value for money. Also came with a spare filter. Thank you Rolfstone, excellent product.

Vervangend onderdeel
Rolfstone een email nav dat mijn gaasjes er af waren gegaan ter bescherming van de speakers. Snelle reactie met het bericht dat er gratis nieuwe zijn verzonden. Top service!

Super service
4 stuks gekocht omdat we een grote ruimte hebben! En ze doen het echt goed! Nog beter vind ik de service.... staan je correct te woord en doen er alles aan om de klant tevreden te houden!
Jos van de klantenservice dank je wel!!!

Topper
Had een probleem met men rolfstone luna, maar dit is zeer goed opgelost door rolfstone. Via WhatsApp stonden ze me zeer snel te woord, en zeer behulpzaam.

Kwaliteit en topservice
Wegens longschade en huisstofmijt-allergie de grote en kleine luchtfilters aangeschaft voor de kamer/keuken en slaspkamer. Vanaf dag 1 veel minder last van verstopte/volle neus tijdens en na het slapen, en bijna geen neergedaald stof meer te zien. Vooral op de shutters valt dit op. Ook over de service zijn we zeer te spreken. Een aantal weken na onze aankoop had Rolfstone een actie met gratis extra filter bij je aankoop. Na emailcontact of we daar misschien nog in aanmerking voor konden komen, werd hier niet moeilijk over gedaan en kregen wij alsnog 2 filters kosteloos opgestuurd. Top!👍

Smart compact unit.
Smart compact unit, great easy to understand touch control panel on top. Instruction manual very easy to understand.
Used on sleep setting first night, very quiet running.
Felt so much well rested the next morning. Seems to have helped me get a proper nights sleep.
Impressed so far, worth the cost? I'd say YES.

Vastaus yritykseltä Rolfstone
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.