4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Behagelig oplevelse fra start til slut.

Professionel og venlig behandling fra start til slut.
Jeg blev taget imod af den sødeste,smilende sygeplejerske. Jeg lagde mig ned på den behagelige briks og fik lagt en iv, helt smertefrit, jeg fik først sprøjtet noget smertestillende ind. Det gjorde mig dejligt afslappet. Så kom Rolf og sagde hej og så fik jeg sprøjtet bedøvelsen ind. Jeg faldt dejligt i søvn og var helt frisk bagefter.
Jeg fik lavet en Koloskopi. det gik så godt og simpelthen så skønt at man kan få lov at sove imens. Det gik så hurtigt. Da jeg vågnede sagde jeg til Rolf. “Hallo jeg sover altså ikke, tror jeg skal have noget mere bedøvelse”.Men der var det allerede overstået. ;)
Vil anbefale Rolf til alle jeg kender. Tak for god behandling.

13. huhtikuuta 2026

Her er det 100 procent trygt at få lavet gastroskopi

Jeg var så angst for at få lavet en gastroskopi, men den angst blev gjort helt til skamme hos Rolf Nielsen og hans kolleger.

De er alle så søde og forstående, og Rolf tager sig trods travlhed tid til at tale med og lytte til sine patienter både før og efter undersøgelsen.

Som det eneste sted på Sjælland kan man få fuld bedøvelse under kikkertundersøgelse.

Det føles som om man bare falder i søvn og vågner igen få minutter efter, når undersøgelsen overstået.

Der var ingen gener overhovedet af hverken undersøgelse eller bedøvelse.

Meget, meget trygt.

Det er ventetiden værd.

26. maaliskuuta 2026

En god oplevelse.

Både min hustru og undertegnede har fået en mave/tarm undersøgelse hos læge Rolf Nielsen. En undersøgelse som set fra patientens side vel ikke er den mest spændende at komme igennem. Men læge Rolf Nielsen og hans team gjorde undersøgelsen særdeles tryg og fin at komme igennem. Vi kan kun anbefale klinikken. Mvh. Benny Olufsen

25. marraskuuta 2024

Imponerende oplevelse.

Imponerende oplevelse.
Jeg fik foretaget en gastroskopi i morges.
Sjældent møder man en så kompetent, venlig og imødekommende sekretær og klinikassistent.
Læge Rolf Nissen er selv en yderst kompetent herre, og i hele forløbet føler man sig både set og hørt.
Klinikken kan varmt anbefales, da der ingen tvivl er om at man er i de bedste hænder.

5. kesäkuuta 2024

At det ikke gjorde ondt.

Af❤️tak til Rolf Nielsen, Sygeplejerske og Sekretær fantastisk søde og venlige,kan jeg kun sige .De ta'r alle tre,så pænt imod en,det gør så meget ,når man kommer med en stor angst og man har prøvet det før og det gjorde vanvittigt ondt🥵Rolf fortæller hvad der skal ske og lover en , at man intet mærker .Og det gør man bestemt heller ikke 🤗Jeg var igennem begge dele med koloskopi af 2 gange d.4/1 2024 mavesæk og d.9/1 af endetarm og tyktarm. Tak for en meget fin behandling.
Kærligst Anette Thunø 🥰

4. tammikuuta 2024

Ubegrundet frygt.

Ubegrundet frygt.
Man havde hørt om forfærdelige smerter i forbindelse med en koloskopi. Jeg oplevede en 100% total smertefri undersøgelse. Man får en indsprøjtning og falder i søvn med det samme. Man vågner op og er helt klar i hoved og krop efter undersøgelsen. Det er nærmest "trylle-anæstesi" de praktiserer på klinikken. Før undersøgelsen får man oplyst, at der er en risiko (som ved de fleste undersøgelser),men at risikoen får at noget kan gå galt (så som perforening af tarmen) er af promillestørrelsen. At noget sådant bliver oplyst virker meget tillidsvækkende. Min varmeste anbefaling af klinikken.

22. marraskuuta 2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Har fået lavet koloskopi dags dato
Ved bestilling af tid fik jeg rigtig god service af sekretær og hjælp til at finde det der kunne passe i forhold til job, tak
God information fra læge og sygeplejerske inden undersøgelse.
Igen efter undersøgelse god information.
Vil bestemt vælge dette sted en anden gang og anbefale det hvis andre spørger
Tusind tak til jer alle for en positiv oplevelse

22. marraskuuta 2023

jeg blev undersøgt som jeg skulle

jeg blev undersøgt som jeg skulle og han var rigtig sød og professionel. jeg har været hos en anden hvor det gjorde ondt på mig og det gjorde det slet tikke her hos ham. helt klart ten anbefaling herfra. jeg kan ikke huske datoen

23. elokuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili